Kızlar ben 18 yasimdan beri pcoluyum. Ama uzun bı sure adetim duzenliydi. Nisanliyken bozuldu 3 ay olmadigimi biliyorum. Ama evlendigimden beri hormonları normal seviyeye indirdik tedaviyle . Ve düzenli adet oluyorum . Yani 30 günde bir ne kadar duzenliyse artık. Pcolu olduğum için bitane cocugum olsun istiyorum. Sonra olur olmaz bilemeyiz. Bunun için sizden öneri bekliyorum ?
Canım benim şuan horminlarim normal düzeye indi. Adetim de düzenli. Sadece zayıflamaya çalışıyorum. Bu ay olmadi adet oldum bugün. Ama yumurtanın çatlıyor onda bı problem yokmeraba canim bende pkoluyum tedavide ilk ayim pkolu oldugumuda tedaviye baslamadan once ogrendim hatta bence gerekli tedavi neyse basla. hamile olmaya engel bisey degil sadece desteklenmesi gerekiyor
Canım benim şuan horminlarim normal düzeye indi. Adetim de düzenli. Sadece zayıflamaya çalışıyorum. Bu ay olmadi adet oldum bugün. Ama yumurtanın çatlıyor
hakimizda hayirlisi artik canim . yunurtan olgunlasip catliyorsa ovulasyon testi kullanip ovulasyon takibi yapabilirsin canim
Öyle yapmayı düşünüyorum aynen hayırlısı inşallah :)
Ay masallah Allah bağışlasın. Ben bu ay gezip tozup kafama takmamayi düşünüyorum inşallah ya yaparımcanım ben de ünv de öğrendim tedavi gördüm sonra bıraktım tedaviyi
evlendim o süreçte bir kızım oldu şuan 7 yasında
Güzel haberlerle inşallah :)insallah benim tedavide ilk ayim 31 aralikta catlatma iynemi oldum beklemedeyim :)
Ay masallah Allah bağışlasın. Ben bu ay gezip tozup kafama takmamayi düşünüyorum inşallah ya yaparım
Hep öyle yazmışlar bende deniyim bakalım :)rahat ok canım ne zaman takmasan o zaman oluyor :)
Hep öyle yazmışlar bende deniyim bakalım :)
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelirler bize canım
Rabbim gönlüne göre versin
Diane 35 bende yan etki yapmıştı, yasmin kullanmistimSelam kızlar bende yazayım dedim. 1 senelik evliyim, 20 yaşındayım.. herzaman düzenli adet görürdüm.. son 3 ayda 5 kilo aldım istem dışı ve aşırı hareketli ayrıca diyet yaptığım döneme denk geldi kilolar. 5 kilo alınca regl görmemeye başladım. Ailem yurt dışında yaşıyor ve yanlarına gittim orada doktora çıktım. Pko başlangıcı var dediler. Pko insülin direnciyle bir arada çıkarmış genelde, bende de öyle oldu.. pko kiloyu seviyor. Şuan biraz kilo vermem gerek sonra hamilelik mutlaka olur dedi doktorum. Fakat ilaç verdi.. diane35 metformine.. 5kilo verdim bile
Canım merhaba bende kendimi bildim bileli adet duzensizligi vardı evlenince öğrendim ki pco varmış ama bu denli önemli olduğunu bilmiyodum çocuk istemeden önce. Denemeye basladigimizin 15. Ayinda öğrendim hamile oldugumu femara vesilesiyle. Takmadan oluyo laflarına da pek inanmıyorum çünkü bi insan ne isterse onu düşünur illa ki yani başka şeylere yönel örgü fakan yap kafanı dağıt canim ama bana sorarsan kafadan atılmıyor yani kolay kolay Rabbimden ümit kesilir mi... pcolular da hamile kalıyo ama biraz uzun surebiliyo canm. Kişiden kişiye degisiyo Allah isteyen herkese nasip etsin insallahh.. bol dua ve selam ile ...Amin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?