- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
canım barış bey nakit çalışıyor.. her şey dahil 6500 tl.
off yaa bu çok kötü oldu benim için taksitli olarak ödemek daha iyiydi bütün planlarım değişti şimdiondan başkasına da yaptırmak istemiyorum
canım benide arkadaş olarak eklermisin.ayrıca bende senden barış çakırın telefonunu istiyorum.bende yaptırmak istiyorum.sen ne kadara yaptırdın.birde ben çalışıyorum yaptırdığım belli edermi acaba bilmiyorum.ayrıca barış çakır hangi hastanede çalışıyor.şimdiden teşekkürler...ne kadar zaman sonra işe gidebilirim...
canım barış çakır ın kendi sitesinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsin..Ameliyat olduğun belli olmaz çok dar ve dekolteli şeyler giymediğin sürece barış bey ameliyatlarını acıbadem fulya hastanesinde yapıyor..ben 2. gün itibari ile ayaktaydım hep ama evdeydim 2 3 gün evde istirahat etmek istedim dışarı yarım saatlik yürüyüşler yapmak için çıktım..benim bugün 14. güne giriyorum artık ve şu an memelerin büyüklüğü dışında sanki ameliyat olmamış gibiyim çok rahat kendim yatıyorum kalkıyorum..4 5 gn dinlenmen yeterli olacaktır yani, sevgiler
arkadaşlar ikinci gün hastaneden ayrılırken bandajlar çıkarılıp sporcu sütyeni giydirilip eve öyle mi gönderiyor?
Canım soruna ben cevap veriyim:)
Barış Bey hastanede 1 gün yatırıyor,ertesi gün taburcu olurken bandajları genelde açmıyor.Zaten direnlerde takılı oluyor.Diren,göğsün yan tarafından sokulmuş ince borucuklardır.Takmadaki amaç,ameliyat sonrası içerdeki kirli kanı akıtmak,içerde birikmesine engel olmak2 gün kalıyor genelde direnler.Temiz kan gelmeye başladımı çıkartıyor doktorumuz.Sporcu sütyenine gelince,direnler çıkıyor,bandajlar açılıyor rahata eriyorsun veee sporcu sütyenine geçiyorsun:)İşte bu kadar şekerim:)
ertesi gün taburcu olurken çıkarmadığı oluyorsa eve drenlerle mi gidiyoruz öyle bir durumda ne kadar zaman sonra gel diyor
birşey soracam arkadaşlar refakatçi olarak yanımızda kalan kişiye 6500 haricinde bir para mı veriliyor yoksa onun içinde mi?
benim arkadaşım kalmıştı yanımda canım hastane yemeklerini yediği için 115 lira refakatçi parası ödedik onun dışında başka bir ücret yok.
hımmm. bir şey daha öğrendim.
Onu bende o gün öğrendim haberim yoktu refakatçi yemeği ücretinden :))