Bende 11 gün yapmıştım negatifti 0.735 çıkmıştı değer doktorum adet günü tekrarla dedi ben iki gün daha bekledim yaptım çıktıİğne nın 11. Günü . Birde şey sorucam siz kaçıncı gün test yaptırdınız kan da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 11 gün yapmıştım negatifti 0.735 çıkmıştı değer doktorum adet günü tekrarla dedi ben iki gün daha bekledim yaptım çıktıİğne nın 11. Günü . Birde şey sorucam siz kaçıncı gün test yaptırdınız kan da
Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah sizde sag Salim kucağınıza alın vatana millete atasına hayırlı bir evlat olur inşallahBende 11 gün yapmıştım negatifti 0.735 çıkmıştı değer doktorum adet günü tekrarla dedi ben iki gün daha bekledim yaptım çıktı
Bende letu kullanıyorum bu ay çarşamba günü kontrolüm var yarın bitiyor ilacım siz doktor kontrolüne gittiğiniz gün mü oldunuz iğneyiMerhabalar, bildiğim kadarıyla pcos gebeliğe engel değil, letuyu Bende kullandim 5 gün kullanıp 2 gün ara verip dr a göründüm sonra da yumurta çatlatma aşısı oldum.. letuyu (klomen )diğer ilaçlara göre daha iyi olduğunu biliyorum.onceki yorumlarda hamile kalanlar vardi
Ben devlet hastanesine gidiyorum kontrol için çokta zaman yoktu , letu bittikten sonra 2 gun ara ver dedi 2.gunu gittim bana iğne yazdı sonraki gün sabah iğne oldum...Bende letu kullanıyorum bu ay çarşamba günü kontrolüm var yarın bitiyor ilacım siz doktor kontrolüne gittiğiniz gün mü oldunuz iğneyi
Anladım canım inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırız biraz heyecanlı ve sitresli bir durumBen devlet hastanesine gidiyorum kontrol için çokta zaman yoktu , letu bittikten sonra 2 gun ara ver dedi 2.gunu gittim bana iğne yazdı sonraki gün sabah iğne oldum...
İnşallah teşekkür ederimAnladım canım inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırız biraz heyecanlı ve sitresli bir durum
Dr.gittiniz mi acaba şu gün muayeneye gelin falan dedi miBende 11 gün bi denemek amaçlı kan vermiştim 0.735 çıkmıştı yeni yükseliyormuş bekleyin acele etmeyin adet günü olmazsanız verin kan insan yoruluyor o süreçte rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Perşembe günü gel demişti o gün de benim karın ağrım çok var bide bir damla kanama oldu normaldir ama korktum yazdım yarın gel bakalım bi dinlen dedi yarın gideceğim ilkDr.gittiniz mi acaba şu gün muayeneye gelin falan dedi mi
Hayırlı olsun canım benim sonunda rabbim mucizenle kavuşturmuş rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin inşallahBende iğnenin 21. günündeyim adetim 2 gün gecikti kaset test yaptım bu şekil çıktı ilk dakikalarda hemen sizce var mıdır kan vermeye gideceğim ama korkuyorum şuan gidemem birde
Amin canım benim çok sağol Allah razı olsun rabbim kimseyi darda koymasın gönlündekini nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım benim sonunda rabbim mucizenle kavuşturmuş rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin inşallah
Merhabalar progesteron değeriniz suan kac acabaBenimde bugün 20. günüm hâlâ gelen giden yok 11. gün kan vermiştim 0.735 çıktı doktor adet gününü bekle demişti vermedim kan gecikme olsun diye bekliyorum birkaç gün göğüs uçlarımda ağrı var bir haftadır sadece kasık ağrım bide
Bilmiyorum onu ama ben hamileyim adet gecikmesi yaşayınca verdim kan değerim yükselmişti 3 haftalığız şuanMerhabalar progesteron değeriniz suan kac acaba
Sonuç neBende letu kullandım çarşamba iğne oldum bekliyorum
Siz hamile kaldınız mı ?Merhabalar, bildiğim kadarıyla pcos gebeliğe engel değil, letuyu Bende kullandim 5 gün kullanıp 2 gün ara verip dr a göründüm sonra da yumurta çatlatma aşısı oldum.. letuyu (klomen )diğer ilaçlara göre daha iyi olduğunu biliyorum.onceki yorumlarda hamile kalanlar vardi
Evet letu işe yaradı fakat kritik zamani geçirmeden sevinmek istemiyorum, (lekelenme var)Sonuç ne
Umarım bi sknti olmazEvet letu işe yaradı fakat kritik zamani geçirmeden sevinmek istemiyorum, (lekelenme var)
İnşallah hepimiz güzel şekilde atlatırızUmarım bi sknti olmaz
İnşallah canımİnşallah hepimiz güzel şekilde atlatırız
Letudan sonramı kanamanız az olduBenimde hafif kanama oldu sonra kanama gitti beyaza döndü.. adet oldum sanmıştım benim de karin ağrım var
Letuyu bıraktıktan 10 gun sonrayı sanirimLetudan sonramı kanamanız az oldu