bı yorum yaptım konu poısanın meme amelıyatndan cıktı , sporcu sutyenını konusuyor olduk ve refakatcıyı..
ben basta soledım her yıgıdın yogurt yemesı farklı dıye..elestırı yapmadım sadece bu alınan extra ucretlerın hepsını amelıyat ucretıne dahıl edıp alsa daha ıyı olur dedim..hastanede extra odemek zorunda kalınmaz...benım demek ıstedıgım buydu.fazlla kalırsın tabıkı o fıyatın dısında olur,sonucta bedava yatırmayacak yani..
benım kaldıgım hastanede ızmırın en ıyılerınden ve bız para konusunda hastaneyle hıc muhatap olmadık..cerrahın bıze soyledıgı hersey dahıl fıyattı ve barış beyde böyle bır uygulama yapsa daha ıyı olur..herseyı amelıyattan once odersınız ve bılırsınız extra cıkmayacagını..
bazı doktor medıkal sutyen aldırır.. bazısıda bandaj kullandırır 1 hafta sonra normal sporcu sutyenıne gecırır..magazalarda satılan sporcu sutyenıne ((kı poısacım nbb alalade bı marka degıl 32 ulkede bılınen 1974 ten berı uretım yapan bır fırma..daha kalıtelılerıde var ama benm yasadıgım yerde bulamadım heralde kımse almıyo vede getırmıyolar.))
dedıgım gibi her cerrahın aldıgı egıtım kullandıgı yontem farklı..bu yusden ben hepsıne saygı duyuyorum cunku hepsının kendıne gore bı bıldıklerı varkı uyguluyolar..bu yuzden onemlı olan mutlu olunabılecek sonuc almak..