- 23 Mayıs 2020
- 257
- 147
- 18
- 30
- Konu Sahibi melegimmgelsin
-
İnşaAllah sonuç pozitif çıkar canım. Bizimle de paylaşırsın.Bende pco var ben ovilasyon testi ile sonucu bekliyorum 6 gün ve test yapmama
İnşallah Allah razı olsun teşekkür ederimİnşaAllah sonuç pozitif çıkar canım. Bizimle de paylaşırsın.
Amin inşaAllah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
İlaçsız adet olmazdim Diane verdi doktor 8ay kullandın yine düzelmedi dupaston verdi üç aydır kullandım bıraktırdı
Pco olunca gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorsun ama sonuç negatif çıkıyor maalesef biliyorsun. Peki senin gebe kaldığın ay diğer aylardan farklı nasıl belirtilerin olmuştu acaba?Bnde pco var 1sene olmadı gonalf + çatlatma kullandım ilk ay oldu çok şükür şimdi 3.5 aylık bi kızım var
Normalde adet belirtim arasında göğüs hassasiyeti yoktu .ordan anladım zaten yastık değince bile ağrıyordu sızlıyordu.ve yesil damarlar oluştu göğsümde büyüdüPco olunca gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorsun ama sonuç negatif çıkıyor maalesef biliyorsun. Peki senin gebe kaldığın ay diğer aylardan farklı nasıl belirtilerin olmuştu acaba?
Peki bu hassasiyet yumurtlamadan kaç gün sonra oluştu?Normalde adet belirtim arasında göğüs hassasiyeti yoktu .ordan anladım zaten yastık değince bile ağrıyordu sızlıyordu.ve yesil damarlar oluştu göğsümde büyüdü
1.5 hafta sonra hissettm cnmPeki bu hassasiyet yumurtlamadan kaç gün sonra oluştu?
YaaaBen korunmayı bıraktığım ilk ay şekeri azalttım, bol yeşillik, ceviz, fındık, baklagil şeklinde beslendim. Ve her gün bir çay kaşığı tarçın tükettim o ay yumurtlamayı hissettim resmen o kadar netti ve çok ilginç yumurtlama günü değerlendirildikten 1 gün ya da sabahı kadar bir süre sonra göğüslerim inanılmaz hassaslaşmıştı, dokunamıyorum o kadar acıyordu ve damar damardı. Gece uyuyamıyor sürekli idrara çıkıyordum ve afedersiniz sindirim problemlerim vardı. Nedendir diye araştırırken gebelik belirtileri olduğunu öğrenmiş çok heyecanlanmıştım. Ancak o ay tam günümde adet oldum. Test yapmamıştım günümü net bilmediğim için(nasıl olsa gecikecek diye düşündüm) ancak sanırım kimyasal gebelik geçirdim. Neden tutunmadı acaba diye çok sordum kendime sonra.
Doktora anlattım durumumu ama ben bu dediğim zamandan bir ay sonra gitmiştim. Muhtemelen kimyasal vücut mükemmel olmadığı düşüncesiyle tutmuyor bebeği diyorlar. Onun için inofolic combi vermişti. Ama bu ay şeker oranına dikkat etmediğim için yumurtlama gerçekleşmedi sanırım.Yaaakimyasal gebeliği bilemiyormu doktorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?