- 7 Haziran 2023
- 53
- 16
- 31
Bugün 8.günün kan testi verdim 10 çıktı ama umudum yok benm bu ay da öyle hıssedıyormBenden dr 6 gün istemişti o zaman beta 13 cikti. Suan 15 günüm ve adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 8.günün kan testi verdim 10 çıktı ama umudum yok benm bu ay da öyle hıssedıyormBenden dr 6 gün istemişti o zaman beta 13 cikti. Suan 15 günüm ve adet oldum
Kaçıncı denemeniz ben ilk klomen ve catlatma iğnesi kullandim bu ikincisinde dr letu verdi .. nasil süreç devam edecek merak ediyorumBugün 8.günün kan testi verdim 10 çıktı ama umudum yok benm bu ay da öyle hıssedıyorm
Benden dr 6 gün istemişti o zaman beta 13 cikti. Suan 15 günüm ve adet oldum
Benden dr 6 gün istemişti o zaman beta 13 cikti. Suan 15 günüm ve adet oldum
Bu 4. Ama 3 ag klomen di bu ay doktor degıstirdim o letu verdi bu ay tutmazsa zaten bi sonraki iğne tedavisi dedi banaKaçıncı denemeniz ben ilk klomen ve catlatma iğnesi kullandim bu ikincisinde dr letu verdi .. nasil süreç devam edecek merak ediyorum
Ben rahim filmi çektirmedim bi o kaldı, yorucu bir süreç.. iğne tedavisi aşılama mi acabaBu 4. Ama 3 ag klomen di bu ay doktor degıstirdim o letu verdi bu ay tutmazsa zaten bi sonraki iğne tedavisi dedi bana
Ben çektirdim temiz çıktı . Yok bu sefer göbekten bi iğne tekniği dediBen rahim filmi çektirmedim bi o kaldı, yorucu bir süreç.. iğne tedavisi aşılama mi acaba
Letu kullanınca sizin de saçınız döküldü mu , her ilacın yan etkisi var . Bu ay ara vermeyi düşünüyorumBen çektirdim temiz çıktı . Yok bu sefer göbekten bi iğne tekniği dedi
Aşırı hemde zaten saçım azdı vallahi az daha dökülürse açılacak alnım yada tepem , cildim çok kötü oldu cansız soluk nemsizLetu kullanınca sizin de saçınız döküldü mu , her ilacın yan etkisi var . Bu ay ara vermeyi düşünüyorum
Aşırı hemde zaten saçım azdı vallahi az daha dökülürse açılacak alnım yada tepem , cildim çok kötü oldu cansız soluk nemsiz
Benimde hafif kanama oldu sonra kanama gitti beyaza döndü.. adet oldum sanmıştım benim de karin ağrım varBenimde bugün 20. günüm hâlâ gelen giden yok 11. gün kan vermiştim 0.735 çıktı doktor adet gününü bekle demişti vermedim kan gecikme olsun diye bekliyorum birkaç gün göğüs uçlarımda ağrı var bir haftadır sadece kasık ağrım bide
Bende birsey yok şuanlık daha sizin kaçıncı gününüz oldu ignede adetiniz gecikti miBenimde hafif kanama oldu sonra kanama gitti beyaza döndü.. adet oldum sanmıştım benim de karin ağrım var
31 ekimde iğne oldum, 2 ay önce ilk igne yaptığımda tam 15.gun adet olmuştum şuan 17. Günüm 2 gün önce lekelenme oldu devamı gelmediBende birsey yok şuanlık daha sizin kaçıncı gününüz oldu ignede adetiniz gecikti mi
Bende iğnenin 21. günündeyim adetim 2 gün gecikti kaset test yaptım bu şekil çıktı ilk dakikalarda hemen sizce var mıdır kan vermeye gideceğim ama korkuyorum şuan gidemem birde31 ekimde iğne oldum, 2 ay önce ilk igne yaptığımda tam 15.gun adet olmuştum şuan 17. Günüm 2 gün önce lekelenme oldu devamı gelmedi
Su şekilde testleri ben yorumlayamiyorum.adet gecikmesi dışında belirtiniz varsa biraz daha bekleyip öyle kan vermenizi öneririm.Bende iğnenin 21. günündeyim adetim 2 gün gecikti kaset test yaptım bu şekil çıktı ilk dakikalarda hemen sizce var mıdır kan vermeye gideceğim ama korkuyorum şuan gidemem birde
Var belirtilerim adet gecikmesi de yaşıyorum kan verdim sonucum 300 çıktı çok şükürSu şekilde testleri ben yorumlayamiyorum.adet gecikmesi dışında belirtiniz varsa biraz daha bekleyip öyle kan vermenizi öneririm.
Yaaa çok şükür . Benm 11. Günüm iğneden sonra merakla beklıormVar belirtilerim adet gecikmesi de yaşıyorum kan verdim sonucum 300 çıktı çok şükür
Bende 11 gün bi denemek amaçlı kan vermiştim 0.735 çıkmıştı yeni yükseliyormuş bekleyin acele etmeyin adet günü olmazsanız verin kan insan yoruluyor o süreçte rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaa çok şükür . Benm 11. Günüm iğneden sonra merakla beklıorm
Amin iğneden sonra erken adet mi oluyorBende 11 gün bi denemek amaçlı kan vermiştim 0.735 çıkmıştı yeni yükseliyormuş bekleyin acele etmeyin adet günü olmazsanız verin kan insan yoruluyor o süreçte rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bilmiyorum burda hep 14 15. gün olunuyor diyen de vardı geç olan da erken olan da yani siz adet gününüzü bekleyin bence kaçıncı gün bugünAmin iğneden sonra erken adet mi oluyor
Çok sevindik sizin adınızaVar belirtilerim adet gecikmesi de yaşıyorum kan verdim sonucum 300 çıktı çok şükür
İğne nın 11. Günü . Birde şey sorucam siz kaçıncı gün test yaptırdınız kan daBilmiyorum burda hep 14 15. gün olunuyor diyen de vardı geç olan da erken olan da yani siz adet gününüzü bekleyin bence kaçıncı gün bugün