Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over ile gebelik hikayeniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederm

Bnde pco var 1sene olmadı gonalf + çatlatma kullandım ilk ay oldu çok şükür şimdi 3.5 aylık bi kızım var
Maşallah Allah bağışlasın . Bende nasip olursa bu ay gonal f baslicam 50 ml. İnşallah büyür gelişir güzel sonuçlar alırım. Kim istiyorsa Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin

Ben kadın doğumu bırak diş doktoruna bile gitmiştim beş alti ay sonra çocuk düşünüyorum dişimde sıkıntı olur mu diye o yüzden şuan düşünmesen bile git doktora

İlaçsız adet olmazdim Diane verdi doktor 8ay kullandın yine düzelmedi dupaston verdi üç aydır kullandım bıraktırdı
onlar kullanirken iyi birakinca pko geri geliyor.. tek soyleyebilecegim kilo vermek.. 50 kiloysaniz bile iki kilo dahi olsa kilo vermek.. kac dr dan duydum.. kendimde de gordum.

Ben 18 yaşımda evlendim gebe kalamayınca doktora gittim pco olduğumu öğrendim 19 yaşıma kadar tedavi gördüm klomen çatlatma iğnesi 3 kere denedim olmadı tedaviyi bıraktım bu sürede kilo almıştım yürüyüşle veremeye çalıştım ve üniversiteye okul öncesi öğretmenliğine başladım eylülde okula başladım ödevler dersler derken gebe kalmak aklımda bile yoktu aralık ayında hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal oldu yine okula devam hiç kafama bebek tedavi getirmiyorum tatil oldu evdeyiz online dersler ödevler derken çok şükür hamile olduğumu öğrendim geçen hafta değerim 1337 idi inşallah perşembe günü bebeğimizi görücem allah isteyen herkese nasip etsin önemli olan kafadan da bu fikri atmak zor biliyorum ama ben onunda çok faydasını gördüğüme inanıyorum birde unutmadan söyleyeyim gynositol kullandım

Aynen dediğiniz gibi benim de kendi kilom çok yok ama göbek kısmım aşırı kilolu vücudum ile orantısız ve bizlerde kilo vermek normal insanlara göre daha zor ben Bi türlü veremiyorum ve bu da çok etkiliyor bence. Korona dan dolaşmak da hayal oldu hep evdeyim kiloma kilo ekledim malesef bakalım ne olacak sonumuz

En son mart ayında değerlerim de İnsülin im 28 glikoz um 98 çıkmıştı ama doktor yine de ilaç vermedi kızlar sizce ilaç kullanmam gerekir mi?

Merhaba canım bendede pco var korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra gebe kaldım Fakat düşük oldu onun öncesindeki ayda soğan kürü yapmıştım çok çok tavsiye ediyorum rahmi temizliyor

Merhaba canım bendede pco var korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra gebe kaldım Fakat düşük oldu onun öncesindeki ayda soğan kürü yapmıştım çok çok tavsiye ediyorum rahmi temizliyor
Ben de soğan kürü yaptım ama bende işe yaramadı sanki.

Bende 21 yaşımdayım polikistik overim. 19 yaşında başladım tedaviye olmadı 21 yaşımdayım şu an iki kere 3 ay arayla kimyasal oldu inşallah bundan sonraki sağlıklı olur

Ben de 21 yaşımdayım polikistik overim. 19 yaşında başladım tedaviye olmadı 21 yaşımdayım şu an iki kere 3 ay arayla kimyasal oldu inşallah bundan sonraki sağlıklı olur.
Herhangi bir ilaç kullanıyor musun canım? Ya da bitkisel bir şey? Ve kilo problemin var mı ya da insilün direncin? Polikistik overin hangi belirtilerini yaşıyorsun?

Son düzenleme:
Sonucun ne oldu canım merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…