S3ninde benimki kadar düzensiz adet oluyor musun ben 8 ay kocam korundu âdetlerim 35 günde bir oluyodu korunmayı bıraktık 15 aydır gebelik olmuyor kilom yok ama âdetlerim 3 veya 4 ayda bir ve bana klomen verdi inşAllah olur sen nsl tedavi edilsin cnm bana doktor asiri polikist övermişim tüylenme fazla yok bende sivilce hiç yok sadece adet düzensizliği sen kendiliğinden bir kere gebe kalmışsın bana inofolikte verdi yeni kullanıcam senin tedavinde hangi ilaçları kullandın kac kere denedinAynısı adeta benama umut kesilmez ilk hamileliğim kendiliğinden oldu ve ben kan testi negatif olunca tarlusal içtim sonra hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım bir sene sonra tekrar hamile kaldım ama bu tedavi ile oldu benim aynı zamanda yumurta tembelliği ve kilo d sorunu mda var
Ben gebe kalmicak diye cok korkuyorumS3ninde benimki kadar düzensiz adet oluyor musun ben 8 ay kocam korundu âdetlerim 35 günde bir oluyodu korunmayı bıraktık 15 aydır gebelik olmuyor kilom yok ama âdetlerim 3 veya 4 ayda bir ve bana klomen verdi inşAllah olur sen nsl tedavi edilsin cnm bana doktor asiri polikist övermişim tüylenme fazla yok bende sivilce hiç yok sadece adet düzensizliği sen kendiliğinden bir kere gebe kalmışsın bana inofolikte verdi yeni kullanıcam senin tedavinde hangi ilaçları kullandın kac kere denedin
Yok randevu aldim devlette 5 ay sonra bende bu 5 ayda yumurta takibine alincak insAllah hamile kalirim isteyen herkeste adetin 3 gününde klomen verdi günde 2 kere şimdi regl olmam için tarlusal iciyorumİnşallah canım aminn hsg fln çektirdin mi?
Senınle herseyımız aynı canm bende ılerı dereceydim doktor bana da smdı klomen verdı tarlusal verdı adet oldum benSlm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.
Klomen kullandın çatlama iğnesimi adetlerin duzensizmi cnm ne kadarda 1 oluyon klomen yumurtalarını gelistirdimiBende 13 aylık evliyim polikistik over var hiç gebe kalamadim bu ay klomen kullanıyorum aşılama olacak
Cnm inofolik combi pahalı maddi durumum pek iyi değil doktor günde bir kez al dedi 20 tane var içinde 2 şerli sayarsan 10 gün yetiyor yane 2 kapsül bir tanemi aluyor ben her gün 1 tane tek içsem 20 gün gider çünkü 10 günde bir paket alamam sence doğrumu yapıyorum sen nsl kullaniyonSenınle herseyımız aynı canm bende ılerı dereceydim doktor bana da smdı klomen verdı tarlusal verdı adet oldum ben1 senedır olmuyor bızımde. Combi de kullanmaya başladım aynıyız
Gunde bir kapsul canım oda 20 gün eder .2 kullanmaCnm inofolik combi pahalı maddi durumum pek iyi değil doktor günde bir kez al dedi 20 tane var içinde 2 şerli sayarsan 10 gün yetiyor yane 2 kapsül bir tanemi aluyor ben her gün 1 tane tek içsem 20 gün gider çünkü 10 günde bir paket alamam sence doğrumu yapıyorum sen nsl kullaniyon
Öylemi oluyor yane cok sağol içimdeki sıkıntıyı giderdin adet olmayimi bekliyim sonramı folik kullansam yoksa şimdimi tarsual kullanıyom adet olmak için cnm bide sence yumurtam oluşurmu klomendeGunde bir kapsul canım oda 20 gün eder .2 kullanma
Canım sımdı kullan onu zaten folık asit o vitamin yaniÖylemi oluyor yane cok sağol içimdeki sıkıntıyı giderdin adet olmayimi bekliyim sonramı folik kullansam yoksa şimdimi tarsual kullanıyom adet olmak için cnm bide sence yumurtam oluşurmu klomende
Ben üç kere klomen kullandım sonuç eldde edemediim soonra femara + iğneS3ninde benimki kadar düzensiz adet oluyor musun ben 8 ay kocam korundu âdetlerim 35 günde bir oluyodu korunmayı bıraktık 15 aydır gebelik olmuyor kilom yok ama âdetlerim 3 veya 4 ayda bir ve bana klomen verdi inşAllah olur sen nsl tedavi edilsin cnm bana doktor asiri polikist övermişim tüylenme fazla yok bende sivilce hiç yok sadece adet düzensizliği sen kendiliğinden bir kere gebe kalmışsın bana inofolikte verdi yeni kullanıcam senin tedavinde hangi ilaçları kullandın kac kere denedin
Klomeni doktor bana 5 gün günde 1 kere kullan dedi bugün 5.gun pzt kontrole gideceğim büyürse çatlatma iğnesi kullanacağım adetlerim düzensiz ilaçla adet olabiliyorumKlomen kullandın çatlama iğnesimi adetlerin duzensizmi cnm ne kadarda 1 oluyon klomen yumurtalarını gelistirdimi
Rabbim hepimize nasip etsin benim kaybında evlenicek yane herkesinde olmasını istiyorum ama eltim ya hemen hamile kalırsa diyede düşünmüyorda değilim insAllah hamile kalirizKlomeni doktor bana 5 gün günde 1 kere kullan dedi bugün 5.gun pzt kontrole gideceğim büyürse çatlatma iğnesi kullanacağım adetlerim düzensiz ilaçla adet olabiliyorum
Ben doktoruma femara kullanalım dedim hayır dediBe
Ben üç kere klomen kullandım sonuç eldde edemediim soonra femara + iğnekullandım ilk ay tutmadı ikinci ay hamile olduğumu öğrendim canım ben ilaç içmezsem söktürücü bir sene adet olmazdim
Bide diyetisyenede git dediBe
Ben üç kere klomen kullandım sonuç eldde edemediim soonra femara + iğnekullandım ilk ay tutmadı ikinci ay hamile olduğumu öğrendim canım ben ilaç içmezsem söktürücü bir sene adet olmazdim
Nasıl düzene girdi canımSlm kızlarbende dr pko var maalesef ama bu hamile kalmamıza engel değil kilo varsa ilk önce onu halletmemiz gerekiyor düzenli beslenmek gerekiyor vitamini eksikliği olmaması gerekiyor ben 1 sene içinde belkı 1 kere adet olurdum ama çok şükürler olsun ki saati sattıne uyar günü gününe herşeyin hayırlsını versin inşallah ❤ allah herkese çifter çifter versin göbüşleri kocman büyüsün geceleri aglama sesiyle uyandırsın evinize neşe getirsin inşallah ❤ kimseyi evlat acısı yaşatmasın
Özele gittim ilaçlar kullandım ama fayda etmedi boş boşuna para her neyse devlete karşıma bı doktor cıktı iyki cıktı onun sayesinde ilaç verdı takıp ettı o ay faydası olfuNasıl düzene girdi canım
Üç kere klomen kullandıriyor sonra femara olumsuz olur saBen doktoruma femara kullanalım dedim hayır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?