aa şaşırdım barış beyin muayne ücreti almamasına ozaman kedime hemen gün belirliyim karşılıklı konuşmak çok çok faydalı olucaktır :) teşekkür ederimTeşekkür ederim canım:)Barış Bey muayne ücreti almıyor,ameliyat fiyatıda 6500 tl.Acıbadem Fulya'da yapıyor ameliyatı
sadece acıbadem fulya damı yapıyor?
aa şaşırdım barış beyin muayne ücreti almamasına ozaman kedime hemen gün belirliyim karşılıklı konuşmak çok çok faydalı olucaktır :) teşekkür ederim
Poisam nice mutlu ve göğüs dolu yıllara
İnanki 1 senemde nasıl bir değişme olucak çok merakediyorum.Bir iki çıtlatırsan merakımı yenicem
Çok öpüyorum seni...
Sevincini paylaşıyoruz
:)) Dimi yahu bende her ayna karşısına geçişimde veya iddialı bir kıyafet denediğimde aynı duyguları hissediyorum :)))
Tam bir sene önce ameliyat olduğun günü hatırlıyorum sevgili poisacım :)
Evett söyle bakalım ilk hallerine göre 1.yılında değişimler var mı :))
Nice nice senelere insanın doğum gününden daha önem arz ediyor bence)
mutlu yıllar canım... evet bomba gibi bir yıl değilmi asla eskisine benzemeyen ve artık asla benzemeyecek olan bir yıl.... vallahi benim dur bakayım ne kadar oldu....hımmmm benim de tam 2,5 yıl olmuş vayyy bee eskimişim baya.. hayatım 1 yıldan sonra bir değişim olmuyor,esas olay ilk yılda..nice nice mutlu mutlu bol dekolteli yıllar...gözünün içindeki ışıltının hiç solmayacağı müthiş yılların seni bekliyor...Evet Dila'cım... şakamaka iyisiyle daha iyisiyle ben gerçekten de 1. yılımı bitirdim çarşamba günü :)
inanmak işten değil o kadar hızlı ve mutlu geçti ki ve o kadar normalden fazla kendimle barışıktım ki gerçekten baştan sona güzel bir yıl oldu benim için..
ilkbaharı bekledim ayrı yaz geldi açtık sereserpe düşman çatlattık ayrı sonbaharda olabildiğince giyindik yine dekolteleri ayrıydı derken baya bir sergi yaptık bu sene kiiiiiii bence bu daha başlangıç-tı
1. yıl yumuşaklığı ve hareketlenmeleri sebebiyle gerçekten güzel.. artık benden bir parçalar, elim kolum ya da ne biliyim omuzum gibi öyle benden, var mı yok mu nerde ya da nerde değil hiç bir fikrim yok, göğüslerim yerli yerlerinde arz-ı endamlarına keyifle devam ediyorlar çünkü ve gerisi beni ilgilendirmiyor :))
Oralet güzelimiz, hep 2. yıldan dem vuruyor, ben 2. yılı merak ediyorum :)
artık benim için,hedef 2012 aralık..
Mutlu günlerin darısı isteyen herkesin başına
mutlu yıllar canım... evet bomba gibi bir yıl değilmi asla eskisine benzemeyen ve artık asla benzemeyecek olan bir yıl.... vallahi benim dur bakayım ne kadar oldu....hımmmm benim de tam 2,5 yıl olmuş vayyy bee eskimişim baya.. hayatım 1 yıldan sonra bir değişim olmuyor,esas olay ilk yılda..nice nice mutlu mutlu bol dekolteli yıllar...gözünün içindeki ışıltının hiç solmayacağı müthiş yılların seni bekliyor...
rüyamda berbat bir şekilde kağıt gibi olmuştu göğüslerim elledikçe çıtır çıtır ısınmış kağıt gibi yaprak yaprak kırılıp dökülüyordu ://////
berbat bir rüyaydı.. kalkar kalkmaz elledim mıncıkladım şööle bi, çok korktum yahuuu :)
Oralet'im.. 1 sene önce Acıbadem'e beni görmeye geldiğinde ne de güzel giyinip gelmiştin, o kışın soğuğunda odayı bir anda ısıtan senin o kürklü yeleğinin altındaki gizemli dekoltendi :))
Ben ilk anda oraya kilitlenmiştim ne de olsa aynı görüntü için o hastane odasında yatıyordum di miiiii :))
Ne hoş bir gündü..
Ve sonraki günler..
ilk 15. gün kontrolü için gelişim ve civciv sen ben havalimanının tozunu attırışımız, 3 Barış Çakır meleğinin insanların arasında dolaşmasından kaynaklanan kıskançlık fısıltıları
3. ay kontrolü ve hem Barış beyi yerlere yatırışımız,gülmekten :))
Hem istiklali peşimizden sürükleyişimiz :)
Sonra yaz tatili: Antalya'da felekten gün ve gecelerimiz:) Senin ateşli bikinilerin ve gece kıyafetlerin,koca rock barın odak noktası olmalar :)
hangi birini anlatsam ki her şeyiyle süper bir kış süper bir ilkbahar ve mükemmel bir yazdı..
kısaca(!) 1. yılım böyle geçti ve gün geçtikçe güzelleşen doğallaşan göğüslerimle enfesti.
Sen olmasaydın bunların hiç biri olmayacaktı, iyi ki varsın.
Yeni yaşım 21 Aralık'ta kutlu oldu,iyi oldu :*
mutlu yıllar canım... evet bomba gibi bir yıl değilmi asla eskisine benzemeyen ve artık asla benzemeyecek olan bir yıl.... vallahi benim dur bakayım ne kadar oldu....hımmmm benim de tam 2,5 yıl olmuş vayyy bee eskimişim baya.. hayatım 1 yıldan sonra bir değişim olmuyor,esas olay ilk yılda..nice nice mutlu mutlu bol dekolteli yıllar...gözünün içindeki ışıltının hiç solmayacağı müthiş yılların seni bekliyor...
Bütün bu güzel anıların bir araya gelmesi senin tek tek hatırlatman ve hepsinin zihnimin bir ucundan film şeridi halinde geçmesi gözlerimi doldurdu. :) Duygulandım hemde çok :)
Her şey dolu dizgin gidiyor nice güzel yaşlara sevgili poisam :)
Şu yazını favorilerime eklemek isterim :))
Antalya anılarımı da unutmayacağım :)) Resimleri görenler kıyafetlere bakıp bu ne cesaret diyor)) Cesaret bizim göğsümüzde saklı :))))))))
Çok keyiflendim yazını okuyunca çok tatlısın iyi ki tanımışım seni :)) Ayrı şehirlerde olsakta aynı gökyüzüne bakıp mutluluğumuzun yansımasını görebiliyoruz :))
Yeni yaşın yine yeni yeniden kutlu olsun güzelim :))
heheh canım ruyaların tersi cıkar derler ya o hesap senınkılerde masallah yerındeler bak
Meme estetiği bölümünde memun olmayan kişierin yazılarını da okumanı tavsiye ederim. Mentor kavgası diye bir şey yok. Yanlış bilgilendirme diye bir şey de yok. Ameliyat olanlar memnunsa aklının çelinecek bir tarafı yoktur. Tam tersi amaç ameliyat olacaklara protezler hakkında fikir vermektir.
Sertlik konusunu sayf sayfa gezmenden ziyade öncelikle doktorunla konuşup bilgi almanı öneririm. ya da goole emrine amade olacaktır bu konuda..
mereba bende bu siteye yeni üye olanlardanım doktor araştırmasınıdayım sizin çok memnun olduğunuzu gördüm benim tek korkum bi oğlum var 2. bebeğide düşünüyorum acaba doktorunuzla bu konuytu konuştunuzmu emzirdikden sonra defarmsyon oranı nedir bide resimlerinizi çok merak etdim ben çok doğal olsun istiyorum elleyince eşim asla hissetmesin mahsuru yoksa bende resimlerinizi görebilirmiyim çok teşekkürler hayırlı olsun