- 14 Haziran 2019
- 122
- 28
- 28
- 38
Gittim eşimin işi gereği güneydoğudaydık oradaki doktor açıkcası herkese aynı tedaviyi uyguluyorlardı pek tatmin olmadım . Şuanda istanbuldaym burda da bi doktora gittim rahim filmi çektir dedi çektirdim çok şükür temiz çıktı . Tekrar gitmedim doktoruma gideceğimHiç gosterdinmi kendini cnm
Allah razı olsn cnm inşallah rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsinH
Hayirli olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin bize de dua et
Slm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.
Ayyyy amin inşallahAllah razı olsn cnm inşallah rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin
Klomen kullandıkça kist oluştu cnm6 cm kist vardı adetin 3. Günü bile gitmemiş 9 gündür soğan suyu içiom ama yumurtlama yaklaştı korkuyorum devam etmeye ovulasyon testleri ile takip ediyor um
InsAllah cnmİnşallah bir gün hepimiz burda bebek haberini verecez
Sende mi cnm gittinmi doktora hicAynı durumdayım.
klomen kullandığında yumurtan oluşumu peki niye çatlama iğnesi yapmadı doktor cnmKlomen kullandıkça kist oluştu cnm
Sende mi cnm gittinmi doktora hic
Yardımcı üreme teknikleri derken canım ne demek istedinKızlar tabiki hamile kalınabilir ama süreci hızlandırmak adına yardımcı üreme tekniklerini kullanmanızı tavsiye ederim çünkü psikolojik olarak çok yıpratıyor her ay umutla bekleyip olumsuz sonuç almak
Klomen femara çatlatma iğnesi aşılama tüp bebekYardımcı üreme teknikleri derken canım ne demek istedin
Sanki banada öyle etki etmicek gibi hissetiğim yumurtaların klomenle hiç buyumedilermi cnmGittim senin ilaçları kullandım. Bende pek değişiklik olmadı. Bu ay duphaston a başlayacağım bakalım.
Yok kist var diye klomen bile kullandırtmadıKlomen kullandıkça kist oluştu cnm
Geceden yine kanamam başladı bn yumurtlama sancısı dedim kanama kesilmiyor bu ayAnladım cnm sogan suyunu iç sene 15 gün boyunca gider inşallah ben 15 gün içmiştim adet oldum kistlere cok iyi
Sanki banada öyle etki etmicek gibi hissetiğim yumurtaların klomenle hiç buyumedilermi cnm
VendedeSlm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.
Selam benimde adet düzensizliği rahatsızlığım var 3 senelik evliyim 1 senedir cocuk düşünüyorum ama olmadı doktora basvurdum sonunda iyi bir doktor buldum çok şükür ay sonu gonal f 450 iğne tedavisine başlıcaz inşallah hayırlısı ile hepımız anne oluruzSlm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?