- 28 Temmuz 2012
- 911
- 163
:))
Salına salına gezeceğin günler inanmayacağın kadar yakın ve kolay.. Zaman,paran ve doktorun tamamsa,herşey bitmiştir.
Yakında senin için de geri sayım başlayacak,hiç dert etme
Yaprakçım,çok hoşsun teşekkür ederim.
İyi ki varsın,yazıp duruyorsunuz bana,bilmiyorsunuz ekranın karşısında domates misali kızarıyorum. Maksadım yardımcı olmaya çalışmak, eğer bir nebze dahi olabiliyorsam da ohh ne ala..
Haydi ama artık sürecinin kabinlerde fotolar çekip,denediğin ama almadığın çamaşır resimlerini paylaşma günleri gelsin :)
Fakat en çok okul dönemini,o eylül seminerlerinde ilk ne giyip de gideceğini merak ediyorum,olmazsa ilgimi mazur görüp bana mail atarsın,olur mu? :)
Canım bana 10 11 ay önce fazlasıyla yardımcı oldun yazdıklarınla..Ameliyatımı olmadan önce saatlerce okudum yazdıklarının hepsini ve beni öyle rahatlattı ki. O yüzden insan farkında olmadan öyle yardımlar ediyor ki iyi ki varsını hakediyorsun yani sonuna kadar
canım benim, emeklerin sayesinde çok kişi bilgilendi. özelden uzun uzun yazdın bana da. çok destek oldun. başkaları için karşılık beklemeden emek veren insanlardansın. mutluluğu hakediyorsun.
kim ne derse desin, forumda verdiğimiz emekler, ayırdığımız zaman bizim bir nevi aynamız. çok da sanal değil açıkçası. burada gerçek yaşamlar var, sadece yazıyla birbirlerine ulaşsalar da. (bu arada yazının gücüne inananlardanım!)
iyi bir öğretmen olduğuna da eminim poisacım. buradan belli ediyorsun kendini.
fotolar ilk fırsatta gelecek. atletli, giysili fotolar da çekerim canım. :112:
Yaprakçım, bilmukabele aynı duygular içindeyim hem forumdaki varlığın hem de mesleğini icra edişin adına... Bazı şeyler sözcüğe dökülmese de herkes tarafından bilinir,hissedilir, bu da öyle.
Badem'e yazdığım gibi, senin de mutlu mesut giyindiğini dekoltelendiğini gördükçe memnun olacağım. Sen de bunu hakettin, çok bekledin çok sabrettin. Hakkındır o yüzden dilediğin gibi yaşa artık :)
Ya hu şımartmayın.. tamam :)) Güzel güzel resimlerinizi görelim herşeye değiyor o zaman.. Bana arada burun da gönder ama olur mu:)
Yaprakçım, bilmukabele aynı duygular içindeyim hem forumdaki varlığın hem de mesleğini icra edişin adına... Bazı şeyler sözcüğe dökülmese de herkes tarafından bilinir,hissedilir, bu da öyle.
Badem'e yazdığım gibi, senin de mutlu mesut giyindiğini dekoltelendiğini gördükçe memnun olacağım. Sen de bunu hakettin, çok bekledin çok sabrettin. Hakkındır o yüzden dilediğin gibi yaşa artık :)
canım benim :) iki gün önce doktorumuzun yanındaydım burun kontrolü için, her şeyim çok iyi gdiyormuş burun ucumda ödem varmış biraz biraz da sol tarafımda, burun fotoğrafı yollarım tabiii sen iste. Samimi düşüncelerimi söyledim seninle ilgili düşündüklerimdi. Bu arada bence de harika bir öğretmensin bunu duruşunla bile belli ediyorsun biliyor musun yazdıklarını bir yana koyalım ( senin fotoğrafını gördüğüm için diyorum :) ) inşallah ben de senin gibi bir öğretmen olurum
Doktorumuz nasıllarmış?
Kendi burun işlemleri nasıl gidiyormuş o da yattı masaya bildiğim kadarıyla ve dinlendi geldi yazık havuzlara giremeden( :)
Ödem işini sen halledersin ya hu kimin öğrencisisin:)
Resimlere hemen birazdan bakacağım..
Güzel sözlerini iltifat olarak alıyorum,emin ol sen benden çok daha ileri derecelerde bir öğretmen olacaksın
Görüşmek üzere..
Ve aklıma gelmişken, NEMUTLUBANA için süreç nasıl ilerliyor? Ne zaman inşallah ameliyatımız:) Az mı kaldı sanki bana mı öyle geliyor
Ahhh şu Konyadan çıkıp İstanbul sınırlarına bir girsem kesinlikle kooocaaaa bir kafile ile Barış beyi ziyarete gideceğim zaten de...
De, işte...
Çok istiyorum inşallah yakın bir zamanda hiç olmazsa sonbaharda gerçek olur.. Toplaşıp gideriz Barış Çakır melekleri olarak :))Biz geldiiiiiiiiiiiiik, diye
Ve aklıma gelmişken, NEMUTLUBANA için süreç nasıl ilerliyor? Ne zaman inşallah ameliyatımız:) Az mı kaldı sanki bana mı öyle geliyor
nemutlubana ameliyatını büyük ihtimal haftaya oluyor canım naci beye olacak sonuç çok güzel olacak şimdiden belli
Ne kadar tatlısınız siz ya,beni merak etmeniz,böyle ilgilenmeniz,anlayışınız herşey için teşekkürler.
Ama işler değişti bademim,bu bayrama değil,kurbana kaldı.
ben de bir hafta kadar ertlemek zorunda kalmıştım. başta zor gibi gelir beklemesi, sonra ne çabuk geldi geçti dersin. başka bir çözüm bulabilsek iyi olurdu ya. takma kafana. doktora karar verdikten sonra ötesi zor değil canım.
Başka bir çözüm bulabilmek için böyle çırpınmanız yeter bana.Var olun.Ama dediğim gibi ablamlara söyledikten sonra artık onlar ne zaman olur derse o zaman.
elim mahkum diyorsun. :26: bazılarımızın ablasına benzemesin de :44:
Hangi ablalara benzemesin mesela :)
benim.........:26:
Anladım canım.Bundan sonra dönüşü olmaz biliyorlar.Kararını verdiğin için bir şey demiyorum diyor ablam,yoksa bence de ne gerek var diyor,belki sen de ne gerek var dersin sonra diyor,ben de emin ol 60 yaşıma da gelsem ne gerek var demeyeceğim dedim.O yaşta yaptırmaktansa şimdi yaptırır o yaşta istersem çıkarttırırım dedim,güldük:)