poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Canım arkadaş olarak ekler misin? Ben de "önce" fotoğrafı koydum albümüme, bakabilirsen sevinirim. Benzeşiyoruz sanırım.

oralet karar verdim artık..ağustos ayında randevu alıp hatta mümkünse bir an önce yıllık iznim varken ameliyat olmak istiyorum. sende Barış Çakır'ın numarası var mı acaca? nasıl ulaşabilirim ona? İzmir'den gidicem önceden konuşursam çok iyi olacak..

grkmmmm Merhaba,

Barış Çakır'ın web sayfasından iletişim bilgilerine ulaşabilirsin

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

güzel mi güzel herşeyden özel mükkemmel bir tatil geçirdim ve özgüven patlamasından her yanım kem gözlerden şişti ama yine de süper bir tatil geçirip sağsalim ulaştım sayfama..

Heyy güzel Allahım nelere kadirsin ki geçen yıldan psikolojik olarak katbekat farklı bir tatil geçirttin bana...
her tür bikinimle oratalığı kasıp kavurma yetkisi tam manasıyla bendeydi gittiğim her plajda..
Altınoluk mu ayvalaık mı çeşme mi alaçatı mı assos mı hangisini anlatayım bütün kızlar bana uyuz oldu ben de gevrek gevrek gülümseyerek bakıp geçtim yanlarından..
eşim bir kaç kızın birbirlerini dürttüklerini kendi gözleriyle görmüş,baksana diyenler bile varmış...
ben kendi halimde kendi mutluluğumda olduğumdan kimsenin ağzına yüzüne ve artık göğüslerine de bakmadığımdan göremesem de eşim yetiştirdi bana sağ olsun..

büyük keyifti..

Yılların acısıydı- çıktı.. mutluyum... DD

allah allah!! :)) darısı bizeeee inş:) olmayı bekleyenlere ve olup da şişlerinin inmesini bekleyenlere..:)

:92::92::92::92::92::92::92: beklenen final buydu zaten. Yılların acısı çok fena çıkarılmalıydı. Ben şimdi bu seneki üçüncü tatilime hazırlanıyorum :))))

Ayağımın değmediği plaj bırakmayacağım. Keyfin yazılarından taştı bana kadar ulaştı. Mutluluğun daim olsun güzelim. Yahu göğüslü olmak hakkaten ayrıcalık. Hemde şık ve kusursuzsa )

Mutluyum, mutlusun ohhh

Hoşgeldin poisa...maşallah müthiş bir enerjiyle dönmüşsün oraletin dediği gibi yazılardan çıkıp bizlere ulaştı yılların acısını çıkartmak eminim ki anlatılmaz yaşanır o kadardır yani..bende cuma günü ameliyatımı olup önümüzdeki yaza acısını çıkartmak için sabırsızlanıyorum beni de arkadaş olarak eklersen sevinirim..

OOO poisam hoşgeldin:)Tatili böyle mutlu ve güven dolu bitirmen ne güzel:)Al işte özgüven dolu bir melek dahaBu ne çakır keyifdir tarifi mümkün değil.Çok sevindim canım.En kötü günümüz böyle olsun

Yavru kuş, tüm tatiller senin olsun yahu... bütün plajlar emrine amade, al benden sana hediye... :)

o acı ne büyükmüş ne yükmüş ki omuzlarımdan sıyırdım attım gitti.. ne içe oturmaymış ne içten içe isyanmış biriken.. ne güzel bir duygu seliydi ne güzel bir endam taslamaydı anlatılmaz- yaşanır-dı.. :)
ve bende en fütürsuzundan ataabildiğim kadar artık attım havamı:)

sözünün altını çizmek istiyorum Göğüslü olmak hakkaten ayrıcalık

Mutluyum sayende, mutluyuz hep birlikte (;
yeni yazlara yeni plaj keyiflerine merhaba diyorum burdan,seninleeeeeeeeeee :xx

Grkmmmm sana da çok çok geçmiş olsun, hatta şöyle demeliyim artık geçmiş gitmiş olmuş, keyifle huzurla camiaya hoş geldin :)

önümüzdeki yaza kalmaz ; sen de 15 gün-1 aya kadar aramıza katılırsın hiç tasalanma.. eylüle ucundan kıyısından yakalarsın bu sevinci, bu endamın keyfini sürmeyi.. arkadaş olark ekledim, resimlerimizle birlikte iyice birbirimizi moralleriz artık :)

tekrar aramıza hoş geldin, zamanla göreceksin ki ne iyi ettin de geldin..

Ayyy Hoşbuldum hoşbuldummmmm..
Kesinlikle en kötü günümüz böyle olsun bence de , amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:))

düşündükçe aklım almıyor,hayallerime sığmıyor yahu..
ben ve plajlarda böyle arz-ı endam etmek, değil erkekleri sadece; 7den 70e tüm bayanları kendime baktırmak, hasetlerinden çatlatmak..
offffff offfffff... eğer ki bilseydim sonuç bu kadar mükemmel olacaktı, beni yerlere göklere sığdırmayacaktı sevinçten, güvenden, kesinlikle yıllar önce yaptırırdım misal 20 yaşındayken.. hiç bu kadar sene tahta gibi göğüsleri çekmeme gerek yokmuş, kendimi kasmama, dolgulu bikiniler alıcam diye öfleyip püfleyip o markadan bu markaya bakmama gerek yokmuş, tv.de dolu dolu hatunları gördükçe kendime uyuz olmama gerek yokmuş..

ne büyük bir keyifmiş ne büyük bir mutlulukmuş, hepimize yavaş yavaş da olsa nasip oluyor, gün gün sayımız artıyor.. plajlardan dönenlerin mutluluğunu düşündükçe içim bir hoş oluyor, sanki ben dönmüşüm gibi..
kısaca; gerçekten En Kötü Günümüz Böyle Olsun!! :)

2 tane bu tatilde çekilmiş bikinili resim koydummm.. bilgilerinizeeeeeeeeee:)))

Yahu takip etmekte inanılmaz zorlanıyorum ne kadar çok ameliyat olan varmış şu 1 ay içinde... inanılmazzzzzzz

herkese kocaman geçmiş olsunnnnnnnnn :)) yeni güzel dolgun göğüslerinizle 2011 yazının son demlerine adınızı yazdırın bakalımm :))

Teşekkür ederim poisa..fotolarını gördüm müthişler harikalar bayıldım resmen maşallah benim 5. günüm hızla iyileşiyorum ama sabırsızlanıyorum biran önce geçsin zaman da otursunlar artık alışverişlere başliim :92: şimdiden söylüyorum zaten ne iyi etmişim de gelmişim diye

Değil mi ama :) şu KK'ya girip de hayatını ucundan kıyısından değiştirmeyenimiz var mı Allah aşkına.. ister sağlık ister güzellik ister iş-güç, aile... hangi konuda olursa olsun bu siteye üye bir bayanın hayata bakışında kesinlikle köklü ya da yüzeysel bir takım olumlu değişiklikler muhakkak oluyor.. ne mutlu biz KK kadınlarına :

ayrıca şunu da belirtmek isterim; 5. ve 10. günler en geçmek bilmez günlerdendir, ama rahat ol ki bundan sonra ömrünün sonuna kadar şahane göğüslerin var ve keyfini sürüp , beğendiğin her türlü elbiseyi, bikiniyi almak senin elinde.. yani sen de artık çok şanslı bayanlar sınıfındasın... Birazcık sabır:) bu günlerinin de ayrı bir keyfi var,tadını çıkar..

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum ne mutlu bizlere gerçekten de geçmek bilmiyor ama keyfini çıkarıyorum güzel günleri hayal ederek

meme buyutme amelıyatı olan arkadaslar amelıyatta once ıdeal kıloya ulasmak ıcın dıyet yapmalıymıı amelıyat sonrasında kılo alındıgında goguslerde ne gıbı farklılıklar oloyor bılgı verrısenız

poisa mehaba,

uzun bir süre önce ameliyatını olmussun oncelıkle gecmıs olsun dıyorum umarım mutlusundur.benimde 1 ay oluyor yaptıralı..beni ekleyebılırmısın?
resimlerini görüp fıkır edınmek ıstıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…