5 ay sonra -HerkesE- MERHABAAAA : )
Bu kadar uzak kalacağım hiç aklıma gelmezdi ama iyi de oldu kendimce.. İlk defa bugün -benim bir sitem vardı ya hergün girer yorum yazar,ilgilendiğim konularda bilgi toplardım,diye düşünüp , bir hızla geldim sayfama. Özlemişim itiraf edeyim..
Hayatıma tam gaz devam ederken bu 5 aylık süre zarfında kendim için neler yaptım neler anlatmakla bitmez.. yaş 27 ama öğrenme yaşı bitmiyor bunu bi kere daha gördüm ve yıllardır beklettiğim ne varsa hepsini yapmaya başladım bu 5 aylık süre zarfında belki ondan dolayı hiç aklıma gelmedi KK'ya uğramak. Hiç vaktim olmadı: ) Hala daha yok ama yine de yazmak istedim sayfama..
Gördüm ki bir sürü hatun yeni yeni ameliyatlar olmuş ve hala olmak için burada bilgi toplayanlar da yeni yeni başlıklar açmışlar..Ameliyat olanlara hayırlı olsun diyorum, sağlıkla kullanın ,umarım.
Geçtiğimiz ay başında Ocak4-5 gibi İstanbul'daydım ve tabii ki Oralet ile BARIŞ ÇAKIR'ımızın yolu tuttuk ,yanımızda Kalemimiz de vardı bu defa ,o da paylaştı bizim mutluluğumuzu..
Barış Bey tam 2 yıl üstüne kendisine gittiğim için yeniden resimlerimi çekmek istedi ve muayene etti..
İlk tepkisi ŞOKtu benim için.. İki göğsümü birden eliyle sıktı ,sıkıştırdı sağdan soldan alttan üstten elledi etti ve sonunda verdiği tepki - Poisa, sen bunlara naaptın kız böyle???!!!, yumuşacık olmuş bunlar:)))) - dedi ve ikimiz birden yıkıldık gülmekten.. Ben bişe yapmadım wallahi ne yaptıysanız siz yaptınız dediysem de hayranlığı ile ellemeye devam etti ve -yok yok bunlar süper olmuş, çok güzel yumuşamışlar-dedi.. Ben de doktor gözü ile böyle demesinden çok memnun oldum tabii..
Zaten hep belirtiyordum - sanki içinde birşey yok, kıvamı tam bir göğüs kıvamı ne su gibi lıkır lıkır ne silikonun hafif dokulu hali tam jöle kıvamından hallice,diyordum ,Barış Beyin de bu şekilde söylemesiyle yanılmadığımı ,abartmadığımı anlamış oldum..
Video çekmek istedi,çektik.. Çok iyi olmuşlar 2.yıl süper olmuş dedi ama ben 1.senede de böyle olduğumu ama gelemediğim için buna şahit olamadığını vurguladım.
Velhasıl, protezlerimden ,doktorumdan, bu ameliyatı olmuş olmanın hayatıma kattığı doluluktan, üst baş denerkenki satıcı kızların ilgisinden , kıskanç bakışlarından gayet gayet menmunum..
Dilerim herkes istediği güzel göğüslere en yakın zamanda bizim kadar kolay ulaşsın; )
Görüşmek üzere..