- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
valla gittikçe fiyat 7000 yaklaşıyor 6500 dü sporcu sütyeni için 120 çıktı şimdi de refakatçi için 115 çıktı eyvah eyvah kontrollerde para alıyor mu peki?
Sporcu sütyenine ve refakatçi için extra para alındıgınıda ilk kez burada ögreniyorum dogrusu
Tekrar tekrar yazayım da aman yanlış anlaşılmasın..BARIŞ bey kesinlikle ve kesinlikle 6500 tl dışında ne sporcu sütyeni için ne ameliyattan sonraki kontroller için ne de refakatçi için ekstra bir para almıyor her şey bu 6500 tl ye dahil...Eğer ki yanınızdaki refakatçi hastanede yemek yerse yediği yemek parasını ödüyor..Orda yemek yemek zorunda değil ki..
Canım sporcu sütyenine ve refakatçiye extra para ödemiyorsun ki...Refakatçi hastanede yemek yerse eğer sadece yediği yemek parasını ödüyor o kadar..Acıbadem gibi 5 yıldızlı b hastane yemeği bedava vermiyor maalesef :)
:) tşk ederim. kime yaptırman gerektiğini sen iyice düşünüp karar vermelisin, ben hiç kararsızlık yaşamadım gerçi ama:) fiyata gelince 5500 tl ameliyat.. 120 lira da sporcu sütyenine verdik. artı 1 gün daha kaldığımız için extra bir masraf oldu ama bu herkes 1 gün daha kalacağı anlamına gelmez tabii..
Evet bakın Poisa yazmış ameliyat sonrası sütyen için 120 lira ödedim diye.Ama dedigim gibi şimdi ücret almıyorsa başka..
Sporcu sütyenine ve refakatçi için extra para alındıgınıda ilk kez burada ögreniyorum dogrusu
sporcu sütyeni 120 tl ve medikalcilerde satılan bir marka. Barış bey alelade bir markanın sporcu sütyenini asla tasvip etmiyor,
bu şekilde kullanıp da protezleri değişik şekil alan hastalar varmış, o tarz bir durumla karşılaşmamak için sütyeni mutlaka kendileri tedarik ediyorlar ve parasını da fatura karşılığı ödüyorsunuz .. bilmiyorum artık bedava mı veriyorlar ama sanmam..
yine de en güzeli Barış beyin asstanı Sevin hanım ile görüşüp ona sormak.
ben hastanede artı 2 gün kalmak zorunda kalmıştım ve hem bnm ve eşimin kalma masrafları günlük 350 liraydı galiba ve benim için baya bir parayı bulmuştu -1000 tl ye yakın..
bu sizin ameliyattan sonraki gün öğlen 2 gibi hastaneyi terk etmenize bağlı ben çıkamamıştım. hastanede grip olmuştm ve bu sürecimi ağırlaştırmış çarşamba çıkmam gerekirken cuma akşam 8 de çıkmıştım..
Acıbadem gibi bir hastaneden bedavaya sizin yatışınızı karşılamalarını beklemek biraz komik olur..
herşeyi önceden düşünmek ve bir miktar fazladan parayı da cebe koyup gitmek bence en akıllıcası..
Barış Bey aynı hastanede mi çalışıyor yoksa birkaç hastanede mi çalışıyor?
Acıbadem hastanesindeki estetisyenler içinde göremedim internette baktığımda kimi yerde memorial hastanesi de karşıma çıktı
bı yorum yaptım konu poısanın meme amelıyatndan cıktı , sporcu sutyenını konusuyor olduk ve refakatcıyı..
ben basta soledım her yıgıdın yogurt yemesı farklı dıye..elestırı yapmadım sadece bu alınan extra ucretlerın hepsını amelıyat ucretıne dahıl edıp alsa daha ıyı olur dedim..hastanede extra odemek zorunda kalınmaz...benım demek ıstedıgım buydu.fazlla kalırsın tabıkı o fıyatın dısında olur,sonucta bedava yatırmayacak yani..
benım kaldıgım hastanede ızmırın en ıyılerınden ve bız para konusunda hastaneyle hıc muhatap olmadık..cerrahın bıze soyledıgı hersey dahıl fıyattı ve barış beyde böyle bır uygulama yapsa daha ıyı olur..herseyı amelıyattan once odersınız ve bılırsınız extra cıkmayacagını..
bazı doktor medıkal sutyen aldırır.. bazısıda bandaj kullandırır 1 hafta sonra normal sporcu sutyenıne gecırır..magazalarda satılan sporcu sutyenıne ((kı poısacım nbb alalade bı marka degıl 32 ulkede bılınen 1974 ten berı uretım yapan bır fırma..daha kalıtelılerıde var ama benm yasadıgım yerde bulamadım heralde kımse almıyo vede getırmıyolar.))
dedıgım gibi her cerrahın aldıgı egıtım kullandıgı yontem farklı..bu yusden ben hepsıne saygı duyuyorum cunku hepsının kendıne gore bı bıldıklerı varkı uyguluyolar..bu yuzden onemlı olan mutlu olunabılecek sonuc almak..
Poisacım geçmiş olsun öncelikle. =)) ameliyattan sonraki meme ucundan çevresi kaç cm oldu? kaç beden sütyen kullanmaya başladın? banada 280 takıldı,170 boy, göğüs kafesimde 72 cm di seninki gibi =)