poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Amin :)))

Salınmak..

Yakışırrr

:)) Şimdi konu meme ama burun demişken yaptıran biri olarak iki kelime etmek isterim hem adımda geçmiş bulunmakta

Burunda yöntem önemli kapalı yöntemle ameliyat oldum ben sıfır morluk sıfır acı iki gün yüz şişiyor sonra inişe geçiyor alçı çıkana kadar bir şey kalmıyor :) Son yıllarda geliştirilen tekniklerle meme operasyonuna göre daha kolay bir yöntem. Alçı olmasa günlük hayatına devam edebiliyor insan. (Tabi ameliyat olduğunu söylemek istemiyorsa evden çıkmamasında yarar var) Benim söylemediğim kimse tahmin dahi edemiyor :)) Dudak dolgusu da uyuşturularak yapıldığı için ağrısız rahat kullanışlı bir yöntem. Sonuçta bunların hepsi kendimizi iyi hissetmemiz için :)) Maddi boyutu da olmasa alışverişten çok plastik cerrahlarda kuyruklar oluşacak :))

Her ne kadar ilk yıldan sonra bir değişiklik olmuyor densede oluyor canım hani kişiden kişiye değişir mi bilemem ama gitgide oturuyor. Farkı ben resimlerden anlıyorum en başta Bel basen ince düzgün olunca aynı durumla bende karşılaşıyorum. :)) Alt beden 36 üst beden 38 bikinilerde hatta bazen şu nasıl durur diye konu mankenliği yapmışlığım bile olmuştu yazmıştım yine sayfamda :))

Resimlerini yaza ben çekerim artık :)) Güney sahillerinde )

:)) Az önce bende bundan bahsetmiştim. Monttan dolayı anlaşılmıyor esas fiziğimiz :)))))))
Bana da çamaşır alacağım zaman bel veya kalça ebadıma göre bakıp size şu olur diyorlar. O olmaz diyorum siz bir deneyin diyor.
Denedim bir kez göğüs uçlarım dışarıda kaldı kadının da ağzı açık kaldı

Bu arada benim bedenim de XS :)) Göğüsler 38 bel-kalça 36 ama olur mu acaba diye denediğim 34 alt etek-pantolon vs. bile oluyor. :)
Sıradan bir tişört bile giysem yakası kapalı bile olsa ben burdayım diyorlar :))

Senin satıcı kız da ancak bana olur diyerek çığır açmış alanında

Göğüs konusunda hemcinslerimden çok derin yaralar almışlığım var. Zaten bizi bu ameliyatı olmaya iten hatta burada bunları anlatmaya kadar iten en büyük etken bu sözler.. Dilerim sende keyfini çıkarırsın. Ben ilk okuduğumda ameliyatını oldun sanmıştım. Boşver onu bunu ameliyatını ol hayatını yaşa! Özgürce salınarak yaşa!

Ohhh be Oralet hatunum ya,nerelerdesin..
Hoş geldin forumumuza hoş geldin, safalar getirdin sayfama,bahar havası estirdin be güzellik ohh..

Kuyruk kısmına kesinlikle katılıyorum :)) Çok tuttum bu tespiti
sıfır morluk olduğunu bilmiyordum bak,ilk defa duydum senden.. az da olsa yine de oluyordur diye tahmin etmiştim yeni tekniklerle..hımmm ..
Sevindirici de şu işi maddi boyuttan kurtarmak lazım,bankalar yurt dışında meme estetiği için özel krediler veriyormuş ya , hani bizeeeeee yaaaa:))
ben de burun için almak istiyorum ama önce mantık olarak kocayı ikna etmek lazım zira adam diycek -oohoo bizimki çoştu bi memesi bi burnu yakında bu poposunu da yaptırmak istiycek- diycek..

ki.... :))

bilemiyorum yanii..

bu gidişle... :))

Gerçekten miiiiiiiiii:))

hımm desene yine yakıcı bir yaz geliyor,diğerleri için..

Güzel dostum bence biz birarada güney sahillerine gündüz vakti gitmeyelim yine, gördük ki millet denizden tarafa bakacağına biz nereye gidersek oraya bakıyorlar hele senin üçgenler fiiiiiiiuuuuuuu :))

ter bastırıyor millete ki kimse kendini kandırmasın güneşten değil hararettendi hararetten D

Son düzenleme:
yaprak sana özelden msj atacaktım ama msj kutun dolmuş atamadım..

Resimlerime yazdığın yorumlar için tşk ederim,darısı senin de başına ki orda da cvp yazdım ama bir kere de burdan yazayım, şanslısın bunca deneyimi okuyup bilgileniyorsun 1. ağızdan..

seç beğen içine sinene karar ver,çok kısa bir sürede sende bizden 1i ol ne kolay ne mutlu )

yaprak msjına cvp :

benim tek sana söyleyebileceğim dr.umun söylediği 30-40cc var sende,sözüdür.
avucumla sarmaya çalıştığımda ancak avucumn içi kadardı,azıcıktı yani,süper destekli hiç takmadım ama denediğimde gayet göğsüm varmış gibi oluyordum..
ama yine de sütyensiz evde dolaştığımda yok'a yakındı..

ameliyattan önce 78 cmdi göğüs üstüm, şimdi 90cm..

tabii 3-4 kilo da aldım, yoksa 88cm di ameliyattan sonraki aylarda..

çok doğru özetlemişsin. benim canım hala yandığı için, hüzünlü mesajlarım uzun oluyor. bak sen kurtulmuşsun, kısa ve öz yazıyorsun. darısı başıma... ve tüm isteyenlerin tabi ki!
sağol canım benim. ameliyatı bu yaz olacağım ama ara ara rüyalarımda ameliyat olmuyor da değilim. ama bu seferki kabustu resmen! hastayım ve ateşim de çıktığı için gördüm maalesef...

Son düzenleme:

mesaj kutumu boşalttım.
gerçekten harika görünüyor poisacım ya. seçtiğin bikiniler, giysiler de harika! hele o mavi bikini yok mu! sana da çok yakışmış çok. ameliyatım bu yaz. bir kaç ay var haliyle. hem sabırla hem sabırsızlıkla bekliyorum. çok garip bir duygu ve bunu ancak yaşayan bilir... çeken bilir...
eğer gerçekten sabrediyorsam, silikon ile bu mutsuzluğumun ortadan kalkabilecek olmasını öğrenmemdir. bir kaç ay öncesine kadar bizlerin de yaptırabileceği bir ameliyat olduğunu ve çoğu kişinin de bu ameliyatı yaptırdığını bilmiyordum. buna halen de şaşırmaktayım. yaz ortasında inş aranızdayım canım.

Hadi bakalım.. heyecanla bekliyoruz aramıza katılmanı,çoğaldıkça neşemizde çoğalıyor.. resimleri gördükçe neşemiz katlanarak büyüyor..
inşallah bu enerjin daim olsun sonuna kadar..
dediğin gibi bu kadar kolay bir ameliyat bu, yeter ki paran olsun, hangi doktora hangi tekniğe olacağına karar vermek kalıyor çünkü sadece geriye..
Öteki sıkıntı,stres ,bozuk ezik psikoloji filan......
:// ıyyyğğ bunca yıl çekmeye hiç değmez hiçç..
sefamız olsun kısaca :)

23 yaşındayım ve artık büyümicek olan göğüslerimle yaşamak , dolgulu sutyenler , dolgulu bikiniler giymek , kaldığım yurtta diğer kızlara bakarak neden her dişiyi aynı yaratmıyosun tanrım diye dua etmekten bıktım . önceki sene krem ve hap aldım ama yutulmıcak kadar büyük olan haplardan 1 tanesini bile zorla içtim . kremi kullandığım zaman dolgunluk hissi olur gibi oldu ama içerisindeki etken maddeler kadınlık hormonu vs .. içerdiği için rahimde kansere bile sebeb olabilirmiş , öğrenmeme rağmen kullandım nolcaksa olsun ne fark ederki sanki böyle yaşamak çok mu güzel diye düşündüm . anneme anlattığım da pek önemsemedi . insanlar nelerle uğraşıyo kafana taktığına bak diye beni eleştirdi. henüz ayrılmamış olduğum erkek arkadaşım tv de yada başka biyerde göğüsleri büyük bi bayana baktığında , kendi kendime üzülürdüm , beni beğenmediğini düşünerek . çok uzun zaman oldu ayrıldık . artık ne erkek arkadaş istiyorum ne bi erkekle görüşmek nede ilerisi için evlenmek . düşünüyorum ben erkek olsam göğüsleri gelişmemiş bi insanla evlenirmiyim birlikte olurmuyum . yatağa sırtüstü yattığım zaman bakıyorum dümdüz . ben bi kız olarak kendimi beğenmiyorum bi erkek nasıl beğenebilirki . sonuç olarak araştırdım araştrdım en doğru yöntemin estetik ameliyatı olduğuna karar verdim . 3 haftalık tatilimin başında tekrar annemle konuştum . eğer yardımcı olmazsa kredi çekip çalışıp yaptırmak için bi yolunu bulacağımı söyledim . ergenlik çağında kiloluydum yaklaşık 15 kilo kadar verdim . annemde o nedenlede küçülmüş olabilceğini söyledi . sırf büyümesi için 15 kilo mu almalıyım yani . sonunda ikna ettim annemi . önce devlet hastanesine gittik . doktora muayene oldum . evet küçükmüş diyince annem haklı olduğumu daha iyi anladı. yaklaşık olarak 2.000 civarı olucağını söyledi doktor. kaç cc olduğunu hatırlamıyorum . yuvarlak , damla protez hiç bir şey söylemedi . kan alındı , röntgen, ekg hepsini hallettik . cuma günü gitmiştik salı günü gelin dedi . devlet hastanesi olduğu için pek içimiz rahat etmedi ve bir başka doktora daha sormamız gerektiğini düşündük.derken cuma günü akşamı çok kötü ateşim çıktı . acayip bi boğaz ağrısı . ilaç içip uyudum bir an önce geçmesini umud ederek , tek istediğim bir an önce ameliyat olmaktı , hiç bir şey buna engel olsun istemiyordum . ne yazıkkı geçmedi ertesi gün daha da kötü oldum. her şeye rağmen pes etmedim .pazartesi günü bir tanıdık aracılığıyla özel muaynanesi olan bir doktora gittik . biraz asimetri olduğunu, birinin dokusunun biraz daha fazla, diğerine ise gelişmemiş meme diyoruz dedi ikisine farklı protez takılması gerektiğini söyledi . yine cc lerini hatırlamıyorum daha önce bu sitedeki ameliyat olan kişilerin paylaşımlarını okusaydım daha dikkatli dinlerdim sanırım . damla protez dedi yapılması gereken masajlardan bahsetti . aynı gün arabayla eve giden hastalarım oldu dedi . çok sıcak kanlı bi bayandı devlet hastanesinden sonra bu şekilde ilgi görmek kafamı karıştırmıştı . fiyat 5.000 civarı oluncada ... 2000 ve 5000 arasındaki fark , tabiki özel hastanede ameliyat yapılcak olmasıda etkilidir fiyatta.. sanki kullanılan malzeme daha kötüdür gibi gelmişti nasıl bukadar fark olabilir gerçekten anlamak zor nedenini . özel muaynanesi olan doktora muayne olmadan önce grip olduğumu söyledik ve dahiliye uzmanına kbb ciye gidip muayne oldum anestezi alabilirmiyim ameliyat olabilirmiyim gripken diye sormak için . geçmesini beklemem gerektiğini söylediler . bir an önce ameliyat olup okuduğum yere iyileşip gitmek istiyordum . tatilimin bitmesine zaten 2 hafta varken ... salı günü son sonucu almak için devlet hastanesine gittik zorla yataktan kalktım ama okadar çok istiyince insan bi şekilde hastada olsam doktor bi görsün belki olabilirim umuduyla ... malesef geçmesi gerektiğini, anestezi eğer risk alırsa olabilir bir sorun dedi, malesef risk almak istemediler ... haftaya salı yaparım dedi ama benim çarşamba akşamı yola çıkmam ve perşembe de okuldaki işlerimi halletmem lazım .... bugün günlerden artık cuma sayılır ... hala iyileşmedim .. ne kadar çok istemiştim ... annem bi dahaki tatilinde diyor ama bidaha ki tatilim yazın yazın ameliyat olmak daha mı zor ? şanssızlık beni bulmak zorundamı ki .... pazartesi günü ameliyat olsam çarşamba yola çıkcak kadar iyi olamam sanırım değilmi ?? off off sonrasındada yurtta tek kalmıyorum ve söyleyemem kimseye kendi kendime işlerimi yapabilirmiyim ... lütfen bana yardımcı olun bu konuda tecrübesi olanlarr ((

DArkest'çım okudukça tüylerimi diken diken ettin , çok üzdün beni bilesin ((

inan senin şu an yaşadığın stres sıkıntı iç bunalımı depresif halin artık ne dersen de iliklerime kadar hissettim, çok moralim bozuldu..

Darkest en başta şunu bilmelisin, sen de başta yazmışsın ya hani artık büyümeyecekler bu saatten sonra.. ben erkek olsam göğüsleri olmayan biriyle evlenir miydim.... ve daha bir çok şey.. bu konuda hiç de yalnız değilsin bunu biliyorsun,meme estetiği bölümü olsun doğal yollardan göğüs büyütme olsun sayfalar senin gibi bizim önceki halimiz gibi nice nice niceleri ile dolu..
Evet göğüs büyütmenin tek ve en güvenli yolu sadece ameliyat hem de en sağlıklısı,son teknoloji ve kullanılan malzemeyi de düşünürsen..
ama bu kadar içerlemene,kendini biçimsiz,şekilsiz,tahta gibi görmenin sana artık hiç bir faydası yok,sen zaten kafana estetiği koymuşsun-ki ne mutlu- bundan sonrası süper olacak, psikolojin eskisinden bambaşka olacak,kendini çok güzel bir kadın olarak hissedeceksin,bunu aklına yaz

yurtta tek kalıyorum demişsin. sana tecrübelerimizden hareketle şunu söylemek isterim. pazartesi amlyt oldun çarşamba (bilmiyorum doktorun diren takacak mı takarsa şayet çarşamba direnleri çıkartır) sen yola çıkarsın amaaaa çanta taşımak hele ki bavul taşımak ASLA mümkün olmaz. onları biri yapar, arkadaşım alır beni onlar taşır diyorsan ok.
ve seninle bir arkadaşın yurtta kalabilirse ya da hiç olmadı sen yakın bir arkadaşının evinde kalabilsen yemeğini filan onlar yapsa seni sabahları yataktan kaldırsalar( kollarından destek alıp da yataktan 2.3.gün kalkmak biraz zor çünkü) kollarına ağırlık vermemen iyileşme sürecin için gerekli.

bunları sağlayacak bir durumun varsa, arkadaşında kalabilirsen en azından cumaya kadar sıkıntılar ortadan kalkabilir ama öbür türlü tek başına zorlanırsın ve iyileşmen de zaman alır..

umarım istediğin gibi olsun herşey..

Bence şu an bu sayfada en çabuk sen amelyt olmalısın ve güzel bir psikoloji ile hayatının geri kalanında salınıp durmalısın :))
Herşey gönlünce olsun..

Canımm superiyle dün görüştüm ameliyatı bugündü Barış bey ona da 280 cc silikon kullanacakmış haber vereyim dedim

poisacım merhaba, ya göğüs işini hallettiniz şimdi başka şeylere el atıyosunuz ne güzel yaa, biz hala yerimizde sayıyoruz:)

şimdi bu arkadaşa benimde tavsiyem ol kurtul,ki bunu söyleyen ben bu alemin en dertlilerindenin operasyonundan hiç memnun olmayan biri olarak bunu söylüyorum, neden söylüyorum memnun olmadığım göğüslerle 2 yıldır geziyorum, ilk başlarda çıkarttırmak istesemde dümdüz hallerine geri dönmeye cesaret edemedim içten içe, yamuk yumukta olsa göğüs var yaa bu inanılmaz bişi, tamam aynada çok ağlayasım geldi niye istediğim gibi olmadı diye, helede poisa ve oraletin sonuçlarını canlı canlı gördükten sonra saolsunlar benden yardımlarını hiç esirgemediler kırmadılar beni en depresif günlerimde istanbulda bana yardımcı oldular yani yeri gelmişken yeniden teşekkür etmek istiyorum.tabi bu forumda insanlar birbirinin derdinden anladığı aynı yollarda geçtiği için duyarlılar genelde, neyse allah onların gönlüne göre vermiş yani kıskandım:) darısı başıma, yani arkadaşım herşeye rağmen tavsiye ediyorum

şöyle bir anımı anlatayım, istanbulda dr dr gezerken kötü bi ameliyat resmi gösterdi ünlü dr lardan biri bana, kız o kadar kötü bi ameliyat geçirmiş ki göğsünün biri yarım gibi duruyordu yuvarlak dildi yani ovaldi nasıl olmuş hala anlamadım, diğeride kuzeydoğuyu gösteriyordu, yani öyle olsa insan 2 gün gezemez yani o göğüsle, dr çıkartılması lazım demiş bi müddet sonra dokular iyileşsin tekrar yaparız 3-6 ay sonra demiş, fakat kız ünlü biri ile sevgiliymiş o zaman bunalıma girmiş çıkarttırmam illa bu haliyle ne kadar düzeltilebiliyosa düzeltin demiş,ailesi intihar edicek diye korkuyormuş filan, o şartlarda olabildiği kadar düzeltilmiş ve ben son halini gördüm, asla poisanınkiler veya oraletinkilerin yanından geçmeyeceği gibi benim halime bile yaklaşamazdı, ama iyi kötü göğsü vardı kızın, yani göğüs kadınlar için gerçekten çok önemli zaman zaman görmezden gelsekte böylede mutlu olabiliriz diye kendimizi inandırsakta aslında içten içe tüm kadınlarda bi eziklik sıkıntı oluyor, biri büyük diyor öteki sarkık diyor, tabiki mükemmel göğüs gençken yada operasyon sonrası mümkün olabiliyor (istisna azınlıkta var tabi) ama dümdüz göğüs olayı cık yani istemem ben artık, işlhta mecbur kalmam,poisacım öpüyorum oralet senide:)

Hoş geldin forumumuza ve özellikle de sayfama.. walla ne güzel şeyler yazmışsın, tşk ederim. tşk ederiz ,Oralet adına da konuşabilirim sanırım bu noktada :)

ben senin çoktan yeni ameliyatını olmuş olacağını düşünüyordum açıkçası..Hala olmamış olmana şaşırdım, en kısa zamanda sen de düzelttir bence ama kesinlikle tamamen çıkarttırma.. Asla ne kendimi ne bir başkasını silikonlarını çıkartmış YENİDEN dümdüz göğüslerle düşünemiyorum ://

yani DARKEST için yaptığın yoruma kesinlikle katılıyorum ki, en sarkık, en bıngıl en ne biliyim en en en kötü sıfatla nitelendirebileceğim bir göğüs bile sıfır göğüsten BENCE kötü olamaz..

Asla düşünemiyorum yani o kötü, psikolojisi ezik günleri.. ben dışarıda hiç ezik değildim, rol yapmıyordum yanlış anlaşılmasın ama öylee mıymışık tip de değildim yani göğüslerim küçükken, ama gelgelim ne zaman evlendim ,eşimin tv.de olsun gazetede dergide dolgun göğüslü bir kadın resmine baktığını görsem ya da tv izlerken yanyana...........
işte o AN ... benim için kahrediciydi ve zamanla bununla savaşamayacağımı fark ettim,hep bi eziklik yaşıyordum içten içe onun yanında..
o sebeple bir kadın için önemli bir şey güzel memeler..
Ne mutlu ki senin de dediğin gibi çok güzel bir ameliyat geçirdim ve sonuçları herkes tarafından hele hele canlı canlı çıplak görenlerce çok beğeniliyor, bel omuz vucüt yapıma cuk oturmuş göğüslere sahip oldum..

Dilerim senin de tekrar ameliyat olursan bizimkiler gibi göğüslerin olsun ve isteyen her kadının da.

Sevgiler,selamlar :)

Kesin izlemişsinizdir, FETİH 1453 filminde Fatih'in eşini oynayan kızın göğüsleri de çok güzeldi.. Silikon muydu değil miydi bilmem ama hafif hafif doluydu ve bence kararında dekolte ile süperdi..

Arkadaş olmak isteyen arkadaşlar MEME estetiği ile ilginiz yok ise lütfen arkadaşlık isteği göndermeyiniz.. Kabul etmiyorum.

selam poisa :))

ben de martta ameliyatımı olacağım inşallah Barış Bey'e tabiki :))

genelde Burcu'nun sayfasına yazıyorum ama burayıda takip ediyorum, resimlerin muhteşem, seninkine ve burcununkilere neredeyse hergün girip bakıyorum, cicilerinle bir ömür güzel günler geçirmeni dilerim, aklımda fikrimde olan herşeyi giymişsin aaahhh aaahhh :))

Allah nazarlardan korusun inşallahhhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…