poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Sen deli misin, ameliyattan sonra var ya seni hiç birimiz uzunca bir süre tutamayacağız -ki zaten böyle bir niyetimiz de olmayacak:) Ayakların yerden kesilmiş olacağı için, mutluluktan bulutlarda gezeceksin..

Özellikle yıllardır bunun hayalini kuran, kendisine baktıkça göğüslerinin düzlüğüne sinir olanlar , uzuuuuuunca bir süre duruma intibakta zorlanıyor ama alışmak açısından değil, güzelliğine ve gerçekliğine inanamamaktan..

Burada ben de dahil olmak üzere birkaç arkadaşımız, ameliyat olduktan sonraki haftalarda uyurken ellerimiz göğsümüzün üzerinde uyurken bulduk kendimizi,bir uyandık ki elimiz göğsümüzün üstünde, sanki hala ordalar mı diye kontrol edercesine ,kimse artık onları benden alamaz dercesine uyumuşuz.. Bunlar güzel duygulardı hepimiz yaşadık, darısı sizin gibi isteyenlerin başına..

canım benim. sanki içimdekileri anlatıyorsun... :KK19:
eller göğüsteyken uyanmak mı :KK53: inş bizimkiler görmez beni o halde...
:KK55: vites 4te şimdilik. yeterli mi?

Ne demek Tuğçecim, böyle zamanda lazım insan insana..
Bizde bu yollardan geçtik ( bu sayfalardan mı demeliydim yoksa :pp ) Buradaki birebir yaşanılanları okumasam, izleri, ameliyat sonuçlarını, öncesi sonrası resimleri görmesem hayatta böyle bir işe kalkışamazdım,bu hepimiz için bir gerçek ..

KK'nın hayatımıza kattığı en büyük değer bu, yaşanılanları 1. ağızdan duymak ,okumak zaman zaman da görmek..

O kadar mutlu olacaksın o kadar kendini beğeneceksin, dişiliğin nasıl keyifli bir durum olduğunun öylesine farkına varacaksın ki, Allahım iyi ki beni kadın yaratmışsın diyeceksin, hadi bakalım hayat sana gülen yüzünü dönmüş,sıra sen de :KK66:

ohooo kk olmasa ne silikonu yahu ben şu an karaüzüm çekirdeği yiyip bir cm büyümüşmü diye bakıyor olcaktım canım :KK1: hayata pozitifim şimdiden içimden bağırmak geliyor yehuuuu diye :21::KK76::KK66::126:

aa yavrum sen de gelirsen süper olur valla şöyle güzel bir buluşma ayarlayalım, yaprakcım da ameliyatını olmuş olur o zaman hep beraber onun ameliyatını da kutlarız..22 mayıs durumu üzücü oldu yahu resmen güzel bir fırsatı kaçırdık ben sınavlardan dolayı gidemedim poisacığmın da farklı bir işi çıkmış sanırım. aman hayırlısı :)

tutmayın beniiii :KK55: yahu coşturuyorsunuz böyle, takvim yapraklarını koparacağım en sonunda o günü gösterene kadar. neyse yarın iş başı. zaman daha hızlı geçiyo böyle... :KK6: :KK68:
yahu bu kız sütyen mi sallıyor :92:

tutmayın beniiii :KK55: yahu coşturuyorsunuz böyle, takvim yapraklarını koparacağım en sonunda o günü gösterene kadar. neyse yarın iş başı. zaman daha hızlı geçiyo böyle... :KK6: :KK68:

ameliyatın ne zaman arkadaşım? hayırlısı olsun inşallah sonuçların yüz güldüren sonuç olsun...doktorun kim?

doktorum naci çelik . ameliyatım temmuzda. inş canım. :nazar: sağol. :KK19:

Emin ellerde sin, beklemek zor arkadaşım...Allah yardımcın olsun...özelden aldım mesajı...komik durumlar...ben teşekkür ederim..ya çok korkmayın burada paylaşım yapıyoruz canım...tamam sen istedin diye kırmadım öptüm seni

Son düzenleme:
bence sütyen. hem de ince dantelli. kırık beyaz ve ipek. :118:
Böyle insanın tenini okşayan , 0 dolgulu vee çatal oluşturan bi sütyen hemdee.. Hep hayalimdeki sütyen. Ya arkadaşlar bu arada dekolte oluşturmak için ne tarz sütyenler lazım ? Ben koli bandıyla bantladım bi gün göğüslerimi :KK70:

Böyle insanın tenini okşayan , 0 dolgulu vee çatal oluşturan bi sütyen hemdee.. Hep hayalimdeki sütyen. Ya arkadaşlar bu arada dekolte oluşturmak için ne tarz sütyenler lazım ? Ben koli bandıyla bantladım bi gün göğüslerimi :KK70:

şaka olduğunu söyle lütfen :83:

Emin ellerde sin, beklemek zor arkadaşım...Allah yardımcın olsun...özelden aldım mesajı...komik durumlar...ben teşekkür ederim..ya çok korkmayın burada paylaşım yapıyoruz canım...tamam sen istedin diye kırmadım öptüm seni

sağol şeker :KK19: korkmak mı. yok ya daha neler. değmez sadece,bunu demek istemiştim. :113:

Kariyerli hatun :KK66:

sana haber vermeden menzile girmem ben merak etme hiç :KK66:

22 mayıs olayını duyduğunu anladım zaten ikidir arıyorsun bir denk gelemedik :KK43: Akşamki cvpsızı çok geç gördüm rahatsız etmek istemedim o saatte de,bağışla.

Oralet sana anlatmıştır olanı biteni çok sinir bozucuydu,iyi ki İstanbulda değildim,kazan kaldırırdım basardım Fulya Terrace ı herhalde :)

Bu arada hep ben istanbula geliyorum biriniz de kalkın da Konya'ya yanıma gelin be yavrucum ya,dilimde tüy kalmadı,burda da dekolte giyiliyo merak etmeyin ;D

kuşum bilemiyorum ben olsaydım ne yapar eder doktoruma ulaşırdım,organizasyon eksikliği bilemiyorum.. sana böyle bir iş gerekliydi ki bir an önce olabilesin... neyse her işte bir hayır vardır böyle olması gerekiyordu demek ki.... ben temmuz ortası gibi müsait olucam,mutlaka görüşelim canım..konya çok uzak ama kuşum...

Yaprak, bir an önce zaman geçsin.. Seni seksi seksi binbir çeşit sütyenlerle arz-ı endam ederken görmek için sabırsızlanıyorum çünkü.. ortalığı çoşturacaksın biliyorum..
Kendine inanamayacağın için biz de sendeki özgüven patlaması ve güzelliğe inanamayacağız..
Resimlerine bakar bakar " aaaa! çok sert" der dururuz artık n'apalım :KK66:

ve o sallanan kesinlikle sütyeeeen hem de üçgen filan da değil bildiğimiz Balcoony tarzı.. Ahhh ! Çok seksi :KK70:

ohooo kk olmasa ne silikonu yahu ben şu an karaüzüm çekirdeği yiyip bir cm büyümüşmü diye bakıyor olcaktım canım :KK1: hayata pozitifim şimdiden içimden bağırmak geliyor yehuuuu diye :21::KK76::KK66::126:

yatırdın beni yerlere ya hu..
Kara üzüm çekirdiği di mi.. yani KÜÇ.. hey allahım ya, ne komedidir o, cm cm ölç bekle dur, elde var sıfır, öbür tarafa göç :/

Şaka di miiii :) bari streç filmleseydin ya hu:)) en azından canın yanmazdı çatlak hatun :KK66:

kuşum bilemiyorum ben olsaydım ne yapar eder doktoruma ulaşırdım,organizasyon eksikliği bilemiyorum.. sana böyle bir iş gerekliydi ki bir an önce olabilesin... neyse her işte bir hayır vardır böyle olması gerekiyordu demek ki.... ben temmuz ortası gibi müsait olucam,mutlaka görüşelim canım..konya çok uzak ama kuşum...

Organizasyonu yapana sormak lazım:/ konuşturma akşam akşam.. Oraletçiğim sağ olsun tüm iyi niyet ve gayreti ile uğraştı ama mesafeler mesafeler mesafeler ://
Neyse her işin gelir bir sırası, bu sebeple demek lazım herşeyin hayırlısı :KK66:

koptummm yaa amaaa iyiyymiss :KK70:

Yaprak, bir an önce zaman geçsin.. Seni seksi seksi binbir çeşit sütyenlerle arz-ı endam ederken görmek için sabırsızlanıyorum çünkü.. ortalığı çoşturacaksın biliyorum..
Kendine inanamayacağın için biz de sendeki özgüven patlaması ve güzelliğe inanamayacağız..
Resimlerine bakar bakar " aaaa! çok sert" der dururuz artık n'apalım :KK66:

ve o sallanan kesinlikle sütyeeeen hem de üçgen filan da değil bildiğimiz Balcoony tarzı.. Ahhh ! Çok seksi :KK70:

neden "aaa, çok sert" dersiniz anlamadım ki! :26: aklım başımdan mı gitti nedir, şimdiden :KK17:

Bu sitede okudum ve hemen denedim :KK70: kesinlikle işe yarıyor evet acıyor ve acayip rahatsız edici bişey ama naaapıyım dekolte oluşmuyor :KK43:

neden "aaa, çok sert" dersiniz anlamadım ki! :26: aklım başımdan mı gitti nedir, şimdiden :KK17:

Canım çünkü bunca zaman bunun hayalini kuran ve bilumum tüm bilgilendirmelerle dolan bir hatun öyle bir albüm yapıcak ki, ağzımız açık kalıcak böööllee 8D

X