Merhaba.poisa albümüne defalarca baktım harika,süperrrr...bende istiyorum bendeeee:84:
meme buyutme amelıyatı olan arkadaslar amelıyatta once ıdeal kıloya ulasmak ıcın dıyet yapmalıymıı amelıyat sonrasında kılo alındıgında goguslerde ne gıbı farklılıklar oloyor bılgı verrısenız
Selam Poisacıgım,nasılsın.Bir merhaba demek için ugradım.Sende tatilini yapmış gelmişsin aramıza,ne güzel.Bu yaz benim içinde bomba geçti.Ne mutlu bize.Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
poisa merhaba
beni ekledigin için çok teşekkür ederim.fotolara baktım inanılmaz güzeller ve dogallar..cidden cok beyendım.güle güle kullan,insallah bir ömür senle olurlar..
benim gögüslerim cok ayrık arasından tramvay gecer heralde:)))
doktorum bana en fazla 250cc 275cc demişti ben inatla alabilecegının en buyugu olsun ıstedım 325cc sıgabılmıs boyum 173 kilom.keske dr.dınleseydım senınkı cok guzel olmuslar ne kucuk ne buyuk tam kıvamında:)))
mrb poisa bende ameliyat düşünenlerdenim ama sanırım işin çok başındayım daha cesaret edemiyorum iyice araştırıp içim rahatken olmak istyrm sen ameliyat olalı baya olmuş şimdiye kdr büyük bi sorunla karşılaştınmı?bide arkdş olarak ekledim kabul edersn fotolar için çok tşk edrm şimdiden :)
:) Yaz tam gaz devam ediyor yahuuuuuuuuu...
bugün hiç bitmeyeceğine inanmak istediğim yaz için bir bikini daha aldım... rengiyle duruşuyla gözümü de gönlümü de fethetti gerçekten..
bayram sonrası güney sahilleri beni bekliyooorrrr:)
Antalya plajları bu güzellikleri görmezse üzülür dedim ,bir ufak kaçamak da oraya ayarladık..
bir giyineyim bir salınayım resimini hemen koyacağım..
mutluyum galibaaa:))
bikinim; çok sıcak bir mor renkte, straplez büzgülülerden, boyundan ipli şööyle , cici bir şey.. beğendiğim bir bikiniyi içini doldurabilir miyim acaba korkusu olmadan deneyip alabilmek ,çok keyifli.. Darısı ameliyat olmak isteyen tüm hatunlara
Hahaha poisam aynı duyguyu dün bende yaşadım:)40 beden bikini denemek için kabine girdim.Görevli kız "hanfendi yardımcı olabilirim"deyince kabinin kapısını açtım.Kız nedese beğenirsin:"üst kısmı biraz küçük gelmiş,fakat bedenlerimiz 40 a kadar.Altı olmuş ama üstü küçük gelmiş.Napsakki":)))Dedim ki işte budur:)Senelerdir ezile büzüle,utana sıkıla bikini denemeler bitti:)Dolu dolu doldurduğum hatta şimdiki gibi küçük gelen bikinilere bile denk geldiğim günleride görmek varmış kaderde:)İnanılmaz bir duygu
Bu arada şekerim cicilerini güzel cicişlerinle güle güle giy.Nefes almanın,dolu dolu yaşamanın tadını çıkarBiz kadınlar buna değeriz
ya albümüne baktım süper ya ben 17 yasındayım ama göğüslerim henüz büyümedi 75Byi destekli takıyorum maalesf ameliyat olmak istesem babam kesinlikle izin vermez. Zaten ona böyle bisiyi söylemek ayıp oluranca kendim calısınca yaptırabilirim, sormak istediğim bi kac soru var. Silikon normal göğüs gibimi dokununca normal göğüse dokunur gibimi oluyo yoksa sertmi, ve cocuk olunca emzirmede sorun cıkarmı ve birde fiyatı ne kadar
Güzel kız, daha senin de yazdığın gibi yaşın çok küçük... belki büyür belki büyümez ama yine de araştırmak için daha erken .. sen ameliyat olana kadar fiyatlar çok değişmiş olacak çünkü..
ben kışın 5500 e oldum şimdi 6500 bildiğim kadarıyla..
ama diğer sorduğun soru iiçn, markamdan çok memnunum... göğüslerimin kıvamı 8.ay itibariyle süperrr.. :) dokununca ölü et gibi hissetiiğim bir durum yok.. kendi mememi de gayet güzel hissedebiliyorum..
yine de birkaç yıl geçsin de senin de darısı başına olur nasılsa :))
:) Yaz tam gaz devam ediyor yahuuuuuuuuu...
bugün hiç bitmeyeceğine inanmak istediğim yaz için bir bikini daha aldım... rengiyle duruşuyla gözümü de gönlümü de fethetti gerçekten..
bayram sonrası güney sahilleri beni bekliyooorrrr:)
Antalya plajları bu güzellikleri görmezse üzülür dedim ,bir ufak kaçamak da oraya ayarladık..
bir giyineyim bir salınayım resimini hemen koyacağım..
mutluyum galibaaa:))
bikinim; çok sıcak bir mor renkte, straplez büzgülülerden, boyundan ipli şööyle , cici bir şey.. beğendiğim bir bikiniyi içini doldurabilir miyim acaba korkusu olmadan deneyip alabilmek ,çok keyifli.. Darısı ameliyat olmak isteyen tüm hatunlara
Kesinlikle haklısıııııııııınn :)
o utanmalar ,ezilmeler, büzülmeler,hatta büzüşmekten artık görünmeyecek kıvama gelmeler,acı acı ter dökmeler.....ohhhhhhhhhhhhhhhh be bitti gitti işte...
neymiş de derdim 20 li yaşların başında uğraşmış da durmuşum,hayrett
senin daha zamanla yumuşadıkça gözlerin daha da bir açılacak ben eminim.. şimdiden hayransın sonradan bakmaya dokunmaya doyamayacak kıyamayacaksın :)
ne mutlu sana:) bana:) hepimize:) özellikle de Barış ÇAKIRcılara:) (ne de olsa kendi sayfamdayım, doktor benim doktorum,istediğim gibi övünebilirim doktorumla haksız mıyım,yaptığı iş, çıkardığı sonuç ortada zira :)) )
Şu Kadir gecesinde duam, Allah meme eksikliği çeken her bayanın derdine derman olsun, isteyen her bayana, bu konudaki herkes gibi en güzel göğüslere sahip olmasını nasip etsin.. Kimi maddiyattan ötürü kimi kocasından, abisinden ,osundan busundan ameliyat olamıyor.. Allah herkesin gönlüne göre versinn :))
:)) Bu yazı sabırsızca bekleyip karşılığını böyle dolu dizgin almak ne güzel duygu yahuuuu :)))
Bende bugün itibarı ile tatile başladım :)))))
Ani bir kararla arkadaşımda kaldım havuza gidelim bende her şey var dedi. Bikini de veririm dedi. Neyse arkadaş benim ameliyattan önce bayıldığım hatunun meğer göğsü yokmuş ( ee artık yok gibi geliyor gözüme) bikinileri bana olmadı. En son straplez bir bikiniyi giydim ama benim yavrular taşkınlık yaptığı için üstsüz gezsem daha iyiydi yani Adım atıyorum herkes beni izliyor, yüzüyorum, güneşleniyorum tüm gözler üstümde. Hani bir taraftan izlenmek rahatsızlık verici bir durum ama kendimi paparazilere yakalanmış ünlü hatunlar gibi hissettim Kendi bikinilerimle güney sahillerindeyim :)))) Poisam haberleşelim şöyle karşılıklı plajda salınalım :))) Plajlar iki kusursuz hatun görsün yahuu :)))))
:)) Bu yazı sabırsızca bekleyip karşılığını böyle dolu dizgin almak ne güzel duygu yahuuuu :)))
Ani bir kararla arkadaşımda kaldım havuza gidelim bende her şey var dedi. Bikini de veririm dedi. Neyse arkadaş benim ameliyattan önce bayıldığım hatunun meğer göğsü yokmuş ( ee artık yok gibi geliyor gözüme) bikinileri bana olmadı. En son straplez bir bikiniyi giydim ama benim yavrular taşkınlık yaptığı için üstsüz gezsem daha iyiydi yani Adım atıyorum herkes beni izliyor, yüzüyorum, güneşleniyorum tüm gözler üstümde. Hani bir taraftan izlenmek rahatsızlık verici bir durum ama kendimi paparazilere yakalanmış ünlü hatunlar gibi hissettim Kendi bikinilerimle güney sahillerindeyim :)))) Poisam haberleşelim şöyle karşılıklı plajda salınalım :))) Plajlar iki kusursuz hatun görsün yahuu :)))))
Hatunum, afetimmmm..
demek güney sahillerinde beni yalnız bırakmayacaksın, insanlara çifte bayram yaşatmak kararındasın.. hay hayy :))
gözler bayram edecek desene bizi yanyana görünce.. yahu hangimize bakacaklarını şaşırırlar sonra şaşı olurlar yapmayalaım bence bu kötülüğüD
offff çok komikkk yaahiç göğüslerimle kendime baktıracağımı düşünmezdim.. tamam boyluyumdur ,edalıyımdır,zaten baktırırım şimdi hakkımı yemiyim de bir de bu şekilde göze çarpmakkkk of of offffffffff....
Oraletim bence Antalya sahilleri ve geceleri yanmaktan beter olacakkkkk...)
hadi bakalım.. hazırlıklar başlasınnnnnnnnnnnnnn :)