Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok randevu aldim devlette 5 ay sonra bende bu 5 ayda yumurta takibine alincak insAllah hamile kalirim isteyen herkeste adetin 3 gününde klomen verdi günde 2 kere şimdi regl olmam için tarlusal iciyorum
Ben özelde çektirdim mecbur. Hayırlısı olsun hakkında canım

Varmi bebiş sende cnm

Aynen cnm benim şimdi doktora gidiyonmu

Klomeni doktor bana 5 gün günde 1 kere kullan dedi bugün 5.gun pzt kontrole gideceğim büyürse çatlatma iğnesi kullanacağım adetlerim düzensiz ilaçla adet olabiliyorum
Canım gittiysen bana gelişmeleri anlat çünkü bende gidicem gelişmeleri anlatıcam insAllah hamile kalırız hepimiz klomen etki edermi diye merak ediyom

Aynen cnm benim şimdi doktora gidiyonmu
Yok kurtaj olalı bir ay oldu daha şimdi adet olmayı bekliyorum beklerken de soğan suyu içiyorum bakalım eğer olmazsam haftaya tekrar doktora gitmeye baslayacam

Yok kurtaj olalı bir ay oldu daha şimdi adet olmayı bekliyorum beklerken de soğan suyu içiyorum bakalım eğer olmazsam haftaya tekrar doktora gitmeye baslayacam
Canım acaba klomen kullanırken sogan kurunude uygulasak sorun olurmu yumurta çatlaması icin

Canım gittiysen bana gelişmeleri anlat çünkü bende gidicem gelişmeleri anlatıcam insAllah hamile kalırız hepimiz klomen etki edermi diye merak ediyom
Eder canım allahın izniyle birebir yaşamış birı olarak klomenı 3 ay kullandım 3. Ay hamile kaldım ama stres çok önemli ben aman allah nasip etmişse olur dediğim onemsemedigim ay kaldim

Canım acaba klomen kullanırken sogan kurunude uygulasak sorun olurmu yumurta çatlaması icin
Zpolatt cim klomen yumurta olmasını sağlıyor yumurtan oluşursa catlatma ignesi verecek o zaten senin yumuslarini ccatlatir canım soğan suyu yapma hiç

Eder canım allahın izniyle birebir yaşamış birı olarak klomenı 3 ay kullandım 3. Ay hamile kaldım ama stres çok önemli ben aman allah nasip etmişse olur dediğim onemsemedigim ay kaldim
Cnm benim kocamın sperm sayisi 23.000.000
Hareketligi zayıf dedi sonra bir kerede normal hareketliliği dedi acaba bu sayıyla gebe kalina bilirmi keçi boynuzda aldim midesıni ağrıtıyor
Dua edelim birbirimize insAllah olur

Aynen canım bir kere kalabıldıysen yüne kalkabilirsin dengelı beslen ceviz fındık meyve ye bide inofolıc combi kullan

Hareketligi zayıf dedi sonra bir kerede normal hareketliliği dedi acaba bu sayıyla gebe kalina bilirmi keçi boynuzda aldim midesıni ağrıtıyor
Kalınır tabı sayısı gayet iyi ama onemlı olan güçlü bir tane sperm olmasıonun ıcınde ılıskıden önce kapak cekırdegı yesın. Bıde acı kahve. Birde gunde bır kere kecıboynuzu yap ıcsın canım acayıp yükseltiyor. Kabak cekırdegı ve kahve ise güclebdıryor hadi hayırlı haberler olsun ama bunları yap

Keçi boynuzu pekmezi var bizde özü

Bndede polikistik var ama dediğin kadar aşırı değilde . Ayrıca yumurta tembelliği vardı.neticede suan hamileyim .bide şöyle bir örnek vereyim için rahat etsin .bnm komşum aylarca adet olmuyordu hatta ilaç kullanmadan adet olamıyor .ilk çocuğunu yıllar sonra tedaviyle kucağına aldı .ama dört yıl sonra kaç ay adet görmemişti yine .bunun üzerine kendiliğinden hamile kaldı .yani içini ferah tut tabi ki doktora görün her tedaviyi gör ama umutsuz olma .elbet vakti vardır .bol dua

InsAllah cnm benim

Sperm sayısi bence de iyi sen yine de kocişı kandır içsin keçi boynuzunu turk kahvesi bitter çikolata ceviz bunlarda spermlere çok iyi geliyor bi de canım sabah erken saatlerinde iliskiye dikkat et o zaman spermler çok hareketli oluyor

Evet haklısın cnm

H Hayirli olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…