- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
evet birtanemmm aman aman çok doğru söylüyorsun Allah akıllara arıza vermesin dimiii :)
evet gerçekten o kadar faydalı bilgiler vermiş ki oralet ben şimdi burun sürecimde bile yine onun sayfasını okuyorum hep.
İyi eğlenmeler canım benim..
sık sık gel ama senin yokluğunu da aramayalım sonra oralet ve dia28 inki gibiii.
evet gerçekten o kadar faydalı bilgiler vermiş ki oralet ben şimdi burun sürecimde bile yine onun sayfasını okuyorum hep.
İyi eğlenmeler canım benim..
sık sık gel ama senin yokluğunu da aramayalım sonra oralet ve dia28 inki gibiii.
Bademcim, olsun.. Herkes herşeyin farkında.. Arada internette teknik arızalar olsa da Rabbim akıllara arıza vermesin, o daha fena :))
Oraletçiğimiz de aslında bunlardan değil de işlerinin yoğunluğunundan biraz el etek çekti aslında ama olsun hala sayfası onbinler tarafından okunan biri.. Önemli olan paylaşım,gerisi boş.
Ben verilecek bir davete hazırlanmak için kaçıyorum.. Sizlere keyifli forumlaşmalar.. Görüşmek dileğiyle.
Sayfamı da rica ediyorum kimse kişisel hırsları için yazıp da kirletmesin, derdi olan Forum Yöneticisine mail atsın,neyse dersi konuşsun ya da kendi sayfasında yazsın,benim sayfam TEMİZ kalsın!