• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over ile gebelik hikayeniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herhangi bir ilaç kullanıyor musun canım? Ya da bitkisel bir şey? Ve kilo problemin var mı ya da insilün direncin? Polikistik overin hangi belirtilerini yaşıyorsun?
Gynositol kullanıyorum 2 kere soğan kürü uyguladım. 10 kilo fazlam var cildim yağlı kilo ve tüylenme problemim var bir doktor şekerimin olduğunu söylemişti

Gynositol kullanıyorum 2 kere soğan kürü uyguladım. 10 kilo fazlam var cildim yağlı kilo ve tüylenme problemim var bir doktor şekerimin olduğunu söylemişti
Geçmiş olsun canım. Gynositol hem insilün değerini düşürüyor hem de kilo vermeyi kolaylaştırıyor. Tabi bunlar olunca da otomatikman gebelik oluşuyor. İnşaAllah tez ve hayırlı vakitte kavuşuruz bebişlerimize. 🤲🏻

Mrb arkadaşlar bende de pco var ve uzun yıllar tedavi gördüm hem bekarken hemde evlendikten sonra ama çok şükür bana iyi gelen şeyi buldum Rabbim de nasip etti çocuklarım oldu çok şükür. Kullandığım bitki hayit tohumu ayrıca bende rahim ince olduğu için bide ada çayı içiyorum 2 defa hamile kaldım bu yöntemle bu ay yine kullandım sonucu bekliyorum hakkımızda hayırlısı
Merhaba aktardan ot halinde mi alıyorsunuz Hayit tohumunu biraz bilgi verir misiniz ben internetten su halini almıştım bir buçuk litre ama ise yaramadı

Merhaba bende evlendikten sonra gittiğim doktor muayenesinde pco olduğumu öğrendim. Kilom normal ve adetlerim düzenli yumurtlama olduğu zmn kasıklarımda ağrı bile hissediyorum ama henüz bişey yok 😏🤷‍♀️

Bnde pco var 1sene olmadı gonalf + çatlatma kullandım ilk ay oldu çok şükür şimdi 3.5 aylık bi kızım var
Canım ben de doktora gittim ama bana bu ilaçları vermedi tavsiye ediyor musun bana sadece insülin ilacı verdi ve önce adetlerini düzenleyelim dedi

Mrb arkadaşlar bende de pco var ve uzun yıllar tedavi gördüm hem bekarken hemde evlendikten sonra ama çok şükür bana iyi gelen şeyi buldum Rabbim de nasip etti çocuklarım oldu çok şükür. Kullandığım bitki hayit tohumu ayrıca bende rahim ince olduğu için bide ada çayı içiyorum 2 defa hamile kaldım bu yöntemle bu ay yine kullandım sonucu bekliyorum hakkımızda hayırlısı
Canım hayıtı nasıl kullandın kaç dk kaynayacak ve ne suklıkla

Doktora anlattım durumumu ama ben bu dediğim zamandan bir ay sonra gitmiştim. Muhtemelen kimyasal vücut mükemmel olmadığı düşüncesiyle tutmuyor bebeği diyorlar. Onun için inofolic combi vermişti. Ama bu ay şeker oranına dikkat etmediğim için yumurtlama gerçekleşmedi sanırım. :KK43:
Canım benim arkadaşım da geçem ay inofo..c com..i (ismini tam yazmadım )kullandı hamile kaldı ama onunkide kimyasal oldu, dünyanın en harika ilacı da olsa sonuçta doğal olmayan bir şeyin vücudumuza zararı var bence, benimde aynı şekilde kimyasal geçirdim galiba buraya da yazdım hatta testlerim silik çıktı üç gün sonra kanamam başladı, arkadaşlara sordum evet dediler bu kimyasal gebelik belirtisi ve tek yaptığım o ilacı içmekti, bence hayıt tohumunu dene sende, belki doğal yollardan olur ilaçsız tesadüf olamaz hem arkadaşımın hem benim ve biz birbirimizden habersiz içmişiz anlatımca ben ona oda bende böyle oldum canım dedi, onun kilosu çoktu benim anormal kilom yok başka ilaçta içmedim arkadaşım da aynı şekilde ağrı kesici bile içmedim yani,

Bu ilaç bir anda ortaya çıktı ve popüler olmaya başladı belli ki doktorlar iyi pirim alıyorlar ilaçtan, her önüne gelene yazıyorlar çünkü kimi görsem o

Back