poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Canım sporcu sütyenine para vermiyorsun ki. ben vermedim sporcu sütyenine para falan
valla gittikçe fiyat 7000 yaklaşıyor 6500 dü sporcu sütyeni için 120 çıktı şimdi de refakatçi için 115 çıktı eyvah eyvah kontrollerde para alıyor mu peki?

Canım sporcu sütyenine ve refakatçiye extra para ödemiyorsun ki...Refakatçi hastanede yemek yerse eğer sadece yediği yemek parasını ödüyor o kadar..Acıbadem gibi 5 yıldızlı b hastane yemeği bedava vermiyor maalesef :)
Sporcu sütyenine ve refakatçi için extra para alındıgınıda ilk kez burada ögreniyorum dogrusu :KK53:

Tekrar tekrar yazayım da aman yanlış anlaşılmasın..BARIŞ bey kesinlikle ve kesinlikle 6500 tl dışında ne sporcu sütyeni için ne ameliyattan sonraki kontroller için ne de refakatçi için ekstra bir para almıyor her şey bu 6500 tl ye dahil...Eğer ki yanınızdaki refakatçi hastanede yemek yerse yediği yemek parasını ödüyor..Orda yemek yemek zorunda değil ki..

Tekrar tekrar yazayım da aman yanlış anlaşılmasın..BARIŞ bey kesinlikle ve kesinlikle 6500 tl dışında ne sporcu sütyeni için ne ameliyattan sonraki kontroller için ne de refakatçi için ekstra bir para almıyor her şey bu 6500 tl ye dahil...Eğer ki yanınızdaki refakatçi hastanede yemek yerse yediği yemek parasını ödüyor..Orda yemek yemek zorunda değil ki..

sütyen için artı para alıyorlar zannediyordum bu iyi oldu :) refakatçi için artı para normal gibi ama o kadar para veriliyor keşke içinde olsa

Canım sporcu sütyenine ve refakatçiye extra para ödemiyorsun ki...Refakatçi hastanede yemek yerse eğer sadece yediği yemek parasını ödüyor o kadar..Acıbadem gibi 5 yıldızlı b hastane yemeği bedava vermiyor maalesef :)

Canım düzeltiyim öncelikle sporcu sütyeni degil,ameliyat sonrası takılan korse şeklinde olan sütyenden bahsetmiştim ben.Yanlış hatırlamıyorsam Oraletten yada Poisadan da duymuştum ameliyat sonrası takılan sütyen için para alındıgını.Hatta 120 ytl gibi bir rakamdı bu,ama şimdi para almıyorsa o başka,bunu idda edemem.Refakatçi yemegine gelince o da tuhaf geldi bana,lüks bir hastane olabilir,sonuçta lüks hastane oldugu için fiyat yükseliyor,refakatçi yemegi için ücret alınmasıda hastanenin lüksüne gölge düşürür gibi hissettim ben.Hasan beyde ameliyatlarını Çamlıca Alman hastanesinde vede Bagdat Caddesindeki Florence Nıghtingale Hastanesinde yapıyor.Kendi hastanesi Beverly Hılls Hastanesi tadilatta çünkü,ama refakatçinin yiyecegi yemeginede ücret alınmıyor.Çamlıca Alman hastaneside 5 Yıdızlı otel konforunda,gidenler çok iyi bilirler..Her hastanenin etik kuralları vardır tabi,doktorun elinde olan birşey degil sonuçta ama bu ameliyat içinde birçok kişi dişinden tırnagından biriktirip bu ameliyatı oluyor,hastanede extra ücret çıkması pek hoş olmaz diye düşünüyorum.Bilgilendirmeniz güzel bir durum.

:) tşk ederim. kime yaptırman gerektiğini sen iyice düşünüp karar vermelisin, ben hiç kararsızlık yaşamadım gerçi ama:) fiyata gelince 5500 tl ameliyat.. 120 lira da sporcu sütyenine verdik. artı 1 gün daha kaldığımız için extra bir masraf oldu ama bu herkes 1 gün daha kalacağı anlamına gelmez tabii..

Evet bakın Poisa yazmış ameliyat sonrası sütyen için 120 lira ödedim diye.Ama dedigim gibi şimdi ücret almıyorsa başka..

Bende korse şeklinde olan ve ameliyat sonrası takılan sütyenden bahsediyorum canım Barış bey dediğim gibi eskiden memorial de ameliyattlarını yaparken bunun için ücret alıyor olabilir ama o zaman ameliyat ücreti de 5500 tl ymiş zaten..Şuan HER ŞEY dahil 6500 tl :)
Evet bakın Poisa yazmış ameliyat sonrası sütyen için 120 lira ödedim diye.Ama dedigim gibi şimdi ücret almıyorsa başka..

Sporcu sütyenine ve refakatçi için extra para alındıgınıda ilk kez burada ögreniyorum dogrusu :KK53:

arzum demekkı her yıgıdın yogurt yemesı baska ama bende ılk defa duyuyorum..bende bandaj kullandı doktorum ve 1 hafta sonrada normal sporcu sutyenıne gectım.onuda sıkı tutacak bır sporcu al dedı tek alternatıfım loya nbb 90 dı ve 15 tl..baskada bulamamıstım... refakattcı yemegıde cok garıp geldı bana benden hastanede, doktorumda 4000 tlnın dısında hıc bır sey almadı.para meselesını doktorla halletmıstık..sonucta neredeyse benım odedıgım ucretten 2500 lıra daha fazla oduyosunuz tabı yasadıgınız sehırde etkkılıyo bunu ama o zmn doktorun hersey dahıl fıyatını solemesı gerekıyo..hastanede boyle bı durumla karsılasmak bırras garıp..para kolay kazanılmıyo helekı tr sartlarında.

Son düzenleme:
sporcu sütyeni 120 tl ve medikalcilerde satılan bir marka. Barış bey alelade bir markanın sporcu sütyenini asla tasvip etmiyor,
bu şekilde kullanıp da protezleri değişik şekil alan hastalar varmış, o tarz bir durumla karşılaşmamak için sütyeni mutlaka kendileri tedarik ediyorlar ve parasını da fatura karşılığı ödüyorsunuz .. bilmiyorum artık bedava mı veriyorlar ama sanmam..
yine de en güzeli Barış beyin asstanı Sevin hanım ile görüşüp ona sormak.

ben hastanede artı 2 gün kalmak zorunda kalmıştım ve hem bnm ve eşimin kalma masrafları günlük 350 liraydı galiba ve benim için baya bir parayı bulmuştu -1000 tl ye yakın..
bu sizin ameliyattan sonraki gün öğlen 2 gibi hastaneyi terk etmenize bağlı ben çıkamamıştım. hastanede grip olmuştm ve bu sürecimi ağırlaştırmış çarşamba çıkmam gerekirken cuma akşam 8 de çıkmıştım..

Acıbadem gibi bir hastaneden bedavaya sizin yatışınızı karşılamalarını beklemek biraz komik olur..
herşeyi önceden düşünmek ve bir miktar fazladan parayı da cebe koyup gitmek bence en akıllıcası..

poisa beni eklersen çok sevinirim resimlerini görmek istiyorum çünkü sen yaptıralı baya oldu nasıl olduğunu merak ediyorum. ben de Barış Bey e yaptırıcam ne kadar olursa olsun. çok güzel yapıyor ondan başkasına güvenebileceğimi zannetmiyorum

Barış Bey aynı hastanede mi çalışıyor yoksa birkaç hastanede mi çalışıyor?
Acıbadem hastanesindeki estetisyenler içinde göremedim internette baktığımda kimi yerde memorial hastanesi de karşıma çıktı

Poisacım ben de 7 ekim de barış beye ameliyat oldum ..Artık sporcu sütyeni için para alınmıyor..ve çokta haklısın Acıbadem gibi çok lüks İstanbul un en iyi konforuna sahip bir hastanede refakatçi yemeğinin parasını da Barış bey in ödemesini beklemek saçmalık olur.Diğer doktorlardan pahalı ya da ucuz BARIŞ ÇAKIR benim için yapılabilecek en iyi doktor seçimiydi..Eğer kendisi para meraklısı bir doktor olsaydı Burcucum senin memen var ameliyat olmana gerek yok demezdi..Ya da ben burnumu da yaptırmak istedim biraz nefes problemi yaşıyorum aynı zamanda olmuşken estetik olarakta daha güzelleşsin istedim Barış bey aynen şöyle dedi 'saçmalama ne güzel burnun var ne ameliyatı' para meraklısı bir doktor olsaydı hadi gel burnunu da yapalım derdi.Ben doktorumdan çok memnun kaldım herkese de gözüm kapalı tavsiye ediyorum..Onun gibi iyi olan pek çok estetik doktoru da vardır tabi ki yok demiyorum..Ama Barış bey benim için en güzel seçimdi.
sporcu sütyeni 120 tl ve medikalcilerde satılan bir marka. Barış bey alelade bir markanın sporcu sütyenini asla tasvip etmiyor,
bu şekilde kullanıp da protezleri değişik şekil alan hastalar varmış, o tarz bir durumla karşılaşmamak için sütyeni mutlaka kendileri tedarik ediyorlar ve parasını da fatura karşılığı ödüyorsunuz .. bilmiyorum artık bedava mı veriyorlar ama sanmam..
yine de en güzeli Barış beyin asstanı Sevin hanım ile görüşüp ona sormak.

ben hastanede artı 2 gün kalmak zorunda kalmıştım ve hem bnm ve eşimin kalma masrafları günlük 350 liraydı galiba ve benim için baya bir parayı bulmuştu -1000 tl ye yakın..
bu sizin ameliyattan sonraki gün öğlen 2 gibi hastaneyi terk etmenize bağlı ben çıkamamıştım. hastanede grip olmuştm ve bu sürecimi ağırlaştırmış çarşamba çıkmam gerekirken cuma akşam 8 de çıkmıştım..

Acıbadem gibi bir hastaneden bedavaya sizin yatışınızı karşılamalarını beklemek biraz komik olur..
herşeyi önceden düşünmek ve bir miktar fazladan parayı da cebe koyup gitmek bence en akıllıcası..

Canım barış bey önceden Memorial de çalışıyordu evet ama artık kendi özel muayenehanesi var ve ameliyatlarını da Acıbadem Fulya Hatanesi nde yapıyor..O hastanenin doktoru değil ama ameliyatlarını orda yapıyor..Ve geçen gün bir kişiyle tanıştım kontrole gittiğimde Acıbadem hastanesi halkla ilişkiler müdürü kız..Burnunu Barış bey e yaptırıyor ondan güzel burun yapan ve bu kadar doğal olan bir doktor diye görmedim diye de ekledi kendisi..Sevgiler.
Barış Bey aynı hastanede mi çalışıyor yoksa birkaç hastanede mi çalışıyor?
Acıbadem hastanesindeki estetisyenler içinde göremedim internette baktığımda kimi yerde memorial hastanesi de karşıma çıktı

Arkadaslar ben de yaptiricam ama bi silikonlarin omru hakkinda doktorunuzla hic konustunuzmu? Ilerde silikonlarin durumlari ne olacak biliyor musunuz? Ama yaptirmayi cok istiyorum. Bir de fotolarinizi gormek istiyorum.

Arkadaşlar bu sporcu sütyeni direkt dışarıdan alınabilecek bir çamaşır olmamalı.

İlk aylarda takdir edersiniz ki göğüs yeni oturmaya başlıyor ve şekli şemalini almaya çabalıyor.

Doktorumuzda şekil itibarıyla bir problem yaşamamız için bu çamaşırı öneriyor.

Ben ameliyat olduğumda 110 lira idi şimdi okuduklarıma göre 120 lira olmuş. Ve bunun faturasını da medikal firması ev adresime postaladı!

Ben hala kullanıyorum bu çamaşırı hatta şu an üzerimde :)

Refakatçi ücretine gelince ilk refakatçi için mi yoksa ikinci refakatçi için mi ödeme yapılmış bunu tam anlayamadım.

Memorialde ameliyat oldum ben. Gelen arkadaşlarım olmuştu hatta hastane üç kişiye kadar sorun olmaz rahat olun demişti bana.

Acıbadem hastanesinin kuralıdır bilemem bir şey diyemem. Sonuçta doktor işini hakkını vererek yaptıktan sonra bu kadar mutlu hastasıda olduktan sonra şaşıra şaşıra buna şaşırmamak lazım..

Sporcu sütyeni konusunda oraletime katılıyorum.Normal sütyene geçmiş olsam da eve gider gitmez hemen giyiyorum sporcumu:)O kadar rahat ki vazgeçmek mümkün değil.
Acıbadem 2.refakatçıya izin vermedi bende.Hatta refakatçımın yediğine içtiğine de fatura çıkardı:)Her hastanenin kuralları farklı işte.
Ya hepsi gelip geçiyor,önemli olan sonuçtan mutlu olabilmek ve hep mutlu kalabilmek:KK34:

bı yorum yaptım konu poısanın meme amelıyatndan cıktı , sporcu sutyenını konusuyor olduk ve refakatcıyı..
ben basta soledım her yıgıdın yogurt yemesı farklı dıye..elestırı yapmadım sadece bu alınan extra ucretlerın hepsını amelıyat ucretıne dahıl edıp alsa daha ıyı olur dedim..hastanede extra odemek zorunda kalınmaz...benım demek ıstedıgım buydu.fazlla kalırsın tabıkı o fıyatın dısında olur,sonucta bedava yatırmayacak yani..

benım kaldıgım hastanede ızmırın en ıyılerınden ve bız para konusunda hastaneyle hıc muhatap olmadık..cerrahın bıze soyledıgı hersey dahıl fıyattı ve barış beyde böyle bır uygulama yapsa daha ıyı olur..herseyı amelıyattan once odersınız ve bılırsınız extra cıkmayacagını..

bazı doktor medıkal sutyen aldırır.. bazısıda bandaj kullandırır 1 hafta sonra normal sporcu sutyenıne gecırır..magazalarda satılan sporcu sutyenıne ((kı poısacım nbb alalade bı marka degıl 32 ulkede bılınen 1974 ten berı uretım yapan bır fırma..daha kalıtelılerıde var ama benm yasadıgım yerde bulamadım heralde kımse almıyo vede getırmıyolar.))
dedıgım gibi her cerrahın aldıgı egıtım kullandıgı yontem farklı..bu yusden ben hepsıne saygı duyuyorum cunku hepsının kendıne gore bı bıldıklerı varkı uyguluyolar..bu yuzden onemlı olan mutlu olunabılecek sonuc almak..

Poisacım geçmiş olsun öncelikle. =)) ameliyattan sonraki meme ucundan çevresi kaç cm oldu? kaç beden sütyen kullanmaya başladın? banada 280 takıldı,170 boy, göğüs kafesimde 72 cm di seninki gibi =)

bı yorum yaptım konu poısanın meme amelıyatndan cıktı , sporcu sutyenını konusuyor olduk ve refakatcıyı..
ben basta soledım her yıgıdın yogurt yemesı farklı dıye..elestırı yapmadım sadece bu alınan extra ucretlerın hepsını amelıyat ucretıne dahıl edıp alsa daha ıyı olur dedim..hastanede extra odemek zorunda kalınmaz...benım demek ıstedıgım buydu.fazlla kalırsın tabıkı o fıyatın dısında olur,sonucta bedava yatırmayacak yani..

benım kaldıgım hastanede ızmırın en ıyılerınden ve bız para konusunda hastaneyle hıc muhatap olmadık..cerrahın bıze soyledıgı hersey dahıl fıyattı ve barış beyde böyle bır uygulama yapsa daha ıyı olur..herseyı amelıyattan once odersınız ve bılırsınız extra cıkmayacagını..

bazı doktor medıkal sutyen aldırır.. bazısıda bandaj kullandırır 1 hafta sonra normal sporcu sutyenıne gecırır..magazalarda satılan sporcu sutyenıne ((kı poısacım nbb alalade bı marka degıl 32 ulkede bılınen 1974 ten berı uretım yapan bır fırma..daha kalıtelılerıde var ama benm yasadıgım yerde bulamadım heralde kımse almıyo vede getırmıyolar.))
dedıgım gibi her cerrahın aldıgı egıtım kullandıgı yontem farklı..bu yusden ben hepsıne saygı duyuyorum cunku hepsının kendıne gore bı bıldıklerı varkı uyguluyolar..bu yuzden onemlı olan mutlu olunabılecek sonuc almak..

ben NBB için alelade dememiştim ki.. çok sevdiğim ve ürünlerini de aldığım bir markadır oysaki..
ben bazı adını sanını duymadığımız markaları da kullanıp göğüslerini ilk 1 ay içinde bozan arkadaşları hatırlayıp ona istinaden yazmıştım..

Poisacım geçmiş olsun öncelikle. =)) ameliyattan sonraki meme ucundan çevresi kaç cm oldu? kaç beden sütyen kullanmaya başladın? banada 280 takıldı,170 boy, göğüs kafesimde 72 cm di seninki gibi =)

slm..

ameliyat öncesi 52 kilo filandım ve göğüs çevrem de 76 cm gibiydi .ameliyattan sonra 4. 5. aylarda 88cm olmuştum fakat şimdi 90 cm oldu göğüs çevrem.. :)

kilo aldım da biraz homini yiyorum bu sıra zira 52 kilodan 58e çıktım.. :)

X