poisa Meme Estetiği Ameliyatı

evet birtanemmm aman aman çok doğru söylüyorsun Allah akıllara arıza vermesin dimiii :)

evet gerçekten o kadar faydalı bilgiler vermiş ki oralet ben şimdi burun sürecimde bile yine onun sayfasını okuyorum hep.

İyi eğlenmeler canım benim..

sık sık gel ama senin yokluğunu da aramayalım sonra oralet ve dia28 inki gibiii.

Hiç bir yere gitmiyorum Bademcim merak etme:)

Ya hu bir yazı yazdık bildirilerim çoşmuş, ben ameliyat olup sayfa açtığımda dahi böyle ilgi odağı olmamıştım gelen arkadaşlık teklifi 5 aylık teklifin toplamı gelen msjlarsa herhalde tüm KK üyeliğime denkti.. Aman yarabbi.

Arkadaşlar, sayfam kirlenmesin diyerek bana özelden attığınız msjlar için tşk ederim,tek tek cvp yazmaya kalkamadım,günler sürer sanırım , hepinizin ortak söylediği şey ,forumda yazılan herşeyin farkında olduğunuz , kimin kimi karalamaya çalıştığının gayet ortada olduğunu söylemenizdi..

Tşk ederim..Böyle düşünmeniz gerçekten güzel..

İnsanlar kendi fikirlerini karşı tarafa empoze etmeye çok meyyal olduklarından, benim doktorum şöyle benim doktorum böyle gibi söylemlere de sıkça yer veriyorlar sayfalarında.. Halbuki düşünmüyorlar, ben memnuniyetimi bildireyim sürecimi paylaşayım,gerisi karşımdakinin fikrine , gönlüne, bütçesine, doktoru ile karşılıklı alıp vereceği enerjiye kalsın..
Yok illa benim doktorum illa benim doktorum.

Yok öyle bir şey işte!!

Resimleri görüyoruz, medyadan takip ediyoruz, herkesin aklı mantığı var,bırakın insanlar doktorlarına gönüllerince karar versin.

AMAN gitme canımmm sana gerçekten ihtiyacı oluyor forumun tavsiyelerine,yazdıklarına, gördüklerine geçirdiklerine.. 1.5 yılı aştın 2. seneye doğru gidiyorsun darısı bize :)

'' kimin kimi karalamaya çalıştığının gayet ortada olduğunu söylemenizdi..'' bura işte çook doğru..ahh gerçekten gitmiş olamaz yağmurluk ya nerdesin ben onu da nickii değişti sanıyordum.. foruma sahip çıkıyor hadlerini bilmeleri gerekene bildiriyordu ne güzel.. eğer gittiyse onu özleyeceğim vallahi.

dediğin gibi herkesin aklı mantığı var gidip görüp konuşup aklına yatırıp karar verir doktoruna..

canımm iyi ki varsın

Sen de öyle.. :) İyi ki varsın.

Pek çok kişi senden benden bizden hepimizden bir şeyler öğrenip kendince bir karar veriyor. Silikon taktırmanın sadece ünlülere has bir lüks olmadığını öğreniyor ve hayatına bir artı katabiliyor.
Buraya her bir saniyesini ayırıp da başkaları için birşeyler yazan kişinin hakkı ödenmez bana göre,çünkü eğer KK olmasaydı eğer KK'nın Meme Estetiği bölümü olmasaydı ben hala tahtanın su almış da kabarmış halinden öteye ASLA geçemiycektim.. Güzel mi güzel göğüslerim varsa,eşim çok beğeniyorsa ben vucudumdan haddinden fazla memnunsam bunların hepsi yazıp da çizenlerin resimlerini ekleyenlerin sayesindedir ve hepsinden Allah razı olsun. Ne diyebilirim ki..

O sebeple iyi ki hepimiz varız:)

Yeni 5 resim koydum kıyafetli ve çamaşırlı ki artık bombenin kalmadığını vucudumla protezimin tamamen bir bütün olduğunu göstermek, aklına hala silikon olduğu yandan belli olur mu sorusu takılanlar için..

iyi ki varsın, iyi ki buradasın. giysilerin, sütyenlerin içinde tam bir dişisin. göğüslerinle ömür boyu sağlık diliyorum sana..

poisacım, öncelikle ameliyatının üzerinden epey zaman geçmesine rağmen hala burada olup ameliyat olacak arkadaşlara destek olduğun için teşekkür ediyorum sana. sadece bir kaç aylık değil, bir senelik, iki senelik görüntüler de önemli. kıyafette, sütyende, bikinide nasıl duruyor; eğilince doğal göğüs gibi görünüyor mu... her şeyi düşünüp resim ekliyor ve yazdıklarınla destek oluyorsun. iyi ki buradasın. sana göğüslerinle sağlıklı bir ömür diliyorum... fotolar da çok güzel, göğüsler de emeğine sağlık canım benim..

Yaprakçığımın, resmime bugun yaptığı yorumu ondan izinsiz buraya kopyaladım ,öncelikle bunun için özür dilerim ama altına yazmak istemedim sayfamda yazayım istedim..

Evet Yaprak,neredeyse 2 yıl olacak 4 ayım kaldı ve ben 1. yılında -waaaooowww süper oldular- derdim ama gördüm ki değillermiş yani şöyle 1. yıldan sonra vucut gerçekten doku olarak bağ dokusu olarak bütünleşiyormuş proteziyle ve yürürken sallanması , eğildiğindeki normal göğüs gibi aşağıya inmesi çok daha farklılaşıp güzelleşiyormuş. O sebeple son resimlerimi de koymak istedim. Zannedilmesin ki bir protezin kadın vucudundaki güzel halleri ilk 1. yılındakilerden ibaret . Değil wallahi de değil billahi de değil. İlk 15 günlük siyah çamaşır ile olan resimde RESMEN yandan BOMBEm var, ama artık yok..
Bu benim için güzel bir gelişme ve zamanla olan bir gelişme.. tabii zayıflığında etkisi var biraz etli butlu olsam ki çok isterdim, daha çabuk kamufle olurdu ama malzeme bu, napalımm.. :)

Görüşürüz

izne gerek yok canım. ne demek :13: buradan da ayrıntılı yazmak istedim ama çok duramadım bugün forumda. stresliyim biraz...

Poisa merhaba,ne mutlu size ya,darısı başıma olsun inşallah.
Aynı soruyu bademe de sordum,sana da sormak istiyorum.Ben doğallık doğallık deyip durduğum için doğallığı vurgulayan ve benim göğsümü tarif eden kişilerin yorumları daha çok ilgimi çekiyor tabii.Bademin sonuçlarını gördüm ve çok beğendim,eminim senin de öyledir,sana arkadaşlık teklifi de göndereceğim,sorun yoksa eklersin,varsa da eklemezsen alınmam.
Soruma gelecek olursak kas zarı altı yönteminin ağrı açısından avantajlı olması benim için tercih etme sebebi.Ancak benim göğüs dokum az olduğu için bana uygun bir yöntem olmadığı söylendi.Merak ettiğim senin göğüs dokun var mıydı?Benim göğüs dokum nasıl tarif edeyim,az ama hiç yok değil.Bu yüzden merak ediyorum bu yöntemle çok memnun olan kişilerin göğüs dokusunu.

Son eklenen fotoğrafları çoook beğendim harika görünüyorsun.Gerçekten 1. sene sonrasında da değişiyormuş demek ki ben benimkiler daha değişmez diyordum 10. ayıma girince :) Bir şey sormak istiyorum canım bana iki meme arası mesafen iyice kapanmış gibi geldi. Doğru mu görmüşüm? Tatil fotoğrafları yok bu sene herhalde

Genelde yeni üyeleri kabul etmiyorum,sonuçta ne niyetle burda oldugunu kimsenin bilemeyiz ama iyi niyetli olduğunu düşünüp sen bu kadar araştırırken fikrine yardımcı olmak adına ekledim seni..

Göğüs dokumu Barış bey 30-40 cc olarak değerlendirmişti ama 3. ay kontrolüne gittiğimde de -ya poisa sende de hiç yoktu önceden- dediğini de bilirim Barış beyin!!
Yaaaa ne alaka ,vardı bi kere o kadar da düz değildim , dediysem de ona göre yokmuş demek ki bir erkek doktor gözüyle://

Barış bey ile görüştün mü bilmiyorum, ne der ne demez onun adına konuşamam ama sıfır göğüs hatunları da bizim gibi TAŞ kıvama getirdiğini de muayenehanesindeki resimlerden görmüşlüğüm var..
Her bir doktorla görüşüp en iyi kararı SEN vereceksin. Umarım istediğin güzel dolu dolu göğüslere bir an önce kavuşursun..

Son düzenleme:

Tatil fotoları çok abidik gubidikti, hiç birşey belli değil onun kolu bunun bacağı öyle poz verip de çekilmiş esaslı resimler yok adam akıllı. Bu sebeple bayramla beraber ve sonrasındaki tatile saklıyorum resimlenmeyi..

Arası baya baya yakın artık hele ki sütyenliyken gayet olması gerektiği gibiler.. yakınlaşma konusunda kimse senin eline su dökemez ama bu kadar çabuk bitişen wallahi görmemiştim,seninkilere bravo bravo bravoooo:))

Benim memeler bu kadar çabuk nasıl yakınlaştı bunu haftaya gidince soracağım doktorumuza ben de şuan acayip merak etmekteyim :) Ama barış bey bana 10. gün için kontrole gittiğimde 1 aylık gibiler demişti, 1. ay kontrolüme de 50. gün falan gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam o zaman da 6 aylık göğüs görüyorum çok hızlı ilerledin göğüs için daha kontrole gelmene gerek yok süper ama sen ne zaman istersen uğra demişti ben de gitmedim daha meme kontrolüne en son burun için gittiğimde e bir bakalım nasıl olmuşlar hiç gelmedin senin süreç bitti diye dedi uzun süredir göğüs muayenesi olmadığım için utandım baya yine Allahtan oralet vardı yanımda o biraz rahatlattı o gün sütyenli sütyensiz bir sürü fotoğrafımı da çekti Barış bey video kaydı da yaptık onu daha önce söylemiştim zaten :) biri şu göğüslere protez desin başımı keserim diye de büyük konuştu valla, insan kendi başarısını ve hastasının mutluluğunu görünce nasıl mutlu oluyor onu gördüm Barış beyin gözlerinde.
Sanırım benim bünyem çok hızlıydı iyileşme konusunda, mesela burun için de oturma ödemlerin inmesi 1 yıl diyorlar ya bugün buluştuğum arkadaşlarım ödem falan yok süpersin dediler ki henüz 35 günlük olan burnuma:) bakalım haftaya barış bey neler diyecek merakla beklemekteyim.

Son düzenleme:

Çok haklısın canım,bilemezsin tabii onun için kimseye kırılamam,ama işte diğer yandan da insan merak ediyor hele de benim gibi aklı çorba olmuş biriyse.Çok teşekkür ederim sonuç olarak,resimlerine baktım inanılmaz güzel doğal harika yani.Umarım benim de sonuçlarım iyi olur.
30-40 cc ne kadar oluyor bilemedim şimdi ama benim de öyle birşeydir heralde,tamamen düz değil,biraz doku var ama çok az tabi.Sen dokunduğunda falan hissediyor musun peki,ben görünüşte kendi göğüsünden ayıramadım.Barış beyle de görüşeceğim ama şu kas zarı altında olması göğüs dokusu olmayanlarda yapay durur görüşü aklımı karıştırıyor.Bakalım önce Naci beyle görüşeceğim,sonra da Barış beyle görüşürüm,belki bir de Tuğrul beyle.

Merakla bekliyorum canım ben de haberlerini.Haftaya bben de gitmeyi düşünüyorum Barış beye tabii ne zamana randevu verirse.

Gelişmeleri paylaşırımmm. Git görüş bakalım canım biz ne kadar anlatsakta en doğru şeyleri sana kendisi söyleyecektir

Çok teşekkürler canım,evet aynen bu dediğini yapacağım.
Benim göğüsler de işte aynen bir avuç su kadar,bakalım Barış bey ne diyecek,onu da çok merak ediyorum.Bugün Barış beyi de aradım ama yurtdışındaymış,haftaya tekrar arayın dediler.İnşallah ben de şöyle salına salına gezerim.

aynı fikirdeyim. gerçekten araştıran bir arkadaşımız olduğu için ekledim ben de nemutlubana'yı. güven duygusu vermeyen kişileri ne diye ekleyelim ki

sürecini detaylarıyla anlatan ama git benim doktorumla mutlaka görüş demeyen, doktor seçimini tamamen kişinin kendisine bırakan olgun arkadaşlarımdan birisin poisacım. bu nedenle benim için özel birisin. iyi ki varsın.
ben de doktorumu tamamen kendi kararımla seçmiştim. (tabi ki!)
herkes de öyle yapsın!

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Tabii ki herkes istediğini ekleme istediğini eklememe özgürlüğüne sahip.Sonuçta en özel resimlerimiz bunlar.

Yaprakçım,çok hoşsun teşekkür ederim.

İyi ki varsın,yazıp duruyorsunuz bana,bilmiyorsunuz ekranın karşısında domates misali kızarıyorum. Maksadım yardımcı olmaya çalışmak, eğer bir nebze dahi olabiliyorsam da ohh ne ala..

Haydi ama artık sürecinin kabinlerde fotolar çekip,denediğin ama almadığın çamaşır resimlerini paylaşma günleri gelsin :)

Fakat en çok okul dönemini,o eylül seminerlerinde ilk ne giyip de gideceğini merak ediyorum,olmazsa ilgimi mazur görüp bana mail atarsın,olur mu? :)

:))

Salına salına gezeceğin günler inanmayacağın kadar yakın ve kolay.. Zaman,paran ve doktorun tamamsa,herşey bitmiştir.
Yakında senin için de geri sayım başlayacak,hiç dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…