Polikistik over ile tüp bebek deneyimim

Doktor bana çatlatma iğnesi yapalım demişti, bir an önce acele etmek lazım sanırım
Gönlünüze göre olur umarım tesekkür ederim

Hatta baktım şimdi bir kez baktımıştım o da 10 cıkmış benim o zamab bayagı sıkıntılı herhalde
Sizde epey bol yumurta var demek işte çok olunca gelişimler yavasliyormus 1 tane atmak isterken 10 taneyi aynı anda büyütmeye çalışıyor gibi düşünün yumurtalık öyle olunca gelişimler geride kalıyor.

Anladım zorlu bi süreç bekliyor sanırım bizi de
Tüp bebek ücretleri ne kadar oldu

Anladım zorlu bi süreç bekliyor sanırım bizi de
Tüp bebek ücretleri ne kadar oldu
Aret beye gidiyorum ben toplama ve transfer için 70 bin verdik. Ama her gittiğinizde kan veriyorsunuz 640 TL gibi bisiydi ilaçlar pahalı epey aslında işlemlerden çok ilaclar iğneler vs. 130 bin civarı diyebilirim tabi gittiğiniz yere göre değişiyor tabi biz kalan embriyolari 1 yıllığına dondurduk tekrar aynı işlemlere gerek kalmasın diye hemde aynı maliyeti ödememek için 12 tanesi donduruldu bekliyor 20 bin ödedik. Tabi bu embriyo sayısına bağlı değişiyor fiyat. Aret hoca bazen bazı hastalarda yumurtası çok az veya aşırı çok olanlarda iğne tedavisi değilde hapla tedavi edebiliyor ondan fiyat belki sizde değişiklik gösterebilir.

Cok tesekkür ederim biz daha cocuk denemeye yeni basladık. Benim cok da vakit kaybetmeden aksiyon almam gerekli sanırım tesekkürler sag olub

Ay çok sevindim darısı isteyen herkese inşallah

Kızlar bugün 12. Gündü kan verdim beta HCG 455 çıktı darısı isteyen bu yolda emek veren herkesin başına inşallah

Agrilar icin bol yuruyus oneririm. Ileri derece pkolu biri olarak 14 senenin sonunda kizimi kucagima aldim. Darisi basina olsun. Bende sormak istedigin ne varsa yardımcı olabilirimm. InsaAllah tedavin olumlu sonuclanir.
Merhaba canım post çok eski bana da yardımcı olurmusun pko var tedaviye inşallah başlıcağız ama ohss den korkuyorum doktorum olucak dedi ohss ne yapmam lazım çok bilgi vermedi daha tedaviye başlamadık çok mu ağır geçiyor

Merhaba aret hoca hapla nasıl bir tedavi uyguluyor bana da yardım edermisiniz pko var ohss den korkuyorum doktorum korkuttu çok beni olacaksın dedi ohss. Acaba haplarla yumurta geliştirip öyle yumurta toplanabilir mi .. çok yumurtadansa az yumurta ama kaliteli yumurta çıksa daha iyi değil mi sanki

Söyle diyebilirim sıkıntılı geçen süreci yumurta toplama öncesi 3-4 gün toplama sonrası yaklaşık 1 hafta oluyor. Toplama öncesi çok fazla yumurta çıktığı için şişkinlik ve hafif bir regli ağrısı tarzında oluyor. Toplamada hiç bir şey hissetmiyorsun ağrı vs belki sonrası hafif bir kanama olabilir bende çok hafif olmuştu. Toplandıktan sonra eve gittiğimde ciddi manada gaz sancısı gibi sırtıma ağrı vurdu benim tuvalete çıkamadım ilk gün o zorladı siskinligin verdiği etki. Onda da kefir içtim ve yulaflı bisiyler yedim sırt ağrısı için eşim saç kurutma makinesi tuttu sırtıma çok işe yaramıştı sıcak tutmak. 1-2 gün hafif ağrı olur ama oda sizi çok yormaz sonrasında epey hafifliyor zaten sonucu buna değer emin olun.

Ay çok teşekkür ederim gerçekten aşırı korkuyorum burda bi arkadaş hastanelik olmuştu ciğerlerde su toplama olayı yaşamış kızcağıza diren felan takmışlar suyu atmak için galiba çok ürktüm tabi ki çok istiyorum ama korkuyorum da tüp bebek merkezi öneriniz varmı acaba biz yurtdışında yaşıyoruz biri bize bahçeci önerdi ama ben emin değilim oraya gidip gitmiceğimizden çok hızlı davranmak iyi olmaz diye düşünüyorum eşim tutturdu orda yaptıralim diye akrabası eli boş çıkadı ordan ondan galiba ama benim için doktor çok önemli ya

Ohss için iyi bir doktor ise zaten bu belirtileri en düşük düzeyde yaşamanız için size ilaçlar veriliyor ciddi etkileri olmaz. Onun için yumurta topladıkları ay içerisinde transfer yapmıyor doktorlar çünkü eğer kadın gebe kalırsa beta HCG hormonu ohss yo tetikliyor sizinde dediğiniz gibi kadının hayatını tehlikeye atacak durumlar yaratabiliyor. Siz kendinizi ilaç ve bol iğneye hazırlayın psikolojik olarak gerisi gerçekten kolay ne olduğunu anlamıyorsunuz herşey olup bitiveriyor. Ben tercih ederken şuna baktım daha çok doktorun enerjisi ve relax olması çünkü yorucu bir tedavi zaten özellikle kadın açısından çok fazla hormon ve iğneye maruz kalıyorsunuz psikolojik destek önemli doktorunuzun da rahatlatıcı olması önemli. Ben ilk Aret hocaya gittiğimde yaz sonu tatile gideceğiz tedavi ne kadar sürer diye sormuştum gidebilir miyim gibisinden tatile bebek ile gidersin ne olacak ki demişti. Şuan 5+3 hamileyim çok şükür Bahçeci yi bende duydum fakat hakkında çıkan haberlere denk gelmiştim embriyolar karıştırılmış ti vs bana çok güven vermemişti açıkçası ama gidip memnun kalan çok insan var tabi ki

Çok sevindim senin adına canım ne güzle hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah bilgi için çok teşekkür ederim şimdi siz tecrübelisiniz tabi ben okurken yine se suratımda değişik bir ifade oluşuyor ama içim rahatladı en azından bazı ilaçlarla engellenebiliyormuş

Cok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu yolda tedavi görenlerede yardım etsin inşallah Ben çok fazla araştırdım internette Aret hocanın veya diğerlerinin bilgilendirici çok fazla videosu var izleyip fikir sahibi olabilirsiniz hem yaklaşım tarzınıda görmüş olursunuz şimdiden hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Benim agir gecmedi cok agrim olmustu forumda bol bol yuru dediler bana yuruye yuruye azaldi canim hic korma zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir sonunda bebisine kavuşursun insaAllah

Agrilar icin bol yuruyus oneririm. Ileri derece pkolu biri olarak 14 senenin sonunda kizimi kucagima aldim. Darisi basina olsun. Bende sormak istedigin ne varsa yardımcı olabilirimm. InsaAllah tedavin olumlu sonuclanir.
Bende pcosluyum bu kadar uzun mu bekleyeceğim 14 sene ne gibi tedaviler gördünüz neden bu kadar uzun sürdü acaba

Bende pcosluyum bu kadar uzun mu bekleyeceğim 14 sene ne gibi tedaviler gördünüz neden bu kadar uzun sürdü acaba
Maalesef benim rahmim T seklindeymis dogustan oluyormus ben daha once defalarca hsg cekilmeme ragmen goremedi doktorlar hatta edirnede fakultede prof. Bile cekmisti...
Pkodan dolayi benim yumurtalarim daha once hic bir igneyw ilaca tepki vermedi. Defalarca tüp bebek denemem oldu kliniklerden kovuldum resmen olmuyor diye.. son tedavimde doktorum cem celikti yumurta buyultucu iğneyle birlikte duphaston kullandim duphaston biliyosunuz ki kadinlik hormonuda olan bi ilac. O sekilde buyulttu. Tutunmasi icinde sadece duphaston kullandim baska bi ilac kullanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…