poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Sağol canım benim,sabrederken beni yalnız bırakmazsınız zaten :) İyi ki varsınız :)

Sabreden tahta safiş, hakiki dolgun memelere ermiş.. Bu da sayfamın tüm küçük göğüslü hatunlar için yazılan günün sözü olsun tamam mı :))

O kadar çabuk geçecek ki geçmez sandığımız zaman sen bile diyeceksin ki wayy anasını :)) Ve ellerin göğüslerinin üzerinde -şimdi bunlar benim mi, bu dokunduğum bomba gibi göğüsler benim mi bunlar gerçek mi?- derken bulacaksın kendini ekran başında bu sayfalarda yazı yazar tecrübelerini başka göğüsleri olmayan hanımlara anlatırken.. Yeter ki sonuç seni mutlu etsin ve ameliyat olduğuma wallahi de billahi de değdi dedirtsin..

Biz seni burda neşe ve merakla bekliyor olacağız:KK66:

Son düzenleme:
Sabreden tahta safiş, hakiki dolgun memelere ermiş.. Bu da sayfamın tüm küçük göğüslü hatunlar için yazılan günün sözü olsun tamam mı :))

O kadar çabuk geçecek ki geçmez sandığımız zaman sen bile diyeceksin ki wayy anasını :)) Ve ellerin göğüslerinin üzerinde -şimdi bunlar benim mi, bu dokunduğum bomba gibi göğüsler benim mi bunlar gerçek mi?- derken bulacaksın kendini ekran başında bu sayfalarda yazı yazar tecrübelerini başka göğüsleri olmayan hanımlara anlatırken.. Yeter ki sonuç seni mutlu etsin ve ameliyat olduğuma wallahi de billahi de değdi dedirtsin..

benim olmama tam 10 ay var..... :KK43:(((((((
gözümde büyüyorrrr ama bu süre zarfı içinde bol bol doktorlarla mailleşiyorum hangisi cazip gelirse gidip olucam birine 18 e girimde biii :KK52:
sabretmek yapımda var allaha sükürrrr ins. herkes istediği göğüslere kavusurr

Tatlım sen kaç yaşındasın ? Daha büyürdü gibi bir laf etmiycem ama hakikaten de büyür müydü ki diye de düşünmeden edemedim be ablacım..

Şimdi burdan yaydığın bu olumlu enerji evrende dolaşıyor,2 ay sonra göğüslerimde hissedeceğim o güzel enerjiyi inşallah :)

Tatlım sen kaç yaşındasın ? Daha büyürdü gibi bir laf etmiycem ama hakikaten de büyür müydü ki diye de düşünmeden edemedim be ablacım..

büyümez benim dokum yok :) 17 yasıındayım büyüse bu yasıma kadar büyürdü bence :KK70:

büyümez benim dokum yok :) 17 yasıındayım büyüse bu yasıma kadar büyürdü bence :KK70:

Sen de kendince kesinlikle hakılısın da bilmem ki 17 yaş daha çok çıtı pıtı bööyle ne bileyim işte..
Gerçi bir noktada büyümeyecek olduktan sonra 25lere kadar beklemenin de bir mantığı yok tabii ama küçüksün yaaaa:))

Ohh dolu dizgin göğsünü gere gere üniversitene gidersin giyinir kuşanırsın,fıstık gibi olursun :))

Sen de kendince kesinlikle hakılısın da bilmem ki 17 yaş daha çok çıtı pıtı bööyle ne bileyim işte..
Gerçi bir noktada büyümeyecek olduktan sonra 25lere kadar beklemenin de bir mantığı yok tabii ama küçüksün yaaaa:))

Ohh dolu dizgin göğsünü gere gere üniversitene gidersin giyinir kuşanırsın,fıstık gibi olursun :))

benim düsüncemde bu zaten :KK70: 4 sene boyunca lise hayatımda memesiz yasamıs bir kız olarak simdi ünvde tam bir genç kız gibi hissedicem kendimi.büyümeyeceğinden eminim ve emin olmakta üzüyor insanı söyle emin oldum ben kiloluyken göbek öndeydi meme yoktu zayıfladım yine yok yani kilo alsamda versemde memem olmadı ve benim halamla ablamında göğüsleri kücüktür benim dokum yok ama onların yine var çatalları falan birazda genetik gibi düsündüm olmamasını

benim düsüncemde bu zaten :KK70: 4 sene boyunca lise hayatımda memesiz yasamıs bir kız olarak simdi ünvde tam bir genç kız gibi hissedicem kendimi.büyümeyeceğinden eminim ve emin olmakta üzüyor insanı söyle emin oldum ben kiloluyken göbek öndeydi meme yoktu zayıfladım yine yok yani kilo alsamda versemde memem olmadı ve benim halamla ablamında göğüsleri kücüktür benim dokum yok ama onların yine var çatalları falan birazda genetik gibi düsündüm olmamasını

genetik falan değil hiç tatlım..benim de küçüktü dokum vardı ama küçüktü 75 a dı işte..ama annem teyzemlerin memelerinin maşallahı var..babannemin falan da büyük.benim kime çekmiş diye soruyorum hatta anneme kimsenin böyle degil akrabada.

insallah hersey gönlünce olur canım.dilediğin cicileri bir an önce kavusursun:KK16:

iyi dilekleriniz icin tesekkürler :) benimde annemin büyük 90 takıyo bazen kücük kız kardesiminde öyle ben eziğim :KK70::KK70:

canım arkadaşlık talebi gönderdim, resimlerine bakabilir miyim? ben de 3 doktor arasında kaldım. oraletin yazdıklarını da okuyacağım şimdi, siz çok araştırmışsınız. Ben çok çok fazla zayıf bir insanım, göğsüm var fakat ortasında ve iman tahtası denilen yerde akciğer kafesimdeki kemikler sayılıyor. o yüzden silikondan çok tereddüt ediyorum.. victoria beckham ın gibi dümdüz göğğüse 2 tane top konmuş gibi olsun istemiyorum. o da en iyi doktora iyisinden yaptırmıştır muhtemelen ama ne kadar yapay duruyor.. :KK43:

canım arkadaşlık talebi gönderdim, resimlerine bakabilir miyim? ben de 3 doktor arasında kaldım. oraletin yazdıklarını da okuyacağım şimdi, siz çok araştırmışsınız. Ben çok çok fazla zayıf bir insanım, göğsüm var fakat ortasında ve iman tahtası denilen yerde akciğer kafesimdeki kemikler sayılıyor. o yüzden silikondan çok tereddüt ediyorum.. victoria beckham ın gibi dümdüz göğğüse 2 tane top konmuş gibi olsun istemiyorum. o da en iyi doktora iyisinden yaptırmıştır muhtemelen ama ne kadar yapay duruyor.. :KK43:

poisacım arkadaşlık isteği gönderiyorum sana resimlerin vardır herhalde ben senin memişlere bakarım sen benimkilere:)))) Bende ameliyatımı tam 3 hafta önce oldum.. Fikirlerini almak isterim...

ben de çok zayıfım iki göğsümün arasında kemiğim belli oluyor, dokum da yok denecek kadar az :KK43: poisa senin cicişlerin büyüklüğü o kadar ideal ki, tam olmasını istediğim boyuttalar..bikiniyle gayet göz alıcı, tshirt giyince de belli olan cinsten :) acaba ameliyattan önceki halinle ilgili resmin var mı çok merak ediyorum benimkiler de böyle olabilir miiii?? :)

ben de çok zayıfım iki göğsümün arasında kemiğim belli oluyor, dokum da yok denecek kadar az :KK43: poisa senin cicişlerin büyüklüğü o kadar ideal ki, tam olmasını istediğim boyuttalar..bikiniyle gayet göz alıcı, tshirt giyince de belli olan cinsten :) acaba ameliyattan önceki halinle ilgili resmin var mı çok merak ediyorum benimkiler de böyle olabilir miiii?? :)

Chiliek'çim tşk ederim.. İnan büyüklükleri konusunda bende o kadar mutluyum ki, 1 cm bile daha büyük olmasını istemezdim şimdi bile eşim kafam kadar bunlar poisaaaa,diyorsa o zaman ne derdi bilmiyorum ki ben büyük memenin her zaman karşısında olan bir insandım hala da öyleyim.. Çıtı pıtı bir vucudum var bir gün yemek yemesem karnım anında içine çöker kalça kemiklerim dışarı fırlar öyle bir zayıflık hali bende öööyle lömbür lömbür göğüs hiç hoş durmazdı , en idealdeyim..

İsteyen herkesin de istediği ölçülerde göğüsleri kavuşması için burdayız.. Bikiniyle de dümdüz bisiklet yaka her yanı kapalı bir tişörtle de ögğüslerimin dikkat çektiğinin farkındayım Sokakta önceden boyumdan posumdan yüzümden ötürü bakılıyorduysam şimdi kesinlikle ben yürüdükçe hop hop hoplayan gösğülerim yüzünden de bakılıyorum :)) Bunu görebiliyorum insanların yüzünden,bu hoş bir duygu ama itiraf etmeliyim. Hele hele küçük göğüslü kızların bakması ,Allahım öldürecek gibi bakıyorlar.. Keşke diyebilsem ,arkadaşlar hiç kasmayın, hayata küsmeyin, isterseniz biraz paranız varsa sizin de olabilir diye:))

Nerden nereye geldim..Kusura bakma Cihilek:/

Ameliyat öncesi resmim açıkçası net bilmiyorum,hatırlamıyorum.. ama bakacağım sanırım Barış Çakır'ın çektiği bir tane vardı,bulup onu koyayım bari.. Bekleyiniz..
Görüşmek üzere..

poisacım arkadaşlık isteği gönderiyorum sana resimlerin vardır herhalde ben senin memişlere bakarım sen benimkilere:)))) Bende ameliyatımı tam 3 hafta önce oldum.. Fikirlerini almak isterim...

Neşelibahar geçmiş olsun sana da.. Resimlerine baktım ve beğendim de aslında ama yorum yazmak kısmet olmamıştı yine bakıp yazacağım en kısa sürede.. :KK66:

Hanımlar evet,bir öncesi sonrası buldum gerçekten de.. Albümüme koymak çok içime sinmedi..

Bana özelden mail adresi geçen arkadaşlara göndereceğim..
Sağlıcakla kalın,ben yarından itibaren tatile başlıyorum.2hafta sonra yeni tatil fotoları ile burdayım umarım. Ama özelden msjlara sık sık bakacağım..
İyi bayramlar şimdiden herkese:KK66:

X