• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç gosterdinmi kendini cnm
Gittim eşimin işi gereği güneydoğudaydık oradaki doktor açıkcası herkese aynı tedaviyi uyguluyorlardı pek tatmin olmadım . Şuanda istanbuldaym burda da bi doktora gittim rahim filmi çektir dedi çektirdim çok şükür temiz çıktı . Tekrar gitmedim doktoruma gideceğim

Slm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.

Aynı durumdayım. :(

İnşallah bir gün hepimiz burda bebek haberini verecez 🤗🤗😇

6 cm kist vardı adetin 3. Günü bile gitmemiş 9 gündür soğan suyu içiom ama yumurtlama yaklaştı korkuyorum devam etmeye ovulasyon testleri ile takip ediyor um

Kızlar tabiki hamile kalınabilir ama süreci hızlandırmak adına yardımcı üreme tekniklerini kullanmanızı tavsiye ederim çünkü psikolojik olarak çok yıpratıyor her ay umutla bekleyip olumsuz sonuç almak

Kızlar tabiki hamile kalınabilir ama süreci hızlandırmak adına yardımcı üreme tekniklerini kullanmanızı tavsiye ederim çünkü psikolojik olarak çok yıpratıyor her ay umutla bekleyip olumsuz sonuç almak
Yardımcı üreme teknikleri derken canım ne demek istedin

Sanki banada öyle etki etmicek gibi hissetiğim yumurtaların klomenle hiç buyumedilermi cnm

Aksine aşırı büyümüşler çatlatma iğnesi yapmadı doktor. Bazen böyle olabiliyor dedi. Üstüne üstlük o ay pko yeniledi. Kistleşmişler dedi. Sen sakın umudunu kaybetme. İnanarak iç herşey yolunda gibi telkinlerde bulun. Göreceksin faydasını. Ben bunları yeni öğrendim. Şimdi daha iyi hissediyorum daha olumluyum. Adet olmaya başladım ( olamıyordum) herşey için şükür ve teşekkür 😉 bence sana iyi gelecek ☺️

Slm herkese yeni uyeyim aşırı polikistik over olduğunu öğrendim doktor inofolik ve klomen verdi adet olmam içinde tarlusal verdi bide âdetlerim 60 ve 90 günde bir olur böyle olupta hamile olan varmi hamile kalmayı çok istiyorum 15 aydır gebelik oluşmadı
.
Vendede
.
Selam benimde adet düzensizliği rahatsızlığım var 3 senelik evliyim 1 senedir cocuk düşünüyorum ama olmadı doktora basvurdum sonunda iyi bir doktor buldum çok şükür ay sonu gonal f 450 iğne tedavisine başlıcaz inşallah hayırlısı ile hepımız anne oluruz

Back