Size hormon testleri yapıldı mı? Her zaman ultrason da çıkmıyor. Hormon testinde lh değerinin fsh değerinin 2 veya 3 katı olması bu durumu ispatlıyor. Bu şekilde de anlayabilirsiniz. Aşırı kg alımı, tüğlenme, saç dökülmesi ağrılı adet sancısı, adet olamama ve çoğu kişide bunların yanında şeker olması da durumu destekler. Sadece adet düzenli diye pko olmanız veya olmamanız anlaşılmazKüçük bir sehirdeyim ve üstün körü bakıp var dedi doktor o yüzden yatmadı kafama.
C life diye bir macun var instagramda c life bitkisel macun onu kullaniyorlar bazilari ilk aydan bazilari 2. Bazilari 3. Ama kaliyorlardiNsl gebe kaldılar bilginiz varmi
Evet eczaneden baktım cnmOvulasyon testi 60 adet artı 4 adette gebelik testi hediye 100 TL ben daha yeni aldım birgebeningünlüğü sayfasından. Siz sanırım eczaneden bakıyorsunuz fiyata bence instagram sayfasından alın.
Evet yapıldı vitaminden hormanlarima kadar hepsine bakıldı değerlerim normal sadece d vitaminim eksikSize hormon testleri yapıldı mı? Her zaman ultrason da çıkmıyor. Hormon testinde lh değerinin fsh değerinin 2 veya 3 katı olması bu durumu ispatlıyor. Bu şekilde de anlayabilirsiniz. Aşırı kg alımı, tüğlenme, saç dökülmesi ağrılı adet sancısı, adet olamama ve çoğu kişide bunların yanında şeker olması da durumu destekler. Sadece adet düzenli diye pko olmanız veya olmamanız anlaşılmaz
Elbet olacaktır hepimiz beklemedeyiz canım ümidini yitirmeBende polikistik overim 2 senedir deniyorum. 1 kimyasalla sonuçlanan tüp bebek ve 1 başarısz aşılama var. Çok sey denedm olmadı.. psikolojim bozuldu anksiyete ve panik atak gibi birsey oldum ve antidepresan kullanmaaya başladım. Mola verdm ama korunmadm. Sonuç gene 0. Şimdi ilaç kullanyrm ama tekrar denemel istiyorum. Soğan suyu içiyorum. Arı sütü kullnyrm. Artık ne yapıcagmı bilmiyorum
Sizinle aynı durumdayım size herhangi bi tedavi uygulandı mı acaba canımBndede polikistik var ama dediğin kadar aşırı değilde . Ayrıca yumurta tembelliği vardı.neticede suan hamileyim .bide şöyle bir örnek vereyim için rahat etsin .bnm komşum aylarca adet olmuyordu hatta ilaç kullanmadan adet olamıyor .ilk çocuğunu yıllar sonra tedaviyle kucağına aldı .ama dört yıl sonra kaç ay adet görmemişti yine .bunun üzerine kendiliğinden hamile kaldı .yani içini ferah tut tabi ki doktora görün her tedaviyi gör ama umutsuz olma .elbet vakti vardır .bol dua
Üç ay klomen bir ay gonal f kullandım benSizinle aynı durumdayım size herhangi bi tedavi uygulandı mı acaba canım
Çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Darısı bizlereGünaydın hanımlar size benim de küçük hikayemi anlatayım 13 yaşımda adet olduğumda her şey normaldi adet sancısı ne bilmezdim bile 17 yaşıma geldiğimde hayatım kabusa döndü özellikle sağ yumurtalığım iki çeşit kist üretmeye başladı pcos teşhisi koyuldu yumurta günlerinde dayanılmayacak bir ağrıyla acile götürüyordu annem beni kaç kez apandisit ameliyatından döndüm yumurtam gelişmediğinde pcos olarak bir köşeye yerleşiyordu geliştiğinde çatlamıyor içi sıvı dolarak kiste dönüşüyordu bilen bilir bu kistler kendi etrafında döndüğü için damarlarda gerginlik kopmaya neden oluyor.kist olmadığı bazı aylar prolaktin hormonunun yüksekliğinden adet göremiyordum.Evlendim sorunlarım hala devam ediyordu bir senemiz bitti durumumdan dolayı çok sık jinekoloğa gidiyordum bebek için de gittim bir sene doğal yöntemler deneyin denildi denedik olmadı eylülde gittim doktora tahlil o bu derken eşimde spermiyoğram yaptı klomene başladım günde iki kullan demiş ben bir kullandım bir hafta sonra gittik eşimin spermiyoğramı da kötü çıktı üstüne. Doktor yanlış kullanmışsın ama neyseki yumurtan gelişmiş dedi ve 11 ekimde çat. İğnesi verdi ama pek umutlanma dedi eşininde ilaç kullanmadı gerek dedi. Neyse eve geldik üç gün değerlendirin dedi doktor hiç umudum yoktu diyincew dedi bir günü değerlendirdik hatta infolic ilacını da kestim gelecek ay kullanamayın boşa gitmesin diye. Ama işte nasipte varsa vardır be arkadaş 29 ekimde çifte bayram yaşadık biz hem de çok daha sorunlu olan sağ overimden hamile kaldım. ptesi günü kalp atışını da duyduk şükürler olsun Rabbime. Kısmeti ne zaman varsa o zaman oluyor Kızlar ben namaz kılardım göz yaşlarıyla dua ederdim. Allah kabul etmeyeceği dua kalbe nakşetmez. İnşallah en kısa sürede hamilelik haberlerinizi alırız. Rabbim yüzünüzü güldürsün.Uzun oldu ama öyle hikayemi yazmak istedim
AminÇok sevindim sizin adınıza Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Darısı bizlere
Yok cnm dahaVarmi bebiş sende cnm
Ada çayı içmeni öneririm adet tarihine 10gun kala iç ben o şekilde olmuştum bnm de çok duzensizdi şimdi 30 33glan 4 aydirSlm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?