- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.869
- 598
- Konu Sahibi melegimmgelsin
-
Teşekkür edermBen de evlendiğimde bir iki yıl düşünmüyoruz nasılsa diyordum tabii hep pcostan kaynaklı bir kaygım vardı. Ya olmazsa diye. Onun için 6 ay kadar korunmanın ardından bıraktık hayırlısı olsun dedik. Ama gerçekten de uğraştırıyormuş. Şimdi keşke hiç korunmasaydık diyorum. Çünkü insan sonra bir de stres yapıyor, çevre baskısı vs. Yine de sen bilirsin bence ucundan çıtlat doktoruna.
Maşallah Allah bağışlasın . Bende nasip olursa bu ay gonal f baslicam 50 ml. İnşallah büyür gelişir güzel sonuçlar alırım. Kim istiyorsa Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsinBnde pco var 1sene olmadı gonalf + çatlatma kullandım ilk ay oldu çok şükür şimdi 3.5 aylık bi kızım var
onlar kullanirken iyi birakinca pko geri geliyor.. tek soyleyebilecegim kilo vermek.. 50 kiloysaniz bile iki kilo dahi olsa kilo vermek.. kac dr dan duydum.. kendimde de gordum.İlaçsız adet olmazdim Diane verdi doktor 8ay kullandın yine düzelmedi dupaston verdi üç aydır kullandım bıraktırdı
onlar kullanirken iyi birakinca pko geri geliyor.. tek soyleyebilecegim kilo vermek.. 50 kiloysaniz bile iki kilo dahi olsa kilo vermek.. kac dr dan duydum.. kendimde de gordum.
Merhaba canım bendede pco var korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra gebe kaldım Fakat düşük oldu onun öncesindeki ayda soğan kürü yapmıştım çok çok tavsiye ediyorum rahmi temizliyorHayırlı geceler sevgili hanımlar. Ben 25 yaşında bebek isteyen polikistik over hastasıyım. Bunun için çareler denerken siz sevgili anneler veya anne adayları bu süreçte neler yaşadınız? Gelin hep birlikte paylaşalım.
Aynen ben de başlafım glifora hayırlısı olsunBana doktorun biri glifor verdi sadece adetin üçüncü günü verdiğim test sonrası ilk gliforla tedaviye başladım . Glifor da sanırım insülin direnci için hatta şeker hastalarina veriliyor
Ben de soğan kürü yaptım ama bende işe yaramadı sanki.Merhaba canım bendede pco var korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra gebe kaldım Fakat düşük oldu onun öncesindeki ayda soğan kürü yapmıştım çok çok tavsiye ediyorum rahmi temizliyor
Belli olmaz canım ben yaptım bi kere adet gördüm sonra hamile kaldımBen de soğan kürü yaptım ama bende işe yaramadı sanki.
Tekrar başlayayım o zaman. Acaba inofolic combi alırken zararı olabilir mi?Belli olmaz canım ben yaptım bi kere adet gördüm sonra hamile kaldım
Saol cnm darisi basiniza insMaşallah Allah bağışlasın . Bende nasip olursa bu ay gonal f baslicam 50 ml. İnşallah büyür gelişir güzel sonuçlar alırım. Kim istiyorsa Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin
Onu bilmiyorum canım açıkcası bi araştır istersenTekrar başlayayım o zaman. Acaba inofolic combi alırken zararı olabilir mi?
Hayırlı geceler sevgili hanımlar. Ben 25 yaşında bebek isteyen polikistik over hastasıyım. Bunun için çareler denerken siz sevgili anneler veya anne adayları bu süreçte neler yaşadınız? Gelin hep birlikte paylaşalım.
Herhangi bir ilaç kullanıyor musun canım? Ya da bitkisel bir şey? Ve kilo problemin var mı ya da insilün direncin? Polikistik overin hangi belirtilerini yaşıyorsun?Ben de 21 yaşımdayım polikistik overim. 19 yaşında başladım tedaviye olmadı 21 yaşımdayım şu an iki kere 3 ay arayla kimyasal oldu inşallah bundan sonraki sağlıklı olur.
Sonucun ne oldu canım merak ettim?İnşallah Allah razı olsun teşekkür ederimAma ovulasyon testini dene emin ol işine yarar uygulama filan işe yaramaz ben adetin üçüncü günü yumurtlamayı gördüm mesela diğer ay sonuna doğru önceki ay tam adete iki gün kala öğrendim mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?