- 28 Temmuz 2012
- 911
- 163
seni vazgeçirmeye çalışıyorlar, zaman kazanıyorlar gibi geldi :26::44:
Yok canım,o konuda eminim onlardan.Bir kere arkanda durdularsa,ordadırlar artık,durdukları yeri bilirsin.Öyle tavırları olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni vazgeçirmeye çalışıyorlar, zaman kazanıyorlar gibi geldi :26::44:
Yok canım,o konuda eminim onlardan.Bir kere arkanda durdularsa,ordadırlar artık,durdukları yeri bilirsin.Öyle tavırları olmaz.
iyi o zaman. geriye sabretmek kalıyor. sevindim canım.
Sağol canım benim,sabrederken beni yalnız bırakmazsınız zaten :) İyi ki varsınız :)
Sabreden tahta safiş, hakiki dolgun memelere ermiş.. Bu da sayfamın tüm küçük göğüslü hatunlar için yazılan günün sözü olsun tamam mı :))
O kadar çabuk geçecek ki geçmez sandığımız zaman sen bile diyeceksin ki wayy anasını :)) Ve ellerin göğüslerinin üzerinde -şimdi bunlar benim mi, bu dokunduğum bomba gibi göğüsler benim mi bunlar gerçek mi?- derken bulacaksın kendini ekran başında bu sayfalarda yazı yazar tecrübelerini başka göğüsleri olmayan hanımlara anlatırken.. Yeter ki sonuç seni mutlu etsin ve ameliyat olduğuma wallahi de billahi de değdi dedirtsin..
Biz seni burda neşe ve merakla bekliyor olacağız
Sabreden tahta safiş, hakiki dolgun memelere ermiş.. Bu da sayfamın tüm küçük göğüslü hatunlar için yazılan günün sözü olsun tamam mı :))
O kadar çabuk geçecek ki geçmez sandığımız zaman sen bile diyeceksin ki wayy anasını :)) Ve ellerin göğüslerinin üzerinde -şimdi bunlar benim mi, bu dokunduğum bomba gibi göğüsler benim mi bunlar gerçek mi?- derken bulacaksın kendini ekran başında bu sayfalarda yazı yazar tecrübelerini başka göğüsleri olmayan hanımlara anlatırken.. Yeter ki sonuç seni mutlu etsin ve ameliyat olduğuma wallahi de billahi de değdi dedirtsin..
Biz seni burda neşe ve merakla bekliyor olacağız
Tatlım sen kaç yaşındasın ? Daha büyürdü gibi bir laf etmiycem ama hakikaten de büyür müydü ki diye de düşünmeden edemedim be ablacım..
büyümez benim dokum yok :) 17 yasıındayım büyüse bu yasıma kadar büyürdü bence
Sen de kendince kesinlikle hakılısın da bilmem ki 17 yaş daha çok çıtı pıtı bööyle ne bileyim işte..
Gerçi bir noktada büyümeyecek olduktan sonra 25lere kadar beklemenin de bir mantığı yok tabii ama küçüksün yaaaa:))
Ohh dolu dizgin göğsünü gere gere üniversitene gidersin giyinir kuşanırsın,fıstık gibi olursun :))
benim düsüncemde bu zaten 4 sene boyunca lise hayatımda memesiz yasamıs bir kız olarak simdi ünvde tam bir genç kız gibi hissedicem kendimi.büyümeyeceğinden eminim ve emin olmakta üzüyor insanı söyle emin oldum ben kiloluyken göbek öndeydi meme yoktu zayıfladım yine yok yani kilo alsamda versemde memem olmadı ve benim halamla ablamında göğüsleri kücüktür benim dokum yok ama onların yine var çatalları falan birazda genetik gibi düsündüm olmamasını
benim düsüncemde bu zaten 4 sene boyunca lise hayatımda memesiz yasamıs bir kız olarak simdi ünvde tam bir genç kız gibi hissedicem kendimi.büyümeyeceğinden eminim ve emin olmakta üzüyor insanı söyle emin oldum ben kiloluyken göbek öndeydi meme yoktu zayıfladım yine yok yani kilo alsamda versemde memem olmadı ve benim halamla ablamında göğüsleri kücüktür benim dokum yok ama onların yine var çatalları falan birazda genetik gibi düsündüm olmamasını
iyi dilekleriniz icin tesekkürler :) benimde annemin büyük 90 takıyo bazen kücük kız kardesiminde öyle ben eziğim
canım arkadaşlık talebi gönderdim, resimlerine bakabilir miyim? ben de 3 doktor arasında kaldım. oraletin yazdıklarını da okuyacağım şimdi, siz çok araştırmışsınız. Ben çok çok fazla zayıf bir insanım, göğsüm var fakat ortasında ve iman tahtası denilen yerde akciğer kafesimdeki kemikler sayılıyor. o yüzden silikondan çok tereddüt ediyorum.. victoria beckham ın gibi dümdüz göğğüse 2 tane top konmuş gibi olsun istemiyorum. o da en iyi doktora iyisinden yaptırmıştır muhtemelen ama ne kadar yapay duruyor..
canım arkadaşlık talebi gönderdim, resimlerine bakabilir miyim? ben de 3 doktor arasında kaldım. oraletin yazdıklarını da okuyacağım şimdi, siz çok araştırmışsınız. Ben çok çok fazla zayıf bir insanım, göğsüm var fakat ortasında ve iman tahtası denilen yerde akciğer kafesimdeki kemikler sayılıyor. o yüzden silikondan çok tereddüt ediyorum.. victoria beckham ın gibi dümdüz göğğüse 2 tane top konmuş gibi olsun istemiyorum. o da en iyi doktora iyisinden yaptırmıştır muhtemelen ama ne kadar yapay duruyor..
ben de çok zayıfım iki göğsümün arasında kemiğim belli oluyor, dokum da yok denecek kadar az poisa senin cicişlerin büyüklüğü o kadar ideal ki, tam olmasını istediğim boyuttalar..bikiniyle gayet göz alıcı, tshirt giyince de belli olan cinsten :) acaba ameliyattan önceki halinle ilgili resmin var mı çok merak ediyorum benimkiler de böyle olabilir miiii?? :)
poisacım arkadaşlık isteği gönderiyorum sana resimlerin vardır herhalde ben senin memişlere bakarım sen benimkilere:)))) Bende ameliyatımı tam 3 hafta önce oldum.. Fikirlerini almak isterim...