poisa Meme Estetiği Ameliyatı

canım beni de kabul eder misüün :) ben de barış beye 7 ekim de oldum ameliyatımı 315 cc natrelle damla kullandı..bugün 12. günüm her şey güzel şimdilik dün barış bey in yanndaydım barış bey e diyorum ki küçülür mü bunlar diye o da büyücek bile küçülmez dedi :) sen de öyle demişsin bi kaç msj üstte sanırım silikon kendini bedene iyice oturunca daha iyi gösteriyor dila ya sorduğum bi şeyi sana da sorim dün barış bey ilk masajımı yaparken sol göğüste hafif bi cuk diye ses çıktı barış bey de ameliyatta hava girebiliyor bu geçecek merak etme dedi sende de böyle bişi oldu mu?

ödemeyle ilgili bir bilgi göremedim kredi karına taksit yapılıyor değil mi? Eğer yapılıyorsa taksit yapıldığında fiyatı artıyor mu?

canım bu tür ameliyatlarda taksitli yapan doktor bulmak zor olur..bence para biriktirmeye başla biran önce benim ailemin haberi bile yoktu 6 ayda kendim biriktirdim parayı ve oldum ameliyatımı:)
off yaa bu çok kötü oldu benim için taksitli olarak ödemek daha iyiydi bütün planlarım değişti şimdi :KK43: ondan başkasına da yaptırmak istemiyorum

canım benide arkadaş olarak eklermisin.ayrıca bende senden barış çakırın telefonunu istiyorum.bende yaptırmak istiyorum.sen ne kadara yaptırdın.birde ben çalışıyorum yaptırdığım belli edermi acaba bilmiyorum.ayrıca barış çakır hangi hastanede çalışıyor.şimdiden teşekkürler...ne kadar zaman sonra işe gidebilirim...

canım barış çakır ın kendi sitesinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsin..Ameliyat olduğun belli olmaz çok dar ve dekolteli şeyler giymediğin sürece barış bey ameliyatlarını acıbadem fulya hastanesinde yapıyor..ben 2. gün itibari ile ayaktaydım hep ama evdeydim 2 3 gün evde istirahat etmek istedim dışarı yarım saatlik yürüyüşler yapmak için çıktım..benim bugün 14. güne giriyorum artık ve şu an memelerin büyüklüğü dışında sanki ameliyat olmamış gibiyim çok rahat kendim yatıyorum kalkıyorum..4 5 gn dinlenmen yeterli olacaktır yani, sevgiler :KK66:
canım benide arkadaş olarak eklermisin.ayrıca bende senden barış çakırın telefonunu istiyorum.bende yaptırmak istiyorum.sen ne kadara yaptırdın.birde ben çalışıyorum yaptırdığım belli edermi acaba bilmiyorum.ayrıca barış çakır hangi hastanede çalışıyor.şimdiden teşekkürler...ne kadar zaman sonra işe gidebilirim...

canım barış çakır ın kendi sitesinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsin..Ameliyat olduğun belli olmaz çok dar ve dekolteli şeyler giymediğin sürece barış bey ameliyatlarını acıbadem fulya hastanesinde yapıyor..ben 2. gün itibari ile ayaktaydım hep ama evdeydim 2 3 gün evde istirahat etmek istedim dışarı yarım saatlik yürüyüşler yapmak için çıktım..benim bugün 14. güne giriyorum artık ve şu an memelerin büyüklüğü dışında sanki ameliyat olmamış gibiyim çok rahat kendim yatıyorum kalkıyorum..4 5 gn dinlenmen yeterli olacaktır yani, sevgiler :KK66:

benim yerime verdiğin bilgiler için tşk ederim..

sana da geçmiş olsun..
bugun şunu fark ettim ki ; ilk 2 ay dekolte kazaklar giydiğimde V yaka yani dekoltem olmadığından dem vururdum Oraletime.. :KK43:
o da bekle biraz zamanla olacaktır der, ama beklemek zor gelir bi şekilde dekolte elde etmeye çalışırdım.. demek ki doğruymuş ilk 2-3 ay yeterli yumuşama olmadığından elde edemediğim V yaka kazak dekoltesi 10.ayı geçmiş biri olarak gayet yumuşak ve seksi bir görüntüyle var.. ne milletin gözüne sokar gibi kocaman bir çatal ne de sıfır göğüs gibi .. tam kararında dolulukta ve çok seksi..
kışın gelmesinin bile ayrı zevki oldu artık, darısı başınıza.. :)
ameliyat olanlar dolgulu kullanıp da ilk günlerde, protezlerine zarar vermesinler.. biraz sabır hepsi oluyor :KK66:

arkadaşlar ikinci gün hastaneden ayrılırken bandajlar çıkarılıp sporcu sütyeni giydirilip eve öyle mi gönderiyor?

arkadaşlar ikinci gün hastaneden ayrılırken bandajlar çıkarılıp sporcu sütyeni giydirilip eve öyle mi gönderiyor?

Canım soruna ben cevap veriyim:)
Barış Bey hastanede 1 gün yatırıyor,ertesi gün taburcu olurken bandajları genelde açmıyor.Zaten direnlerde takılı oluyor.Diren,göğsün yan tarafından sokulmuş ince borucuklardır.Takmadaki amaç,ameliyat sonrası içerdeki kirli kanı akıtmak,içerde birikmesine engel olmak:KK66:2 gün kalıyor genelde direnler.Temiz kan gelmeye başladımı çıkartıyor doktorumuz.Sporcu sütyenine gelince,direnler çıkıyor,bandajlar açılıyor rahata eriyorsun veee sporcu sütyenine geçiyorsun:)İşte bu kadar şekerim:)

Canım soruna ben cevap veriyim:)
Barış Bey hastanede 1 gün yatırıyor,ertesi gün taburcu olurken bandajları genelde açmıyor.Zaten direnlerde takılı oluyor.Diren,göğsün yan tarafından sokulmuş ince borucuklardır.Takmadaki amaç,ameliyat sonrası içerdeki kirli kanı akıtmak,içerde birikmesine engel olmak:KK66:2 gün kalıyor genelde direnler.Temiz kan gelmeye başladımı çıkartıyor doktorumuz.Sporcu sütyenine gelince,direnler çıkıyor,bandajlar açılıyor rahata eriyorsun veee sporcu sütyenine geçiyorsun:)İşte bu kadar şekerim:)

ertesi gün taburcu olurken çıkarmadığı oluyorsa eve drenlerle mi gidiyoruz öyle bir durumda ne kadar zaman sonra gel diyor

canım dilacım doğru söylemiş Barış bey genelde ameliyatın hemen ertesi günü direnleri çıkarmıyor ve direnlerle eve gidiyorsun 3. gün direnleri çıkarıp bandajları açıyor ama bu bende böyle olmadı..Ameliyat olduğum gün hastanede istirahat ettim sonraki gün barış bey yanıma geldi direnlerde durumlar nasıl bakmak ve beni taburcu etmek için aynen söylediğini yazıyorum 'aaa çok iyi temiz kan gelmeye başlamış, normalde 1 gün daha bu şekilde tutuyorum hastaları ama sende buna hiç gerek yok bugün direnlerini çıkarıp sporcu sütyenini giydireceğiz' dedi bende çok sevindim haliyle:) süreç bende biraz hızlı ilerliyor şimdiden yumuşaklıkları bile çok hoş biraz daha yumuşayınca tam kıvamında olacaklar, onun içinde 3. ayı bekliyorum :)
ertesi gün taburcu olurken çıkarmadığı oluyorsa eve drenlerle mi gidiyoruz öyle bir durumda ne kadar zaman sonra gel diyor

poisa beni asrkadaş olarak ekler misin? Barış bey yapmış seninkileri ve herkes harika olduğundan bahsediyor başından sonuna kadar okudum sayfanı beni de eklersen resimlerini görmek çok isterim

birşey soracam arkadaşlar refakatçi olarak yanımızda kalan kişiye 6500 haricinde bir para mı veriliyor yoksa onun içinde mi?

benim arkadaşım kalmıştı yanımda canım hastane yemeklerini yediği için 115 lira refakatçi parası ödedik onun dışında başka bir ücret yok.
birşey soracam arkadaşlar refakatçi olarak yanımızda kalan kişiye 6500 haricinde bir para mı veriliyor yoksa onun içinde mi?

Sporcu sütyenine ve refakatçi için extra para alındıgınıda ilk kez burada ögreniyorum dogrusu :KK53:

X