poisa Meme Estetiği Ameliyatı

selam poisa :))

ben de martta ameliyatımı olacağım inşallah Barış Bey'e tabiki :))

genelde Burcu'nun sayfasına yazıyorum ama burayıda takip ediyorum, resimlerin muhteşem, seninkine ve burcununkilere neredeyse hergün girip bakıyorum, cicilerinle bir ömür güzel günler geçirmeni dilerim, aklımda fikrimde olan herşeyi giymişsin aaahhh aaahhh :))

Allah nazarlardan korusun inşallahhhh :))

bu duyguyu iyi bilirim. özellikle ameliyata zaman varsa, "benimkiler de böyle güzel olacak" diye düşünüp, bu güzel duygulara bürünmek istiyor insan. senin kadar olmasa da ben de zaman zaman girip bakıyorum fotolara. neyseki senin ameliyat olman yakın. ben daha ay saymaktayım :KK6: işim dışında da meşguliyetlerle kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte.
her şey istediğin gibi olur inş canım.

yaprak'cım teşekkür ederim güzel dileklerin için...

ay gün hafta ne fark eder, ne güzel işte senin de ameliyat günün belliymiş hiç olmazsa, çok isteyip de olamayacak olmaktan iyidir bence.

umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey. bu kadar zaman sabretmişiz beklemişiz, artık aramızda 3-5 günün lafı mı olur dimi? :))))

selam poisa :))

ben de martta ameliyatımı olacağım inşallah Barış Bey'e tabiki :))

genelde Burcu'nun sayfasına yazıyorum ama burayıda takip ediyorum, resimlerin muhteşem, seninkine ve burcununkilere neredeyse hergün girip bakıyorum, cicilerinle bir ömür güzel günler geçirmeni dilerim, aklımda fikrimde olan herşeyi giymişsin aaahhh aaahhh :))

Allah nazarlardan korusun inşallahhhh :))

Resimlerim senin de gelecekteki resimlerin o halde, madem Barış bey'e olacaksın ameliyatını şimdiden hazırlıklı ol alacağın övgülere :))

Her gün resimlerime bakıldığını bilmiyordum :) Ne güzel :) ben de yakın bir zamanda kaldırırım diyordum ama hala ilham oluyorsa kalsınlar bakalım bir süre daha..

Güzel göğüslerime ben de hayranım, insanın olmayan bir şeye kavuşması gerçekten güzel, hele de bir kadın olarak gerçekten çekici bir şey .. İStediğin her türlü iç çamaşırı her türlü büstiyer gecelik aklında ne varsa, onun senin üzerine cuk diye oturacağını hiç bir yerde boşluk olmayacağını bilmek, güzel :)

olur mu olmaz mı korkusu olmadan bir şeyi denemek ,güzel..
Allah bu duyguyu isteyen herkese versin..

AZ kaldı,sabırsızlıkla senin sonuçlarını da bekliyorum :KK66:

Geçen sene bu zamanlar göğüslerim yumuşasında kendi normal kıvamına gelsin diye masajlara hala devam ediyor, ödemler çabuk gitsin diye bitki çayları ve bol su tüketiyordum :))

Ne çabuk geçti o günler..
Şimdilerde tamamen benden bir parça oldular ve aşağıya doğru inerek tam şekillerine kavuştular..

Ama geçenlerde Oralet ile konuştuğumuzda şöyle bir bilgi paylaşımı oldu ki aramızda size de aktarmak isterim, göğüslere masaj yapma işini 2 yıl boyunca aralıklarla yapmalıymışız,bu 2-3 aylık masajlara göre hem daha sağlıklı hem daha estetik bir göğüs için gerekliymiş!
Bilgilerinize..

yaprak'cım teşekkür ederim güzel dileklerin için...

ay gün hafta ne fark eder, ne güzel işte senin de ameliyat günün belliymiş hiç olmazsa, çok isteyip de olamayacak olmaktan iyidir bence.

umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey. bu kadar zaman sabretmişiz beklemişiz, artık aramızda 3-5 günün lafı mı olur dimi? :))))

doğru söylüyorsun. tuhaf olan, hem büyük güne daha çok var gibi hissetmem hem de zamanın gerçekten çabuk geçtiği...
beni yıpratan bu bekleme zamanı olmadı. heyecanla, mutlulukla bekliyorum. yıllardır böyle bekleme umudum bile olmamıştı. nasıl geleceğim bu derdin üstesinden diyordum. yaşayan ama yaşayamayan biri oldum hep. o nedenle bu bekleme bu umut bile çok çok güzel. o sevinci yaşadığımda (inşallah..) :nazar: ne hale gelirim, inan tahmin bile edemiyorum.
umarım hepimizin ruhunu doyuracak büyüklükte göğüslerimiz olur...

doğru söylüyorsun. tuhaf olan, hem büyük güne daha çok var gibi hissetmem hem de zamanın gerçekten çabuk geçtiği...
beni yıpratan bu bekleme zamanı olmadı. heyecanla, mutlulukla bekliyorum. yıllardır böyle bekleme umudum bile olmamıştı. nasıl geleceğim bu derdin üstesinden diyordum. yaşayan ama yaşayamayan biri oldum hep. o nedenle bu bekleme bu umut bile çok çok güzel. o sevinci yaşadığımda (inşallah..) :nazar: ne hale gelirim, inan tahmin bile edemiyorum.
umarım hepimizin ruhunu doyuracak büyüklükte göğüslerimiz olur...

:) bu ruhunun ne kadar aç olduğu ile doğru orantılı bence:))

bunca senenin açlığı ile belki varsa şayet 1000 cc takılsa bile doymazsın yeri gelir..:))) ayyyyhh aman allahım düşünemiyorum bile :pp

en güzeli göğüs kafesimizin doyacağı , avucumuzun alacağı ebatta olan.. azı karar çoğu zarar demişler ne de olsa büyüklerimiz.. her şeyde ortayı bulmak lazım:)

o gün geldiğinde inan bana bir büyük mutluluk gelip oturacak göğsünün üzerine ve artık heeeeeeeep seninle olacak sonsuza değin :KK66:

:) bu ruhunun ne kadar aç olduğu ile doğru orantılı bence:))

bunca senenin açlığı ile belki varsa şayet 1000 cc takılsa bile doymazsın yeri gelir..:))) ayyyyhh aman allahım düşünemiyorum bile :pp

en güzeli göğüs kafesimizin doyacağı , avucumuzun alacağı ebatta olan.. azı karar çoğu zarar demişler ne de olsa büyüklerimiz.. her şeyde ortayı bulmak lazım:)

o gün geldiğinde inan bana bir büyük mutluluk gelip oturacak göğsünün üzerine ve artık heeeeeeeep seninle olacak sonsuza değin :KK66:

son cümlene bayıldıııım. ....bir büyük mutluluk gelip oturacak göğsünün üzerine... harikasın. havalar da ısındıkça yakınlaştığını daha bir hissediyorum günümün.. :KK52:
1000 cc mi :KK45::KK50:

poisacım, senin konunu da baştan sona okudum. şu anki mutluluğunun her zaman devam etmesini diliyor, darısı başıma diyorum. beni arkadaş olarak ekler misin?

Aa bu yazdığını karçımışım okumayı yeni gördüm canım, o zamaaaan masajlara devam :)

Geçen sene bu zamanlar göğüslerim yumuşasında kendi normal kıvamına gelsin diye masajlara hala devam ediyor, ödemler çabuk gitsin diye bitki çayları ve bol su tüketiyordum :))

Ne çabuk geçti o günler..
Şimdilerde tamamen benden bir parça oldular ve aşağıya doğru inerek tam şekillerine kavuştular..

Ama geçenlerde Oralet ile konuştuğumuzda şöyle bir bilgi paylaşımı oldu ki aramızda size de aktarmak isterim, göğüslere masaj yapma işini 2 yıl boyunca aralıklarla yapmalıymışız,bu 2-3 aylık masajlara göre hem daha sağlıklı hem daha estetik bir göğüs için gerekliymiş!
Bilgilerinize..

özel bir krem veriyolar mı masaj için?

masaj için özel bir krem yok.. krem sadece ameliyattan sonraki 15. günden sonra kullanamaya başladığımız silikon bazlı yara kremiydi, izin görüntüsünün kalmaması içindi.

masaj el yordamıyla yaptığımız bir uygulama :KK66:))

göğüslerinin her birine göğüslerinin ortasından , dıştan koltuk altı tarafından , alttan ve üstten bastırmak gibi bir uygulama ile her yönden baskı uygulayarak yapılan bir masaj.. en güzeli ve güvenilir olan yüzüstü yatmak.. her yöne baskı uygulandığı için aynı kapıya çıkıyormuş gibi bir durum söz konusu ama elle de masaj yapılmaya devam edilmeli fikrimce.

poisa cım, resimler harika, cok iyi görünüyorsun..her zaman sağlıkla ve keyifle kullan canım..

masaj için özel bir krem yok.. krem sadece ameliyattan sonraki 15. günden sonra kullanamaya başladığımız silikon bazlı yara kremiydi, izin görüntüsünün kalmaması içindi.

masaj el yordamıyla yaptığımız bir uygulama :KK66:))

göğüslerinin her birine göğüslerinin ortasından , dıştan koltuk altı tarafından , alttan ve üstten bastırmak gibi bir uygulama ile her yönden baskı uygulayarak yapılan bir masaj.. en güzeli ve güvenilir olan yüzüstü yatmak.. her yöne baskı uygulandığı için aynı kapıya çıkıyormuş gibi bir durum söz konusu ama elle de masaj yapılmaya devam edilmeli fikrimce.

yüzüstü mü yatmak ? ben de tam tersi biliyordum. ameliyat sonrası bir süre yüz üstü yatmamak gerekiyor sanıyordum

yüzüstü mü yatmak ? ben de tam tersi biliyordum. ameliyat sonrası bir süre yüz üstü yatmamak gerekiyor sanıyordum

Yok canım ameliyattan sonra değil. zaten mümkünü yok yan dönemezsin ki ilk 2-3 gün hatta 5 gün. düz sırt üstü yatıyoruz da.. ne zaman ki kollarımızı rahat hareket ettirmeye başlıyoruz yukarıya sıfır kaldırmak sorun olmuyor , 15 günü geçiyoruz ondan sonra masaja başlanıyor ve yüzüstü de yatabiliyoruz..

hemen değil yani..

İzlerin geçmesi ile ilgili yeni bir foto koydum .. ilkine nispeten baya baya baya gitmiş izler hatta 1 tanesinde neredeyse iz yok artık..

merhaba poisa ben de Barış Beye 1 ay önce ameliyat oldum. iz resimlerini görmek istiyorum. Arkadaş olarak ekler misin?

slm Su peri :) Gİtgide çoğalan ve mutluluklarını etrafa saçan Barış ÇAKIR meleklerinin arasına katıldın,artık sen de bundan sonraki sürprizlerle dolu dünyanın içindesin..

Bundan sonra hayat çok daha güzel, bana katılmaya başladığını yaz gelirken bikinileri denemeye başladıkça, aynanın karşısında o kocaman gevrek gülümseme yüzüne yayıldıkça fark edeceksin 8))

slm Su peri :) Gİtgide çoğalan ve mutluluklarını etrafa saçan Barış ÇAKIR meleklerinin arasına katıldın,artık sen de bundan sonraki sürprizlerle dolu dünyanın içindesin..

Bundan sonra hayat çok daha güzel, bana katılmaya başladığını yaz gelirken bikinileri denemeye başladıkça, aynanın karşısında o kocaman gevrek gülümseme yüzüne yayıldıkça fark edeceksin 8))

Canım çok teşekkür ederim. Çok güzel görünüyorsun:) Gün geçtikçe doğallaşmış, güzelleşmişler sanki. Bu süreci yaşamak çok güzel gerçekten. İz konusunda da içim rahat etti. Güzel günlerde kullanalım inşallah..

X