poisa Meme Estetiği Ameliyatı

hayırlı olsun :) ay okudukça ıyıce heveslenıyorum.. benım korkum agrıların gecme suresı... cunku amelyattan en fazla 1.bck hafta sonra ıse baslamam gerekecek yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsızım.. cunku bazıları 2 hafta boyunca ınanılmaz agrı cektıgını yazıyor bazıları da kısa surede gectıgını napsam kı sen tam olarak kac gnde butun ıslerını gorebılecek konuma geldın ? cevap verebılırsen cok sevınırım :)

Merhaba yasmin, bende 3 ay önce ameliyat oldum, sanırım rahat geçirelerdenim Tabiiki 2-3 hafta biraz hafifde olsa ağrıların oluyor. Salı günü ameliyat olup ertesi Pazartesi arabama binip işime gidebilmiştim. Ben senelerce ameliyatımı ertelemiştim ama eğer düşünüyorsan vazgeçme derim:)

merhaba hanımlar... herhalde bu sitede göğüs büyütme ile ilgili çoğu sayfayı okumuşumdur.. tavsiyeler.. doktorlar.. şikayetler.. ama daha önce hiç yazmamıştım.. bu konuyu araştırmaya yeni başladım.. doğal yollarla göğüs büyüteyim istiyodum ama olucakmı olmıycakmı belli olmayan bi süreç.. çok okudukça kafam iyice karıştı..silikondan da korkuyorum.. ama başka çare yok galiba.. bu şekilde yaşlanmakta istemiyorum ama.. istanbulda tanıdığınız güvenilir bayan bir doktor varmı?

poisacım, ben de söylemimdir tekrar söyleyeyim, hayranım fotoğraflara göğüslerine:) inşallah hiçbi sıkıntı yaşamadan mutlu mesut ve böyle muhteşem göğüslerinle devam edersn hayatına:) kıvamından memnunum demişsin, damla slikonun markası da değişik değil mi? markası nedir? bi de 300den aşağı taktıranlar zamanla boyutundan şikaetçiym demeye başlamış, sende öyle birşey yok değil mi? ben de senn kadar istiyorum da. tekrar söyleyeyim, maşallah!

selam poisa,
sen ameliyat olalı 8 ay olmuş, geçmiştir zaten ama geçmiş olsun demek adettendir. benim sana Barış beyle ilgili birkaç sorum olucaktı.

öncelikle Barış bey sanırım herkese damla protez kullanıyor. bu doğru mu yoksa yuvarlak protez kullandığı hastalar da var mı? eğer doğruysa, her hastanın ayrı değerlendirilmesi, gerekli protezin hastaya göre belirlenmesi gerekmez mi barış bey neden herkeste damla protez kullandığını açıkladı mı sana?

ikinci bir sorumda damla protezin sırt üstü yattığındaki görünüşüyle ilgili. benim okuduğum, damla protezler sabit şekilli olduğu için, sırt üstü yatıldığında normal meme dokusu gibi şekil almıyorlar. seninkiler nasıl?

Güzellik naber yahuu Güney sahillerini kavurduğumuzdan beri görüşemiyoruz :)))

Resimlerimizi buraya eklesek mii?? Dila resim ekledi aklıma geldi beraber çekildiklerimizi koysak mı bikinili mikinili ))

Resimlerimizi buraya eklesek mii?? Dila resim ekledi aklıma geldi beraber çekildiklerimizi koysak mı bikinili mikinili ))

Muhteşem ikilinin güney sahili macerasını oraletimden duydum:)Maşallah poisam çok eğlenmişsiniz.Hadi koyun da cicili bicili resimler,hayran kalalım:)

tabı bızı mahrum bırakmayın bu guzellıklerden hazır havalar sogumusken sız yakın ortalıgı

tabı bızı mahrum bırakmayın bu guzellıklerden hazır havalar sogumusken sız yakın ortalıgı

Cuburum yaa sen ne mütevazi ne tatlı bi hatunsun böyle :)) Sende kavurdun ortalığı boş geçirmemişsindir nickim gibi eminim Gel birlikte yakalım ortalığı :)))

Arzum cugum senin sayfanı yedim bitirdim şimdi de Poisa nın sayfasını okuyorum:)Sana burada da rastlamak ne hoş:)) Daha o zamanlar ameliyat olmamışsın tabii:) Bu mutlulugu yaşayan tum arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve darısı başıma diyorum.Ben de kısmetse bu somestr de (malum okula giden cocuk var) olmak istiyorum ameliyatımı...

Ayyy evet..bende eski günlerimi anımsadım şimdi senin sayende hayatım yaa..:97:

Selam Poisa sayfanı okuyorum şu anda en başından beri...ameliyat surecini mutlulugunu ...İnan senin adına cok sevindim:)Darısı olmak isteyen tum kadınların başına diyeyim...Ama beni çok gulgurdun benden oturu beaa benden oturuuu

poise album yaptin mi canim.gecmis olsun bu arada ve hayirli olsun

Size Poisa arkadaşımızın albümünde bulunan 5. fotoya yorum yapan maries isimli kişinin bana yaptıgı yorumu aşşagıya kopyala yapıştır yöntemiyle paylaşıyorum...

tam yuh bunun neresi küçük la dicektim ki nick i gördüm
bence süper tam ideal
inek memesi yaptırmaya gerek yok dimi hele bi de çıtı pıtı bi kıza

hay allah tamamen yanlış anlaşılmış
resimlerin altındaki yorumları okuyodum
"Gerçektende küçük olmuş,c cup olsaymış daha iyi olurmuş.Olsun yinede güzel güle güle kullan canım.. "
yorumunu gördüm
bunun neresi küçük be dedim içimden
sonra mesajı yazan kişiye bi baktım herkese büyük yaptırın diye bar bar bağıran sürekli kendi dr unu öven kız
halbuki ben senin operasyonunu çok beğendiimi senin fiziğine ne kadar yakıştığını söylemek istemiştim
üzgünüm...

O kadar sinirli ve üzgün bir durumdayımki şu an,size hislerimi asla anlatamam..ama az çok tahmin edebilirsiniz..Ben bu forumla ameliyat olmayı düşündügüm zaman tanıştım,bana çok yardımı oldu buradaki arkadaşların..Ameliyattan önceki dönemde ve ameliyattan sonraki dönemlerimdede bütün yaşadıgım olumlu,olumsuz herşeyi bütün çıplaklıgı ile paylaştım,elimden geldigi kadarda ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım ve halada çalışıyorum.Söylermisiniz bunun bende ne gibi bir çıkarım olabilir..Ben ameliyatımdan,protezlerimden,şeklinden,büyüklügünden,doktorumdan,ekibinden tabiki memnunum..Bu menmuniyetimi de burada sizlerle paylaşmakta ne gibi bir zararı olabilir.Tabiki doktorumu övecegim,kim,hangimiz acaba ameliyat oldugu doktoru burada kötülüyor..Ben herkese büyük yaptırın diye bar bar bagırmıyorum,sizin gögüsleriniz büyük olursa bunda benim ne gibi bir kazancım olurki.Ben bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum..Sonuçta belirli bir bütçeniz gidiyor,sıkıntı acı çekiyorsunuz.Bu ameliyatın sonunda keşke biraz daha büyük olsaydı diye üzülmenizi istemem.Tabiki doktorunuz size ne kadar bir büyüklügü öngörürse onu yaptıracaksınız,bunun dışına çıkamazsınız,çıkarsanız o zamanda sonuç tabiki üzücü olacaktır..İnanınki söyleyecek o kadar çok şey varki..ama şu anda üzüntüden elim bile klavyeye gidip yazamıyorum,bütün gücüm ve enejim gitti..Böyle düşünceler sahip olan arkadaşlar...lütfen biz burada birbirimize destek için varız,böyle kırıcı sözleri duymak hiç hoş degil..Çok çokkk.. üzgünümm

Merhaba Arzummm.Hazir bu mesaj vesilesiyle bende birseyler soylemek istiyorum.
Burun ameliyati olmayi dusunuyordum ve googleden burun estetik ameliyatlari yazdigimda beni bu siteye yonlendirmisti.
Burada ki paylasilan fikirler ve ameliyat olan arkadaslarin sundugu resimlere bakarak bir kac gun icinde ameliyat olmaya karar verdim.
Yaptigin harika birsey canim.Sen dila ve birkac arkadas sayesinde ben kisa sürede motive oldum ve suan ameliya olali 9 gun oldu.
Sonuctanda gayet memnunum ve bir an once olmam bana zaman kazandirdi.Burada doktorlarin reklamlarini yapmak kimseye bisey kazandirmaz ve ayrica hic bi doktorda al sana sukadar para git forumlarda internette dolas ta benim reklamimi yap demez.
Burada oldugun icin mutluyum arzumm ve seninle tanistigim icinde mutluyum.iyiki varsin.Deneyimlerin ve ictenliginle bu sekilde kalmaya devam et,lütfen daha fazlada canini sıkma.
Opuyorum seni canim benimmm

Gelgelelim slm....

:) uzun zamandan sonra sayfama dönebildim , işgüç o bu şu :))

cvp çok geç biliyorum ama cvp vermek istediğim bir msj oldu yazdıkların öncelikle fotograflarıma hayran olmana ve bunu açık yüreklilikle söylemene tşk ederim..
umarım dileklerin gerçek olur, sağ ol..
kıvamı şu ara inanılmaz..
Oralet hep derdi de inanmak zor gelirdi wallahi de billahi de inanılmaz bir hal almaya başladılar. daha 2 gün önce eşim de aynı şeyi söyledi - kıvamları yumuşak cıvık birşey olur mu derken tam göğüs gibi bunlar gittikçe güzelleşiyorlar mı ne, ayrıca da büyüyorlar sanki ,dedi..
bende içimden kıskıs gülüyorum tabii, hoşuma gidiyor ne de olsa bunları duymak büyük özlemdi benim - bizim için ama gerçekten de böyle büyüyorlar gibi..
bir değişik ya nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama ben kendimi Nagor markasında 300 üstü düşünemiyorum !!!
bana Asla gitmezmiş, geçen sene şubat ayı gibi yani ameliyattan hemen 1 ay sonra gibi çok üzülmüğş kafaya takmıştım 280 cc ile küçük mü oldu demiştim kendime ve bu sayfadakilere, ama HAYIR HAYIR HAYIR bana en güzel giden boyut 280miş ve şu an o ilk 15günkü sertlikler olsun, 3. ve 4. ay ödem ve sertlikleri olsun ( ki ben o zaman yumuşadılar sanıyordum çok yanılıyormuşum şimdiyi görünce :) ) gidip de yerine müthiş kıvamlı hem de dolgun göğüslerimi gördükçe diyorum yani, doktorumun bir bildiği kesinlikle varmış...

çok memnunum çok memnunum çok memnunum :)
herkesin gönlüdekine aklındakine kavuşması burda önemli olan ve tabii yakışana,ben o şanslı gruptanım, mutluyum..tavsiye ediyorum.

Bu arada bu kadar uzun bir zamandan sonra tekrar aranızda olmak güzel.. yeni yeni pek çok kişi ameliyat olmuştur eminim hiç fırsat olup da 2 aydır giremedim.. herkese geçmiş olsun diyorum burdan, sizler de artık her giydiğini yakıştıranlar kervanındasınız, hoş geldiniz.. :))

Vayyy bir Barış Çakır Meleği dahaPoisam hoşgeldin.Nasılsın demiycem,enerjin oralardan buralara ulaştı maşallah:)Hep mutlu ol arkadaşım
Ben şimdi kendiminkilere yumuşamaya başladı diyip,sevinçten uçuyorum.Bir de sizler gibi tam kıvama gelsem,1.80 yayılcam demek yere:)

benim yerime Ajda arkadan bağırıyor..
" Aynen öyle! Aynen öyleeeee ! "

:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…