poisa Meme Estetiği Ameliyatı

canımmm çok teşekkür ederim beğenmen çok mutlu etti beni ameliyat olmadan önce sizinkilere bakıp iç geçiriyordum bende..Barış beye çok minnettarım gerçekten. Pozitifliliği samimiyeti konuşması vs. acayip güven verdi bana hep..sonuçtan memnun kalacağımı ameliyat öncesi sizin fotolarla biliyordum zaten. yaza da burun ameliyatımı yapıcak hafif bir eğrilik var burnumda da barış bey gerek yok güzel burnun dedi ama ben yine de istedim rahatsız ediyordu beni.
Burcucum tek kelimeyle albüm ve o albümünü yapmana sebep olan şaheserlerin gerçekten süper olmuşlar..

Neden şaşırdım bilmiyorum sonuçta Barış bey yapmış, görüntünün bu kadar güzel olacağı kesin zaten.. ama gerçekten çok beğendim çok beğendim çok be-ğen-dimmm :)

Güle güle kullan.. zaman geçsin hoplasınlar zıplasınlar ay diyorsun ayy bunlar ne şeker şeylerrrr :KK66:)

canımmm çok teşekkür ederim beğenmen çok mutlu etti beni ameliyat olmadan önce sizinkilere bakıp iç geçiriyordum bende..Barış beye çok minnettarım gerçekten. Pozitifliliği samimiyeti konuşması vs. acayip güven verdi bana hep..sonuçtan memnun kalacağımı ameliyat öncesi sizin fotolarla biliyordum zaten. yaza da burun ameliyatımı yapıcak hafif bir eğrilik var burnumda da barış bey gerek yok güzel burnun dedi ama ben yine de istedim rahatsız ediyordu beni.

o zaman sana şunu söyliyim.. evet biz Barış beyin meme estetiğine hayranız ama asıl işi burunda çıkarıyor adam :))
eğer kendi gözlerimle tablette resimleri görmeseydim asla ve asla inanmazdım bir burun estetiği ameliyatının insanı 2. kez yarattığına..
eşime anlattım da o bile hadi ya bak merak ettim şimdi nasıl ol kadar olur demişti.. gerçekten de başlı başına değişmiş o kadınlar o erkekler..

eminim seninkide çok çok güzel olacaklar..

inşallah canım barış beyin yaptığı burunları bende acayip beğeniyorum inş benimki de çook güzel olcak ama daha çok var ona haziran sonu okulların tatil olmasıyla soluğu ameliyat masasında alcam:)
o zaman sana şunu söyliyim.. evet biz Barış beyin meme estetiğine hayranız ama asıl işi burunda çıkarıyor adam :))
eğer kendi gözlerimle tablette resimleri görmeseydim asla ve asla inanmazdım bir burun estetiği ameliyatının insanı 2. kez yarattığına..
eşime anlattım da o bile hadi ya bak merak ettim şimdi nasıl ol kadar olur demişti.. gerçekten de başlı başına değişmiş o kadınlar o erkekler..

eminim seninkide çok çok güzel olacaklar..

merhb.clara krem varmı cnm kesinliklen iyi gelen?

1.yıla 1 hafta kala sanki yıllardır benimleymiş gibi hissediyorum güzel göğüslerimi :)))

E vitamini? hayır kullanmadım.. Doktorum da bundan hiç bahsetmedi ama sonrasında bol bol bitki çayı ve su tükettik.. bir an önce vucudumuzdan ödemi atmamıza yardımcı olsun diye..

Burcucum umarım dilediğin herşey en güzel şekliyle gerçekleşir. Ameliyat kararımı güçlendiren ve bana bu konuda cesaret veren insanlardansın. Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım.

ne demek canım benim yardımcı olduysam ne mutlu..teşekkürler
Burcucum umarım dilediğin herşey en güzel şekliyle gerçekleşir. Ameliyat kararımı güçlendiren ve bana bu konuda cesaret veren insanlardansın. Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım.

1.yıla 1 hafta kala sanki yıllardır benimleymiş gibi hissediyorum güzel göğüslerimi :)))

:)) Dimi yahu bende her ayna karşısına geçişimde veya iddialı bir kıyafet denediğimde aynı duyguları hissediyorum :)))

Tam bir sene önce ameliyat olduğun günü hatırlıyorum sevgili poisacım :)

Evett söyle bakalım ilk hallerine göre 1.yılında değişimler var mı :))

Nice nice senelere insanın doğum gününden daha önem arz ediyor bence :KK66:) :nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar barış beye ameliyat olanların albümleri varsa beni ekleyebilirlermi? kısa bi süre içinde kendisine görüşmeye gitmek istiyorm. bu ara sürekli doktor aramalarında ve görüşmelerindeyim son görüştüğüm doktor damla silikonun uygun olucağını söyledi bildiğim kadarıyla barış beyde hep damla silikon tercih ediyor ama damla silikon nasıl durur yuvarlak mı daha iyi olur bilemiyorum seçemiyorum bitürlü. resimleriniz varsa çok makbule geçer. artık kafam çok karıştı serum fizyolojikli silikonmu jel mi damlamı koltukaltı kesisimi meme altımı derken herşeyden vazgeçivericem. bide çok daha görmek istediğim bişey daha varki izlerin görüntüsü çünkü bu konuya çok takığım :KK43:

tatlım ben de barış beyin hastalarındanım :)damla nın nasıl dolu dolu ve dekoltesinin de harika olduğundan hiç şüphen olmasın..arkadaş olarak ekledim fotolarıma bakabilirsin.
arkadaşlar barış beye ameliyat olanların albümleri varsa beni ekleyebilirlermi? kısa bi süre içinde kendisine görüşmeye gitmek istiyorm. bu ara sürekli doktor aramalarında ve görüşmelerindeyim son görüştüğüm doktor damla silikonun uygun olucağını söyledi bildiğim kadarıyla barış beyde hep damla silikon tercih ediyor ama damla silikon nasıl durur yuvarlak mı daha iyi olur bilemiyorum seçemiyorum bitürlü. resimleriniz varsa çok makbule geçer. artık kafam çok karıştı serum fizyolojikli silikonmu jel mi damlamı koltukaltı kesisimi meme altımı derken herşeyden vazgeçivericem. bide çok daha görmek istediğim bişey daha varki izlerin görüntüsü çünkü bu konuya çok takığım :KK43:

Canım oralet,poisa,burcu1028...gibi bende Barış Bey'in hastasıyım.Daha doğrusu Barış Bey'in melekleri:)))Arkadaş olarak ekledim seni,albümüme bakabilirsin bazı şeylerin kafanda oturtabilmesi adına:KK34:İz konusuna takıldığını belirtmişsin,inan şüpheedicek hiçbirşey yok.1 sene dolunca izler belli belirsiz oluyormuş,ki ben 5.ayımı yeni bitirdim durum ben de bile gayet güzel:KK34:Linklerimize girersen ameliyat yöntemimiz,fiyat,yaşadıklarımız...vs. hakkında gerekli bilgileri edinebilirsin:KK34:

Poisam nice mutlu ve göğüs dolu yıllara:KK34::KK54:
İnanki 1 senemde nasıl bir değişme olucak çok merakediyorum.Bir iki çıtlatırsan merakımı yenicem:KK1:
Çok öpüyorum seni...
Sevincini paylaşıyoruz:KK52:

burcu 102008 maşallah diyorum gerçekten okuyunca inanamadım bu göğüslerin 310 cc ile olduğuna önceden b cup falanmıydın bukadar az bi cc ile dolu dolu c oldu? ya da jel silikonlarda cc daha farkettiriyorda olabilir ben şuana kadar hep serum fizyolojiklileri araştırdım onda 310 cc ile bukadar olabilmek mümkün değil diye düşünüyorum ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. doktor damla silikon en fazla 250cc olur sana dediğinde hayal kırıklığı olmuştu bu yüzden. ama sonra 250 cc ile zaten b yi dolu dolu doldurursun dedi şaşarıdım(çünkü istediğim ölçü zaten o) çok zayıf ve dar olduğum için bana yeterde artar diyorum hemde doğal olur. teşekkür ederim sanırım barış beyide bi görücem çünkü gayet beğendim ama hala serumfizyolojikliyede gitmiyo değil aklım çünkü göğüs gibi hareket etmesi ve izsiz olması çok hoşuma gidiyor ama ondada yuvarlak seçeneği mevcut ve sert olma ihtimali var korkuyorum şu karar verme dönemi gerçekten çok zor hepimize sabır :KK43:

dila28 bir maşallah da sana :)
çok mutlu oluyorum böyle sonuçları görünce manken gibi gözüküyorsun resimlerde bayıldım :) kas zarı altına pek sıcak bakamıyordum ama gidip konuşup denemeye değer diyorum çünkü kas altına korkuyorum ağrısından kas zarı altıda çokkk zayıf ve memesiz:KK43: olduğum için doğal durmaz diye endişe ediyorum ama en doğrusunu barış bey söyler diye düşünüyorum olmazsa olmaz der ki eğer kas zarı altı olmaz sana derse ben yine koltukaltı serumfizyolojilkilye gidicem gibi çünkü ondada kas altı ama en azından kesmiyolar şu doktor görüşmeleri bi bitsin rahatlıycam valla :)

aa kızlar sormayı unuttum barış beyin muayne ücreti nekadar ? güncel fiyat hakkında bilginiz var mı sanırım yeri de acıbadem fulya

dila28 bir maşallah da sana :)
çok mutlu oluyorum böyle sonuçları görünce manken gibi gözüküyorsun resimlerde bayıldım :) kas zarı altına pek sıcak bakamıyordum ama gidip konuşup denemeye değer diyorum çünkü kas altına korkuyorum ağrısından kas zarı altıda çokkk zayıf ve memesiz:KK43: olduğum için doğal durmaz diye endişe ediyorum ama en doğrusunu barış bey söyler diye düşünüyorum olmazsa olmaz der ki eğer kas zarı altı olmaz sana derse ben yine koltukaltı serumfizyolojilkilye gidicem gibi çünkü ondada kas altı ama en azından kesmiyolar şu doktor görüşmeleri bi bitsin rahatlıycam valla :)

Teşekkür ederim canım:)Barış Bey muayne ücreti almıyor,ameliyat fiyatıda 6500 tl.Acıbadem Fulya'da yapıyor ameliyatı:KK34:

Canımm çok teşekkürler ne b cupu yavruş benimkiler a cup bile değillerdii hehe :)) barış beyi düşündüğün için sana çok samimi olarak şunu söyleyebilirim canım %100 memnun kalacağın bir meme operasyonu olmuş olur..ilk başka 3 arkadaşıma anlatmıştım ben şimdi 5 oldu bu ameliyatı olduğumu bilen ve dün bir arkadaşım ille görmek istedi gösterdim ben de ya yalan söylüyorsun münkün değil silikon değil bunlar dedi ve ekledi acayip güzel göğüslerin maşallah nazar değmesin diye :KK70: ben de ameliyat izimi gösterdim öyle ikna oldu..bak düşün ben 7 ekim de ameliyat oldum yaklaşık 80 gün oldu herhalde ve artık o kadar doğallar ki bunu ancak görünce anlarsın fotolarımda da gördün zaten :)iz için hiiiiiç kafanı takma diyorum sana özelden mail adresimi gönderiyorum bana bir mail gönder sana ameliyat izimi gösteren foto yollayım ve ne kadar az bir iz olduğunu gör rahatla 1 yıla belli belirsiz bu bile kalmayacak benim izlerin iyileşme süreci de maşaalllah süper ilerliyor :)
burcu 102008 maşallah diyorum gerçekten okuyunca inanamadım bu göğüslerin 310 cc ile olduğuna önceden b cup falanmıydın bukadar az bi cc ile dolu dolu c oldu? ya da jel silikonlarda cc daha farkettiriyorda olabilir ben şuana kadar hep serum fizyolojiklileri araştırdım onda 310 cc ile bukadar olabilmek mümkün değil diye düşünüyorum ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. doktor damla silikon en fazla 250cc olur sana dediğinde hayal kırıklığı olmuştu bu yüzden. ama sonra 250 cc ile zaten b yi dolu dolu doldurursun dedi şaşarıdım(çünkü istediğim ölçü zaten o) çok zayıf ve dar olduğum için bana yeterde artar diyorum hemde doğal olur. teşekkür ederim sanırım barış beyide bi görücem çünkü gayet beğendim ama hala serumfizyolojikliyede gitmiyo değil aklım çünkü göğüs gibi hareket etmesi ve izsiz olması çok hoşuma gidiyor ama ondada yuvarlak seçeneği mevcut ve sert olma ihtimali var korkuyorum şu karar verme dönemi gerçekten çok zor hepimize sabır :KK43:

X