poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Poisacım geçmiş olsun öncelikle. =)) ameliyattan sonraki meme ucundan çevresi kaç cm oldu? kaç beden sütyen kullanmaya başladın? banada 280 takıldı,170 boy, göğüs kafesimde 72 cm di seninki gibi =)

slm..

ameliyat öncesi 52 kilo filandım ve göğüs çevrem de 76 cm gibiydi .ameliyattan sonra 4. 5. aylarda 88cm olmuştum fakat şimdi 90 cm oldu göğüs çevrem.. :)

kilo aldım da biraz homini yiyorum bu sıra zira 52 kilodan 58e çıktım.. :)

Gzmlicim ben yazımı sana ötürü yazmadım yanlış anlama olmasın:)Genel olarak yazdım:)

ohh miss canım arkadaşım,gayet idealsin valla =)) gülee güle kullan cicişleriniii tekrardaaann =)))

arkadaşlar bu drenlerin takılı olduğu yerlerden çıkarıldığında iz kalıyor mu? nasıl oluyor merak ettim. çıkartırken acıyor mu? bi de hastaneden çıkarken çıkmasını daha çok isterim iki gün sonra tekrar gitmek zor. genellikle nasıl oluyor iki gün sonra mı çıkıyor?
çok soru sordum biliyorum :) cevaplarsanız sevinirim

Direnlerin çıktığı koltuk altındaki yerlerde benim ilk 4 ay iz kalmıştı.. gitgide hafiflemişti ama 5.ayda bile sanki büyük bir sivilce olur da aylarca geçmez de izi kalır ya hafif de olsa bir çukuru vardır hani o tarzda bir iz mevcuttu ama 6.aydan beridir yani son 4 aydır iz yok olmuş durumda.

Direnler ameliyattan takriben 3-4 gün sonra çıkartılıyor genelde salı ameliyat olan biri çarşamba öğlen hastaneden ayrılıyor.
cumartesi günü de tekrar doktoruna gidip direnlerini çıkarttırıyor. ama benim istanbulda kalacak yerim olmadığından ve üstüne de hasta olduğumdan hastaneden çıkamamıştım ve cuma akşamı direnlerimi hızlı mı hızlı bir el hareketiyle çekip çıkarmıştı doktorcuğum..
Kulakları çınlasın :))

o esnada direnlerin çıkması değilde yapışkanlı bandajların çıkarılışı tenimi daha çok acıtmıştı ama aynada kendinizi görünce yani bombalarınızı- ki o anda kesinlikle bomba gibiler hatta füze:) - direnler çıkmış bandajlar açılmış filan hiç umurunuzda olmuyor..herşey geride kalıyor...

Kelebek günaydın..
diren yerlerini benim albümlerimde Kırmızı sütyenli bir resmim var orda çok net bir şekilde koltuk altıma doğru bir koyu nokta var ,görebilirsin.. fikir olur sana nasıl bir şey olduğuna dair.

posiacim sağol gördüm boruyu ne kadar içeri sokuyorlar o çıkartılana kadar baya acıtır herelde bir de çıkarken acıtır gibime geliyor

posiacim sağol gördüm boruyu ne kadar içeri sokuyorlar o çıkartılana kadar baya acıtır herelde bir de çıkarken acıtır gibime geliyor

Zaten acı diye bir şey varsa o bence tamamen Direnlerden kaynaklanıyor.. kollarımı kaldıramıyordum oynatınca acıyordu ,çamaşırımı bile çekerken zorlanıyordum onların hepsi direnlerden kaynaklanıyormuş.. ne zamanki 2 gün sonra direnler çıktı -ooohhhh be -dedim.. bütün zorlanma bundanmış.. yoksa ameliyatın vucuduna kattığı bir acı yok..

direnlerin cm bazında ne kadar girdiğini bilmiyorum sonuçta onların amacı göğsteki kesi sonucu oluşan kanın içeride birikme yapmaması için direnaj sistemiyle dışarı atılmasını sağlamak..
bu sebeple ne kadar derindedir onu bilmiyorum sadece koltuk altında içeri girdiği yerlerde hafif bir acısı vardı o da dedim ya eğer ki kolları kıpırdatmaz,zorlamzsan ağrı acı vermiyor..
direnler çıkarken de acı olmadı bende, bandajların yapışkanların çıkışı bence direnlerin çıkmasından daha meşakkatli :)

direnler hiç bişey yanii :)

kelebek selamlar,

Bu direnlerin çıkışı kişiden kişiye değişiyordur ama bende ekmeğe yağ sürer gibi çıktı. Abartısız sıfır acı. Hatta hiç beklemiyordum bu kadar basit çıkacağını. Bir de poisanın bahsettiği yapışkanlı olayı anlamadım. Bende yapışkanlı olup acı hissitayatı veren bir durumda olmamıştı. Çiçek gibi şıp diye geçip gitmiş benim işlerim. :))

bende bahsedeyim oraletcimm sen söylemişken ben de direnler takılıyken bile hiç öyle bi ağrı acı olmadı hep herkes diyor ya acı veren kısım direnlermiş diye bence o da hiç bişi :) bu kişiden kişiye değişiyor sanırım..bir de poisa nın direnler koltukaltına yakın bir yerden takılmış sanırım okuduğuma göre...Barış bey bana direnleri memelerimin iki mememinde yaklaşık 3 cm aşağısından takmıştı..belki de bu yüzden direnlerden kaynaklı hiçbir acı sızı yaşamadım..ameliyattan sonra 1 haftaya kadar sinek ısırığı gibi iz kalmıştı şimdi o da yok:)

Bence Barış beyin direnlerin çıkış yerini göğüs altına alması çok iyi bir seçim.. ne de olsa göğsün yukarısına doğru kanın çıkmasındansa aşağıya doğru akması daha kolaydır.. mantıklııı

Kızlar ben bu gece rüyamda yan yattığım için silikonlarımın kayıp yanlara dışa kaydığını gördüm........

Aman Allahımmmmmmmm.. düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor ki ben onu yaşadım sıçrayarak bir korkuyla uyandım, çok kötüydü..

nyse ki benimleler,yerli yerlerindeler :) ohhh..

Lakin şu sıralar aklım hamile kalırsam şayet bu yıl, nasıl bir büyüme olacak göğüslerimde , göğüslerimde ağrı sızı olacak mı ,onda?

var mı silikondan sonra hamile kalanların 9 ay boyunca yaşadığı her hangi bir olumsuzluk ??

Selam kızlar. Benim operasyonumu Güner Bey yaptı. Saolsun çok memnunum. Koltuk altından ve saline protez ve sonuçlarından çok ama çok memnununm. Kapsül gelişimi oluşmuş sol göğsümde bu konuda bilgisi olan varmı acaba. Kendisi kapsülü kırdı ve şu anda göğüslerim yumuşacık ama yine de bilgi verebilecek arkadaş varsa sevinirim.

merhaba Poisa,

seni arkadas olarak ekledim sende beni eklersen sevinirim. Bende Baris Cakir dusunenlerden im. O yuzden resimlerine bakmak istedim. Yardimci olursan sevinirim

slm poisa, okulda tahtayı kullanırken zorlandın mı? nelere dikkat ettin en çok ve hangi hareket zorlayabilir öğretmenleri?

slm poisa, okulda tahtayı kullanırken zorlandın mı? nelere dikkat ettin en çok ve hangi hareket zorlayabilir öğretmenleri?

salı günü ameliyat oldum , haftaya pzt okula gittim 6 saat dersim vardı ama kollarımı yukarı kaldıracak bir tahta kullanma durumum olmadı işin açığı.. öyle haldırhuldur kollarını kaldırıp relax bir şekilde yazı yaz gibi bir şey yok ilk 10 gün. ben o hafta genelde dersi projektörden işledim ve fotokopi dağıtıp ders anlatma yapmıştm.. normal kolumu kaldırmadan ,göğüs hizamda yazı yazabildim ama yukarılara kaldırıp da başlık yaz durumu yoktu..

okulda palto asmak da biraz dertti.. paltomu vestiyere asamıyordum kenara katlamıştım hep.

kolları ilk hafta kaldırmamak ,kendi sağlığımız için gerekli yoksa küçük hareketlerle yukarıya kaldırsan kollarını çok bişey olmaz. ama okul ortamında küçük küçük hareketler yapmak insanların dikkatini çekeceğinden,bu mümkün görünmüyor..

teşekkür ederim. en iyisi yaz tatili dönemi öğretmen için, anlaşılan bu. hayırlısı bakalım

kızlaaaar 55. gün şerefine yeni bikaç tane foto ekliyorum şimdi e yorumlarınızı bekliyorum artık, henüz penti den aldığım tek renk sütyenlerim dışında yeni sütyen almaya vakit bulamadığım için çeyizime almış bulunduğum şeylerle çekindim hehe :)))

Burcucum tek kelimeyle albüm ve o albümünü yapmana sebep olan şaheserlerin gerçekten süper olmuşlar..

Neden şaşırdım bilmiyorum sonuçta Barış bey yapmış, görüntünün bu kadar güzel olacağı kesin zaten.. ama gerçekten çok beğendim çok beğendim çok be-ğen-dimmm :)

Güle güle kullan.. zaman geçsin hoplasınlar zıplasınlar ay diyorsun ayy bunlar ne şeker şeylerrrr )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…