- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
evet pko yu anladım canım sağol , neee işte benimde kiloyu göbekten alıyorum göbeğim var malesefffcanım konunun tamamını okumadım muhtemelen arkadslar yazmıstır sana bı kaçıncı baskı olucak belkı ama pko şöyle bişiy :
her ay bır tane yumurta olgunlastırıp çatlaması sonrası bır mıktar kanla bırlıkte atılıo bu normal adet düzenı bizde ise yumurta oluşum surecı bazen hiç başlamıor ya da bazen başlayıp ortada bı yerde kedılıo yanı yumurta gereklı ergınblığe erişip çatlayamıo boylece yumurtaların olustuuu folıkuller yanı keseler maalesef yumurtalıkta kalıo kist oluolar orda ama kuçuk kuçuk kistler her ay bı yenısı eklenıo o kıstler de orda fazladan testesteron vve östrojen uretıyo maaalesefff bu hormonlar hem kılo alımına sıvılcelenmeye ve kıllanmaya sebep oluorlar umarım anlatabılmısımdır ayrıca bebiş olmasını engellıo ama ufak bı tedavıyle hamıle kalıosunnn hemen benım gıbı:) yemene içmene dıkkat et doğum konntrol hapını en az 6 ay boyunca aksatmadan kullan ve sakın kılo alma bırde bu hastalık göbek çevresınde yağlanma yapar göbeğin varsa mutlaka erıt
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
hormon testinden sonra detaylıca bakılıcak işte kilo almak istemiyorumm
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
hımm bakalım doktor gerek var derse giderim tabii off offfMetabolizma hastalıkları aşırı kilo obozite hormonal bozukların tedavisi gibi bir alanı varmış. Ama bu uzman doktor randevu almak zor. Bende yarın gideceğim . Sanırım pz.tesi kan falan vereceğim. Hormon tahlili vs yapıyorlarmış. Ve durumna göre zayıflaman için ne gerekliyse yapılıyormuş. Bende henüz tecrübe etmedim. Seninle paylaşırım.
özel hastaneler açıktır herhalde benimde cuma günü randevum var![]()
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
bende cuma gidicem ama randevu almama gerek var mı acaba sen aldın mı :13: