- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlama iğnesimi cnmVendede
Selam benimde adet düzensizliği rahatsızlığım var 3 senelik evliyim 1 senedir cocuk düşünüyorum ama olmadı doktora basvurdum sonunda iyi bir doktor buldum çok şükür ay sonu gonal f 450 iğne tedavisine başlıcaz inşallah hayırlısı ile hepımız anne oluruz
InsAllah cnmAksine aşırı büyümüşler çatlatma iğnesi yapmadı doktor. Bazen böyle olabiliyor dedi. Üstüne üstlük o ay pko yeniledi. Kistleşmişler dedi. Sen sakın umudunu kaybetme. İnanarak iç herşey yolunda gibi telkinlerde bulun. Göreceksin faydasını. Ben bunları yeni öğrendim. Şimdi daha iyi hissediyorum daha olumluyum. Adet olmaya başladım ( olamıyordum) herşey için şükür ve teşekkürbence sana iyi gelecek
![]()
Yok canım yumurta büyüsün diye buyuyunce catlatma ignesi olucam sanırsamÇatlama iğnesimi cnm
Polikistik övermisin cnmKizlar instagramda c life bitkisel macun diye bir sayfa var kesinlikle ona bakmanizi tavsiye ederim ben kullandim2. Ayimda hamile kaldim bugun ogrendim hatta once tabikide Allahin izniyle sonra clife![]()
Degilim ama pco lu olupta hamile kalan cok arkadasim varPolikistik övermisin cnm
merhaba canım bende seninle aynı durumdayım. ama ben evlendikten sonra kilo aldığım için pko etkileri arttı. 6-8 ay adet olmadım dr.a gittiğimde tarlusal veriyordu ve kg vermen gerek diyordu hep. kilo vermeye yeni başladım kesinlikle ilaçsız adet olamıyordum. sonra nette macunhane ve clife a denk geldim. ikisinin de macun içeriği aynı geldi bana. macunhane den 3 kutu macun bitirdim ve Allah'a şüküler olsun içmeye başladıktan sonra adetlerim çok düzenli olmaya başladı. 1 aydır kullanmıyorum dinleniyorum şuan ama bu ayda durum aynıydı zamanında oldum. bu arada hsg çektirdim temiz amh baktırdım pko olduğu için baya yüksek. yine insta da birgebeningünlüğü sayfası var oradan ovulasyon(yumurtalama) testi aldım 3 ay yumurtlamamı takip ettim ve eşimle değerlendirdik ama sonuç hiç hamile kalamadım. ben hep bende sıkıntı olduğunu düşünüyordum ama yumurtlamaya bakınca sadece sıkıntının bende olmadığını düşünmeye başladım. geçen ay eşime sperm testi yaptırdık ve morfoloji 2 ileri hızlı %10, toplam sperm sayısı 52 milyon çıktı. sonra ultrason çekildi ve varikosel olduğu anlaşıldı. ama değeri sınırda olduğu için ameliyatsız 3 ay ilaç deneyelim dedi dr. bunun yanında keçi boynuzu havuç, nar, portakal suyu iç dedi. şuan deniyoruz bakalım dilerim yüreği evlat ateşiyle olan bütün kadınlara Allah'ım yardım etsin. ve Allah herkesin çocuğunu bağışlasın.Slm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.
Bende sipariş eteyimmi bilmiyorum az önce baktım söylediğin siteye benim eşimin kide düşük cıktı sonra göstermesi kendini sper sayisi 23 milyon ileri hareketinde birz yavaşlık var ne yapacagimi hiç bilmiyorum tek başına mücadele zor çocuk istiyor göstermiyor kendini bende çok istiyorum bide guatr da şüpheleniyorum doktor klomen verdi adet olmam için tarlusal içtim biteli 8 gün oldu adet olmadimmerhaba canım bende seninle aynı durumdayım. ama ben evlendikten sonra kilo aldığım için pko etkileri arttı. 6-8 ay adet olmadım dr.a gittiğimde tarlusal veriyordu ve kg vermen gerek diyordu hep. kilo vermeye yeni başladım kesinlikle ilaçsız adet olamıyordum. sonra nette macunhane ve clife a denk geldim. ikisinin de macun içeriği aynı geldi bana. macunhane den 3 kutu macun bitirdim ve Allah'a şüküler olsun içmeye başladıktan sonra adetlerim çok düzenli olmaya başladı. 1 aydır kullanmıyorum dinleniyorum şuan ama bu ayda durum aynıydı zamanında oldum. bu arada hsg çektirdim temiz amh baktırdım pko olduğu için baya yüksek. yine insta da birgebeningünlüğü sayfası var oradan ovulasyon(yumurtalama) testi aldım 3 ay yumurtlamamı takip ettim ve eşimle değerlendirdik ama sonuç hiç hamile kalamadım. ben hep bende sıkıntı olduğunu düşünüyordum ama yumurtlamaya bakınca sadece sıkıntının bende olmadığını düşünmeye başladım. geçen ay eşime sperm testi yaptırdık ve morfoloji 2 ileri hızlı %10, toplam sperm sayısı 52 milyon çıktı. sonra ultrason çekildi ve varikosel olduğu anlaşıldı. ama değeri sınırda olduğu için ameliyatsız 3 ay ilaç deneyelim dedi dr. bunun yanında keçi boynuzu havuç, nar, portakal suyu iç dedi. şuan deniyoruz bakalım dilerim yüreği evlat ateşiyle olan bütün kadınlara Allah'ım yardım etsin. ve Allah herkesin çocuğunu bağışlasın.
Ne kafaniza yatmadı demekki sizinki fazla pko değil benim aşırı pkoluyum doktor dedi ailede oluncada hepimiz böyleyizDoktor bana da pko dedi ama Adetlerim inanilmqz duzenlidir. Saati bile şaşmaz doğum kontrol kullandım bı sene ne başladığımda ne bıraktığımda hiç bir düzensizlik yaşamadım. Eşimden test istediler ona göre tedaviye başlarız dediler ama sizin dile getirdiginiz hicbir belirti bende yok. Çok kafama yatmadı aslında
kesinlikle tavsiyem eşinizde kendisine baktırsın ve lütfen ovulasyon testi alıp kendinizi test edin. çoğu kişi yumurtlama gününü bilemediği için hamile kalamıyor. mutlaka ovulasyon takibi yapın
[/QUOTEkocam batırdı biraz düşüklük var ovulasyon testlerine baktım 350 tl maddi durumum yatsaydı alırdım
Nsl gebe kaldılar bilginiz varmiDegilim ama pco lu olupta hamile kalan cok arkadasim var
Küçük bir sehirdeyim ve üstün körü bakıp var dedi doktor o yüzden yatmadı kafama.Ne kafaniza yatmadı demekki sizinki fazla pko değil benim aşırı pkoluyum doktor dedi ailede oluncada hepimiz böyleyiz
Anladım cnmKüçük bir sehirdeyim ve üstün körü bakıp var dedi doktor o yüzden yatmadı kafama.
canim bendede ayni snedeki gibi hersey düzenli normal. sadece kilom var..Doktor bana da pko dedi ama Adetlerim inanilmqz duzenlidir. Saati bile şaşmaz doğum kontrol kullandım bı sene ne başladığımda ne bıraktığımda hiç bir düzensizlik yaşamadım. Eşimden test istediler ona göre tedaviye başlarız dediler ama sizin dile getirdiginiz hicbir belirti bende yok. Çok kafama yatmadı aslında