bana yasmin ve andrecor vermişti ismini doğru hatırlıyorsam eğer ama bunlar insanı depresif yapıyo
bana N ile başlayan bir ilaç verdi aklımda değil ismi şu an ne ilacı ki acaba :26:
bana sağlıksız beslenme de etki ediyor bol bol sebze meyve yemeye çalış dedi ama laf arasında söyledi bunları hani tam anlamıyla şunları şunları yapman gerekiyo demedi önce bir test sonuçlarına bakalım dedi :44:
benimde çok canım sıkıldı yaa üzüldüm daha şimdiden böyle bişeyi yaşadığım için üzüntü sıkıntı stres yapma diyor ama elinde değil ki insanın , inşallah evlendikten sonra bir sorun yaşamayız , tamemen çözülmiyor diyo bazı arkdaşlar ama neden öylee :106:
doğum kontrol hapı zararlı değil mi ama kullanmak istemiyorum benn :106:
endokrine ne ki anaaam :26:her doktor farklı veriyo zaten ama bunlar ne kadar yararlı bilmiyorum belki en iyisi endokrine gitmek
Ben sanırım 7-8 senedir kullanıyorum arada 1-2 ay ara vermişligim olmuştur o kadar zararlı degil diyorlar ama başkada çare yok kullanıyoruz mecburen geçmiyormuş evet vücudumuz oluşturuyor kistleri yumurta şeklimiz öyle sanırım geçmiyor geçmedi senelerdir inşallah geçer demekten başka birşey gelmiyor elimizden :106:
adet düzensizliği nasıl oluyo kızlar? Benim mesela her ay 3-4 gün önceye geliyo bu düzensizliğe girer mi?
adet düzensizliği nasıl oluyo kızlar? Benim mesela her ay 3-4 gün önceye geliyo bu düzensizliğe girer mi?
önce oluyorsa sorun yoktur. Sorun gecikme.. Polikistik over genelde görülen bir şey ztn. İlaçla tedavi ediliyor.. önemli olan minik kistlerin büyümemesi..
şimdi yüz göğüs karın ve kollar hormonal bacak koltukaltı genital genetik kıllanma diğer yerlerde yani hormonal dediğim kısımda varsa baktır bi hormonlara
sağol canım sanada geçmiş olsunn,
bende tüylenme yok sanırım tüylenme dedikleri senin dediğin gibi oluyor bilen arkadaşlar yazar zaten ama yüzde çıkması aşırı tüylenmedir zaten , doktor banada sordu ama öyle bir şey olmadığı için yok dedim sivilcelenme de normal herkeste adet döneminde olduğu kadar işte aşırı değil
bence doktora anlat bu şekilde genetik mi değil mi bilirler en azından , annem de bu dizensizlik için normal dedi ama öyle çıkmadı git lkesinlikle içinde kalmaısn şüphe
Bu pco diyeti falan yazıyor nette öyle şeylere de gerekkk olacakk mııı
İlgin için teşekkür ederimBanada pek normal gelmiyor. Yarın endokrine gidiyorum zaten tüylenme var dersem sanırım detaylı bakarlar.
Teşekkürler ilgin için. Yarın endokrine gideceğim zaten kilo nedeniyle. Bakalım İnş. hemen atlatırsın. Böyle hastalıklar zor ya.
Endokrine gitsen birde. Beni kilo vermem hızlansın diye endokrine yönlendirdi nöroloji doktorum. Seninde sonuçta hormonal bozukluğun ve kilo problemin varsa hem kilo vermen içinde yardımcı olacaktır. Sağlık kilo verirsin.
endokrine ne ki anaaam :26:
hımm bayadır kullanıyormuşsun canım , evet öyle inşallah geçer ben hiç ilaç kullanmak istemiyorum yaaa
İnşallah ilaca gerek olmadıgını söylerler ama geneli ilaç yazıp gönderiyor kolaylarınamı geliyor ne
banada hemen hasta olmak için ilaç yazdı ama içmeden kendim oldum ilaç içmeyi pek sevmem öyle en ufak şeyde ilaç içmem ama iştee
canım konunun tamamını okumadım muhtemelen arkadslar yazmıstır sana bı kaçıncı baskı olucak belkı ama pko şöyle bişiy :Merhaba kızlar bir şey soracağım ,
Adet düzensizliği için doktora gittim ultrasonda polikistik over gözüküyor hormon bozukluğu olabilir dedi,
İlaç verdi bununla hastalanıp , adetin 3. günü gelip hormon testi yapılacak dedi ama ben ilacı içmek istemedim ve şükür ki kendiliğindenn oldum şimdi 3.günü gideceğim hormon testi için , ama biraz korkuyorum bir şey çıkar mı hormon bozukluğu varsa ne olacak , bu testi nasıl yapıyolar , polikistik over nedir ne tür etkileri vardırr :18::18::18:
ama daha hormon testi ypılmadı bakalım onun sonucuna göre doktor yönlendirir herhalde
endokrine ne yapıyorlar kilo vermek için :26:
Bir de kızlar ben bu hormon testi için cuma günü gidicem ama 30 ağustos tatil ya doktor olur ama dimi özel hastane :44:
İlaç içmeden hasta olabildiginizi belirtin doktora belki daha farklı tedavi yöntemi uygular o ilaçta adetimi düzenliyor risklerimi etkilerimi azaltıyor anlayamıyorum bir dogru düzgün yorum yapıp açıklasalar bize kendimi bazen enayi gibi hissediyorum git aynı şekilde geri gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?