• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over la hamile kalanlar. ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar öncelikle sizlere bu yazıyı yazmamım amacı bende sizler gibi hep yazıları okurdum kendimi avuturdum bende sizler gibi polikistik overım var Ankara’da Tevfik sipahi isminde bir doktorla tanıştım muaynanesine gittim çok tatlı çok şeker cana yakın bir insan onun sayesinde çok şükür 5 haftalık hamileyim ve tedavi sürecim sadece 1 ay sürdü tedaviye yeni başlamıştık ilk Aydan hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin size tavsiye edeceğim tek doktor diyebilirim inşallah hepinizin hakkında hayırlısı olsun sizde bir an önce meleklerinize kavuşursunuz dualarım bebek sahibi olmak isteyen herkes ile hayırlı akşamlar arkadaşlar...
Ben izmirdeyim malesef . 1 aylık tedavi süresince ne uyguladiniz. Çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Ben izmirdeyim malesef . 1 aylık tedavi süresince ne uyguladiniz. Çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Merhaba canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu doktorum bana çok iyi bir tedavi yöntemi uyguladı öncelikle çok ilgili çok çok iyi bir insan kesinlikle tavsiye ederim vitamin kullandım impryl omega 3 gibi ilaçlar vermişti onları kullandım çok şükür sonuç başarılı oldu Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Back