- 23 Kasım 2015
- 141
- 68
- 18
- 34
- Konu Sahibi arzuhal198
-
Yaa çok ama çok sevindim.hayırlısıyla kucağına al inşAllah.Canım ben hamileyim :)
Bir şeyler bana uğurlu geldi ama ney :) Tabii ki Cem bey in verdiği moral motivasyonun da buna etkisi büyük bence.
Çoğu insan rahim filmi sonrası tüplerdeki bazı tıkanıklıkların da ortadan kalktığını söylüyor. Ya da kanallarda rahatlama olduğunu. Bu da etken olabilir. Histereskopi beklerken hamile kaldım anlayacağın.
27 haftalık olduk. Bir kaç ufak tefek sorun var, onlarla uğraşıyoruz. Bebek iyi maşallah.
İnşallah isteyen herkes bir an önce bebek sahibi olur.
İlk hamileliğim, çok değişik bi duygu karmaşası gerçekten de
merhaba bu kürler iyi deniyor ama çok kısa olan adet döngüsünde yumurta kalitesiyle ilgili problem olabilir diye duymuştum ama ne kdr doğru bilmiyorum.Herkese merhaba, kızlar bir konu hakkında fikre ihtiyacım var. se-DNA nın dediği gibi rahim filmi çektirecektim. Ama ocak ayında eşimin babasını kaybettik. Sonra da bir türlü fırsat olmadı. Ama ben subatta hayıt otu ve aslan pençesi kürü yaptım. Ve şubattan beridir normal zamanda 30-35 günde bir adet olan ben 20-25 günde bir olmaya başladım. Yaptıgım kürler mi işe yaradı yoksa bir aksilik mi var anlamadım. Var mı benim gibi sık sık hastalanan?
Bu yaşadığın sorunları bende yaşıyorum. Nasıl hamile kaldın acaba aydınlatır misin benibela ki ne bela insanı kahra sokan bi bela diyet spor yapıyorum zayıflıyorum yine aynı halt nefret ediyorum bu hastalıktan her ay aynı hayal kırıklığı aynı hüsran bir kaybım var 6 ay oldu son 3 aydır korunmuyorum ama olmuyor yine çaresiz bir hastalık dr sağlıklı yaşam diyor bir seneyi aştı eşim yürüyüş bandından tut ekstra bir sürü spor aletleri aldı uyguluyorum arada bir gebelik oldu kalbi atmıyordu kürtaj oldum öyle yıpranmış haldeyim ki daha 25 yaşındayım ama bu hastalık yüzünden sanki 20 yaş daha büyüğüm gibi moralim sıfır
Canım şöyle söyleyeyim sana Dr lar da bir yere kadar Rabbim ne zaman vereceğini kimse bilmiyor.ben kendimce tedbir aldım gerişimi Allaha bıraktım. Hergun yurudum adım atmak yumurtaliktaki baskıyı azaltıyor mus.beslenmeye dikkat ettim kilom vardı bu arada biraz kiloda verdim ama deli gibi spor yaptım diyebilirim kafayı dağıtıyor.böyle yani canım. Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş koymasin inşallahBu yaşadığın sorunları bende yaşıyorum. Nasıl hamile kaldın acaba aydınlatır misin beni
İnşallah inşallah aminCanım şöyle söyleyeyim sana Dr lar da bir yere kadar Rabbim ne zaman vereceğini kimse bilmiyor.ben kendimce tedbir aldım gerişimi Allaha bıraktım. Hergun yurudum adım atmak yumurtaliktaki baskıyı azaltıyor mus.beslenmeye dikkat ettim kilom vardı bu arada biraz kiloda verdim ama deli gibi spor yaptım diyebilirim kafayı dağıtıyor.böyle yani canım. Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş koymasin inşallah
Yaa çok ama çok sevindim.hayırlısıyla kucağına al inşAllah.
Kocaman da olmuşsunuz çok az kalmış bebek ve sen iyi olun da hiç bişeyi takma kafana,dr uda bulursun doğumuda yaparsın.en zor kısmı bitmiş.
Cem beye sadece muayene olup mu hamile kaldın?hiç bir işlerm olmadan yani ayy nolur birazcık anlat.çok seviniyorum böle duydukçe bak oluyor işte benimde olacak diyorum.
Yani rahim filmi mucizesini mi yaşadın sende?ben çektireli 1,5 ay oldu ne gelen var ne giden.echomara gittikten ne kdr süre sonra hamile kaldın?
Bende çok kafama takıyorum ya... nasıl asicaz bu sorunuÇok haklısın kesinlikle beynimizde bitiyor.esas mucize bu ve bunu başarabilmek.
Ne mutlu ki sen başarmışsın umarım bende başarırım.(ama nasıl bilmiyorum benim için çok zor)
Yaş faktörüne gelince bende 32 yaşındayım.zamanım daralıyor.
Artık ben yazdıklarını okur okur kendime pay çıkartmaya çalışırım.genel olarak çok kafaya takıyorum herşeyi ve özellikle bebek konusunu.:)
Dilerim ki evladını sağlıkla,mutlulukla kucağına alırsın.uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim.
Sevgilerse-DNA
Bi bilsem...Bende çok kafama takıyorum ya... nasıl asicaz bu sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?