poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Hanımlar evet,bir öncesi sonrası buldum gerçekten de.. Albümüme koymak çok içime sinmedi..

Bana özelden mail adresi geçen arkadaşlara göndereceğim..
Sağlıcakla kalın,ben yarından itibaren tatile başlıyorum.2hafta sonra yeni tatil fotoları ile burdayım umarım. Ama özelden msjlara sık sık bakacağım..
İyi bayramlar şimdiden herkese:KK66:

canım ya mesaj sayım dolmadığı için mailimi yazamadım sana, özelden bana mailini verirsen oradan iletişime geçebiliriz, benimkilerin resmini de gönderirim yorum yaparsın :)

Poisaya ne kadar tesekkur etsem azdir. Damla ile yuvarlak arasinda kafamda soru isaretleri vardi, albumu sayesinde her sey acikliga kavustu. İyi ki varsin canim..

Poisanın fotoğrafları pekçok kişiye ışık tutmuştur, ben de oraletin fotoğraflarını gördükten sonra iyi ki damla istemişim demiştim ameliyattan önce o zaman poisanın fotoğraflarına bakamamıştım onunkine de ameliyatımdan sonra bakmak kısmet oldu gerçekten muazzamlar :KK66: bu arada pırıltı albümümdeki bütün fotoğrafları yaklaşık 1 ay önce sildim ben o yüzden arkadaşlık isteğini de kabul etmedim canım bir şey değişmeyecek çünkü. Ama görenler böyle bakıyorlar göğüslerime hayranlıkla onu söyleyim :KK66: :KK53::KK53: gözlerine inanamıyorlar bu mu protez diye :) Aynı şekilde poisanın fotoğrafları da öyle. Ben zaten doğuştan böyleydim diye düşünmeye başladım :)))

Poisaya ne kadar tesekkur etsem azdir. Damla ile yuvarlak arasinda kafamda soru isaretleri vardi, albumu sayesinde her sey acikliga kavustu. İyi ki varsin canim..

Poisanın fotoğrafları pekçok kişiye ışık tutmuştur, ben de oraletin fotoğraflarını gördükten sonra iyi ki damla istemişim demiştim ameliyattan önce o zaman poisanın fotoğraflarına bakamamıştım onunkine de ameliyatımdan sonra bakmak kısmet oldu gerçekten muazzamlar :KK66: bu arada pırıltı albümümdeki bütün fotoğrafları yaklaşık 1 ay önce sildim ben o yüzden arkadaşlık isteğini de kabul etmedim canım bir şey değişmeyecek çünkü. Ama görenler böyle bakıyorlar göğüslerime hayranlıkla onu söyleyim :KK66: :KK53::KK53: gözlerine inanamıyorlar bu mu protez diye :) Aynı şekilde poisanın fotoğrafları da öyle. Ben zaten doğuştan böyleydim diye düşünmeye başladım :)))

ben de bu, doğuştan öyleymişim gibi hissini yaşamak için sabırsızlanıyorum. :KK52:
dün bebişlerim için sütyen baktım. hiç bir şey beğenmiyorlar yahu :KK9: tam da sezon sonları. bir şey kalmamış sanki. ya da ben almayı bilmiyorum. göğüslerim de tam yumuşamadı. bunun da etkisi var gibi. bakalım...

Bence sezon sonu olduğu için senin güzelim göğüslerine çirkin kalıyor sütyenler canım. Gerçi penye sütyenle bile harika duruyorlar. Eskiden full dolgulu ve çok gösterişli sütyenler alırdım ben göğüslerimi biraz daha güzel göstersin diye. Şimdi bunların hiçbirine ihtiyacımız bile yok aslında çünkü göğüslerimiz çook güzeller :KK66: şuval giysek yakışır misali artık :)

ben de bu, doğuştan öyleymişim gibi hissini yaşamak için sabırsızlanıyorum. :KK52:
dün bebişlerim için sütyen baktım. hiç bir şey beğenmiyorlar yahu :KK9: tam da sezon sonları. bir şey kalmamış sanki. ya da ben almayı bilmiyorum. göğüslerim de tam yumuşamadı. bunun da etkisi var gibi. bakalım...

Son düzenleme:
Bence sezon sonu olduğu için senin güzelim göğüslerine çirkin kalıyor sütyenler canım. Gerçi penye sütyenle bile harika duruyorlar. Eskiden full dolgulu ve çok gösterişli sütyenler alırdım ben göğüslerimi biraz daha güzel göstersin diye. Şimdi bunların hiçbirine ihtiyacımız bile yok aslında çünkü göğüslerimiz çook güzeller :KK66: şuval giysek yakışır misali artık :)

kadınlar sütyen mağazalarından çıkmaz oldular.
"çekiliiin!ben yeniyim!" diyesim geliyor, "hepinizden çok benim hakkım!", "75C cupları bana ayırın!" ahhh nerdeeee.
sütyende de sezon sonu varmış demek ki, bunu da öğrendik :26:
en ince sütyenleri almak istiyorum. mümkünse penye olanlar. süper ince süngerliler :KK1:
balen olayı da bana çok saçma geliyor. bir giyside demirin işi ne! hele hele iç çamaşırın. hele hele cicilerimizi sarmalayan sütyenlerin. demirleri çıkartırım ben kullanacağım zaman.
bence hiç bir şey giymesek de çok yakışır be bademim :124::124:

Her tarafta balenli sütyenler olduğu için ben de alıştım artık ne yapayım :KK43: ben de geçen gün avm de biraz bakınayım dedim ama gerçekten de çok şey buamadım canım sütyende sezon sonu oluyormuş demek hiçbir şey kalmamış :d yeni sezonu bekleyelim en iyisi :)

Ben sütyen değiştirirken uzun uzuunn bakıyorum, kesinlikle canım artık bir şey giymesekte çok güzel duruyor :)

kadınlar sütyen mağazalarından çıkmaz oldular.
"çekiliiin!ben yeniyim!" diyesim geliyor, "hepinizden çok benim hakkım!", "75C cupları bana ayırın!" ahhh nerdeeee.
sütyende de sezon sonu varmış demek ki, bunu da öğrendik :26:
en ince sütyenleri almak istiyorum. mümkünse penye olanlar. süper ince süngerliler :KK1:
balen olayı da bana çok saçma geliyor. bir giyside demirin işi ne! hele hele iç çamaşırın. hele hele cicilerimizi sarmalayan sütyenlerin. demirleri çıkartırım ben kullanacağım zaman.
bence hiç bir şey giymesek de çok yakışır be bademim :124::124:

tamam :) ya ben de damla çok doğal durduğu için damla mı yaptırsam diyordum fakat ben aşırı zayıfım göğsümde omuzlarımda kemikler sayılıyor, memelerim var azıcık fakar göğüs bölgemde hiç et yok, ben de tam o göğüs kısmında dolgunluk olsun V yakalıları güzelce giyiyim istiyorum. damlada o istediğim hissi elde edemeyecekmişim gibi geldi. yani ben büyük göğüs katiyen istemiyorum, sadece v yakalardan askısız elbiselerden gözüken dolgun bir iman tahtası istiyorum :)

Merhaba poisacim...ben de 24unde ameliyat olcam naci celike karar verdim fakat baris beyin fiyati bi nebze daha uygun. O yuzden baris beyi de tercih etsemmi diye dusundum bugun. Fotograflarina nereden bakabilirim...

canım poisa uzun süredir foruma girmemiş, onun için bu dönem baya yoğun oluyor öğretmenler çalışmaya başladı malum,bak canım barış bey poisayla benim doktorum, naci bey de yaprağın.. Ben sana git benim doktoruma ameliyat ol demem. Bence sen doktoruna karar verdiysen kafanı karıştırma doktor konusunda daha fazla benim düşüncem bu aradaki fiyat eğer senin bütçeni sarsmayacaksa..Barış beyin de Naci beyin de ameliyatları çok başarılı benim fotoğraflarımı gördün, yaprağınkini de. Senin göğüslerin de çok güzel olacak inşallah.

Merhaba poisacim...ben de 24unde ameliyat olcam naci celike karar verdim fakat baris beyin fiyati bi nebze daha uygun. O yuzden baris beyi de tercih etsemmi diye dusundum bugun. Fotograflarina nereden bakabilirim...

canım poisa uzun süredir foruma girmemiş, onun için bu dönem baya yoğun oluyor öğretmenler çalışmaya başladı malum,bak canım barış bey poisayla benim doktorum, naci bey de yaprağın.. Ben sana git benim doktoruma ameliyat ol demem. Bence sen doktoruna karar verdiysen kafanı karıştırma doktor konusunda daha fazla benim düşüncem bu aradaki fiyat eğer senin bütçeni sarsmayacaksa..Barış beyin de Naci beyin de ameliyatları çok başarılı benim fotoğraflarımı gördün, yaprağınkini de. Senin göğüslerin de çok güzel olacak inşallah.

yok canım, ondan değildir. poisa evli ya, bir de çocuğu varsa uğraşısı bunlaradır. ayrıca çok emek etti foruma, sağolsun. sonuçta epey zamanı gidiyor insanın burada. kendimden örnek vereyim: öyle günler geçti ki... aç halde, zaman zaman ıslak saçla uyuduğumu bilirim. peşine de burun tıkanıklığı.. :KK43: poisa da geçen senelere rağmen burada, eskisi kadar sık olmasa da.. herkes, meme estetiği forumunu birilerine emanet ederek ayrılıyor sanki kk dan. çünkü sürekli birileri ameliyat oluyor. yeni ameliyat olanlar, ameliyat olacakları bilgilendiriyor. ameliyat sonrasında destek oluyor. çok güzel bir döngü bu. hiç bozulmaz dilerim. :KK52:
bu arada, bizim asıl yoğunluğumuz 17 eylülde olacak. çok merak ediyorum, bizleri neler bekliyor... :26: çocukları... :44:

Son düzenleme:
evet sanırım haklısınız kızlar. kafa karıstırmaya gerek yok. bugun nacı beyden 3d ıcın randevu aldım. bı sonrakı asamam bu heyecanla beklıyorum artık

evet sanırım haklısınız kızlar. kafa karıstırmaya gerek yok. bugun nacı beyden 3d ıcın randevu aldım. bı sonrakı asamam bu heyecanla beklıyorum artık

kızlar derken? bir tek badem demiş, kafanı karıştırma diye? :26:
madem 3 boyutlu çalışma için randevu da aldın, iyi düşün, nasıl bir göğüs duruşu istediğini. acele karar verme. oradaki görüntüden güzel olur sonuç. o çalışma sana fikir verecek. amaç bu zaten.
randevu ne zaman?

Merhaba;
Evlenmeden önce 85b;ilk çocuğa hamileyken yaklaşık 100;ikinci çocuktan sonra 80e düşmüş biri olarak yazıyorum..Gögüslerim şu anda 80 bile yok sanırım.Evlenmeden önce dantelli sütyenler giyerken;şu anda içi dolgulu sütyenlere mahkum olmuş durumdayım.
Meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmak istiyorum.Evlenmeden önceki halime ancak bu şekilde dönebilirim herhalde.
Forumda okuduğum kadarıyla Barış Çakır'a ameliyat olanlar bayağı memnun.Bana silikon ve yöntem önerilerinizi iletirseniz çok sevinirim.Tabi fiyat bilgisi verirseniz de süper olur.:)

Canım ben bir şey sorabilir miyim sana 2 çocuk emzirdikten sonra o kadar küçülme oluyor mu göğüslerde içi tamamen boşalıyor mu??

Poisayla doktorumuz aynı, inş. kızmaz onun yerine cevap vereyim. Poisacığım uzun süredir girmemiş foruma.Barış bey damla silikon ve kas zarı altı yöntemini kullanıyor, biz çok memnunuz. İnşallah sen de bizler gibi mutlu olursun bu ameliyat sonrasında.

Merhaba;
Evlenmeden önce 85b;ilk çocuğa hamileyken yaklaşık 100;ikinci çocuktan sonra 80e düşmüş biri olarak yazıyorum..Gögüslerim şu anda 80 bile yok sanırım.Evlenmeden önce dantelli sütyenler giyerken;şu anda içi dolgulu sütyenlere mahkum olmuş durumdayım.
Meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmak istiyorum.Evlenmeden önceki halime ancak bu şekilde dönebilirim herhalde.
Forumda okuduğum kadarıyla Barış Çakır'a ameliyat olanlar bayağı memnun.Bana silikon ve yöntem önerilerinizi iletirseniz çok sevinirim.Tabi fiyat bilgisi verirseniz de süper olur.:)

Benim hiç aklımda yoktu ameliyat olmak, yani göğüslerim biraz da olsa büyüsün istiyordum evet ama ameliyat olmayı hiç düşünmemiştim hep doğal yöntemleri okuyordum ama onların haplarına da hiç elim gitmiyordu.. KK ile de böyle tanışmıştım zaten, doğal yollardan göğüs büyütme yöntemlerini ararken, oradakileri 1 gün boyunca okudum 1 -2 yöntem aklıma yattı ,ama ertesi gün nerden esti nereden geldiyse pat diye ameliyat olucam dedim,bu böyle olmayacak 1 cm 2 cm ile uğraşamıycam büyüdü mü büyümedi mi diye..

bu sefer geçtim meme estetiği bölümüne :) bir sürü kişinin tecrübelerini okudum okudum nedense hep aynı kişide kilitleniyodu aklım, en çok övgüyü hep ona yapmışlar,en sorunsuz hastalar hep onun, ağrısız sızısız diyorlar inanasım gelmiyor ama 1 değil 2 değil baktım pek çok kişi aynı şeyi yazmış çizmiş( ki En ÇOK etkilendiğim Oralet'in yazdıklarını sayfası sayfasına okumam ve samimiyetine inanmamdır), yazılanların tamamını okudukça işinin ehli olduğu da anlaşılıyo,dedim arkadaş tamam ben ameliyat oluyorum ve Barış ÇAKIR' a oluyorum..1 gün içinde!

bu olay mayıs ayında oldu.. sonrasında temmuz 31 de ilk görüşmeme gittim.fikren yine aynı tatmine ulaşmıştım. bu dr. benim istediğimi yapacak, ben de çok memnun kalacağım ,dedim içimden. ki aynı fikre eşim de ulaşmış.. boyum biraz uzun diye (1.72 cm) 320-350 cc takılır herhalde diye düşünürken orada yaptığı muayene de bana 280 takabileceğini çünkü göğüs kafesimin dar olduğunu,istesem de boyum uzun diye bana 320 veya 350cc filan asla takamayacağını,onların benim vücuduma yakışmayacağını söyledi. ben de o gün öğrendim ki hakikaten bnm göğüs kafesim darmış. yani göğüs altından ölçüm 72 cm di. o yüzden bana 75 beden sütyenler hep hafif bol oluyordu, yıllardan sonra jetonum da düşmüş oldu :)
Bu da bir işaretti ki Barış Bey hastasının estetik bi görüntüden uzak isteğini baz almaktan ziyade ona en yakışacak ölçüleri baz alıyordu. hoşuma gitmişti. karı koca bizden aferini almıştı doktorum:)

21 aralık 2010 salı günü yani tam tamına 1 hafta önce saat 13.00 da Acıbadem Fulya hastanesinin ameliyathanesinde güzel bir uykuya dalmıştım.. çıktığımda gece 24ten beri aç olmamdan kaynaklanan ve pek çok hastada da görülen istifra ile saat 17.10da açtım gözümü, 3 kere daha istifra devam etti ve sonrasında 17.30 da ameliyathaneden çıktım. artık odamdaydım. Herşey bitmişti. :)

Barış Bey geldiğinde yanımda Oraletim de vardı onca güzelliğiyle karşımda oturuyordu:) Barış Bey 280 cc High profile DAMLA protezi,Kas Zarı ALTINDAN kullandığını çok güzel olduğunu,çok yakıştığını söyledi,çok beğeneceksin diye de ekledi..ki zaten şüphem yoktu..
ertesi gün vucudumda narkozun etkisi geçtiği için,hafif ağrı başlamıştı, akşamında biraz daha şiddetlendi ama yattığım yerde sadece koltuk altımdaki direnler canımı yakıyordu. istanbulda kalacak yerim olmadığı için 1 gece daha hastanede kaldık ve 2. gün tam tamına 48 saat dolduğunda yani 17.30 da dr. um direnlerimi çıkardı ve artık gidebileceğimi söyledi. direnlerin çıkması inanılmaz güzel bir duygu. tüm o ağrı sızı o incecik borucuklardan kaynaklanıyormuş meğer. sonrası ise güllük gülistanlık..:)
cuma günü alışveriş merkezi gezecek kadar iyiydim, dün pzt biraz ağır haraket etsem de okuluma gittim,dersime girdim,sıkıntım olmadı,bugünse katbekat iyiyim.. bilmiyorum daha farklı bir kesi yöntemi ile yapılsaydı ameliyatım, bu kadar rahat ayaklanabilir miydim?
şu an KKda ameliyatım olmuş da bitmiş de gayet dolgun göğüsleri :) olan bir hanım olarak buraya yazdığıma hala ve hala inanamıyorum..
Bundan sonra hayatım BÇö ve BÇS diye ikiye ayrıldı benim: ) doğru karar vermeme neden olan tüm arkadaşlara ve en başta Oralet'e teşekkürü bir borç bilirim.. Ve tabii ki bu yazılanları okumama sebep olan bu yararlı site KK'ya !

bu kadar yıl küçük göğüslerle baş etmeme hiç gerek yokmuş,keşke daha önce aklıma gelseymiş :) ameliyattan çekinen ama olmak isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyor,darısı başınıza diyorum :KK66:

hayırlı olsun umarım ben de cesaret edip diklestirme ameliyatına girebilirm

Tatil bitti ve ben yeniden burdayım.. : )

Sayfamı da çok özlemiştim ve tabii kader arkadaşlarımı da..
En kısa sürede yazıp çizmeye paylaşmaya devam edeceğim,tatil çok güzel ve dolgundu:))) Tekrar görüşeceğiz..
Benim çocuğum henüz yok bu arada ama söyletene bakmak lazım,kim bilir :KK66:

Sevgiler.

X