hi hi... yani tam katalogtan fırlamış gibi diyorsun..
""bak şu bizim poisa'ya, internete resimlerini koymuş haaaDD""
kaç gündür bu cümleyi söyleyip duruyorum, anladın sen)
:)) Anladım ben onuu :))
Ama bundan sonraki resimlerini alamayabilirsin benden söylemesi. Sırf bu sebepten bana resim vermiyor kendileri
Kom, sunset hatta victoria's secret e başvursan işte o zaman tescilli katalog mankeni olursun güzelim :))
bir anekdotum var ve sizinle paylaşmak istedim kızlar..
Dün sevgili doktorum Barış bey ile konuştum telefonda.. ve benim KK daki resimlerim için özellikle de beyaz atletli resimlerim (son resimler yani) için - göğüslerin artık resmen konuşuyor:) - dedi..
bu kadar güzel bir iltifatı hiç duymamıştım , dedim.. çok güldük.. bende kendisine tşk ettim, sayenizde sevgili doktorum,dedim... :))
yaz ayları için inanılmaz keyifli bir şey.. iyi ki yaptırmışım.. iyi ki.....D
mutluluk bu ve bence bu güzel bir şey
Artık keyif çatma sırası bizde :) Şimdi 6.ay bittiğinde o zamanki hallerini daha çok seveceksin. Barış Beyden de bunları duymak ayrıca ayrı bir mutluluk :)
Bu ameliyatın en güzel tarafı her ay yeni güzel göğüsler görüyor olmak :)) Güzel sözler duymakta cabası :)
Aldığım iltifatları buraya yazamıyorum :) Ama ayaklarımı yerden kesecek kadar güzel :) Ve işin iyi tarafı yapay durmaması. Mutluluk bu haklısın ve çok güzel ben çok mutluyum yahuu :92:
sen ne diyorsun ya... bugün Mavi jeanste vitrine bir yazlık bluz koymuşlar. askılı.. böyle dekoltesi üçgen şekilli bir bluz.. normalde giymediğim bir modeldi bu güne değin.. yse bi bakalım artık dedim, vaktidir..
aman allahım, o ne .. mankendekinden daha güzel oldu dedi satıcı kız.. bende güldüm tabii :)) eşimde gülecek gülemiyor öyyle bakışıyor manidar manidar.. çok eğlenceliydi..
dedim ki siz o kızı kaldırın ben giyiyim emin olun satışlar patlar bu bluzda dedim, kız göğüslerime bakarak, ona ne şüphe, gerçekten maşaalah fiziğiniz çok güzel ,dedi.. ben anladım aslında hangi fizikten bahsettiğini ama :))))
arkadaş bu kadar mı doğal olur ya, kimse anlamaz.. insanın her gördüğü dekiolteyi giyesi geliyor, giyip de gösterisi geliyor :)) allahım sen aklıma mukayyet ol offfffffffff :))
Canım bu daha başlangıç ana yemeğin tadını daha tatmadın bile :))
Mağazaya girdin mi konu mankeni oluyosun zaten :)) Yahu gördüğün her dekolteyi giy zaten. Ben tüm kızlara demiştim hala daha diyorum :) Yazı bekleyin yaz gelince mutluluktan çıldıracaksınız diye. İşte böyle oluyor insan. Sadece plajda değil yazın her adım attığın yerde keyifle salınmanın mutluluğunu hep tadacaksın..
ayyyyy dayanamadım yazıcam.... çosun kızlar çoşşşşuuuuunn..artık tüm kıyafetler bizin,öyle mağazaya girip gözleri dolu dolu o kıyafetlere bakıp gerisin geriye gitme zamanı sona erdi artık... biz kelebek mi olduk mutluluktan uçusan yoksa başka birşey mi olduk bilemedim... ayyyy bu arada perşembe günü 2. yılımı dolduruyorum,ama sınavım yüzünden keyfine varamayacağım..eğer bu kadar yoğun olmasaydım,doktorumun yanına kesin giderdim... ohhhhh dünya varmış,hayat çok ama çok güzel ve yaşanılası bir yermiş... kızlar bu ameliyat için ihtiyaç duyanlar,hiç korkmadan ameliyata ve mutlulukla dans etmeye hadi sıra sizde... ayyy çok mutluyum hem de çooookkkkk
Vay be iki yıl maşallah yahuuinsan ikinci yılında bile böyle coşkulu oluyorsa ohho 10.yılda da kaybetmez bu coşkudan bir şey. Daim olsun mutluluğun canım benim :)
Perşembe günü sınavın olsa da küçük bir pasta al mum yak küçük bir not yaz. Kesmeden resmini çek doktorcuğuna en içten dileklerinle gönder. Gitmiş kadar olursun :)
Havalar ısındı ya ekstra mutluluk yazlıkların arasından çıktı :)) Kaderdaşlarım benim eski hüzünlerimiz şimdiki mutluluklarımız ne kadarda benzer. Geleceğe ve güzel günelre
kızlarrr geri dönün bize de yardımcı olun
ameliyatımı oldumm we geldimm yalnız çoktan daha çok ağrım oldu gece gözüme bir damla uyku girmedi acıdan sızıdanmiğde bulantısı da yanında cabası kusmaktan bi hal oldum çok feciydim o anlar o kadar pişman oldum ki anlatamam ama şimdi daha iyiyim çok şükür inan izi bu yazıyı okuyana kadar düşünmedim inşallah değecektir tüm yıpranmalarıma BÜNYESİ ZAYIF OLAN ARKADAŞLAR ameliyata girmeden önce mutlaka besin takwiyesi filan yapsın sonra ben gibi çuwallayabilirler çünkü ben bu yüzden bu kadar ağır geçirdim nese
Şimdiki sorum sporcu sütyenini çıkardığımda çok ayrı duruyorlar ne zamn dekolte bölgesi oluşacak:S elimle ortada buluşturmak istiyorum fakat çok sertler:S
VE artık TATİL BAŞ-LA-SIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!
:))
yeni bikinili çekilmiş resimlerimi tatil dönüşü koyacağım.. dolu dolu etli butlu oh ohhhhhhhhhhhh gel keyfim gellllllllllllllll çok mutluyum çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
herkese iyi tatilller
poisa ve oralet süpersiniz..paylaşımlarınızı okumaya doyamadım gerçekten :) bende barış çakır'ı takip ediyordum ne zamandır..sizin de yazdıklarınızı okuyunca kararımı verdim. özellikle kas zarı altı tekniğinden etkilendim. en korktuğum konu dayanılmaz ağrılar...herkes ağrılardan bahsederken görüyorum ki bu aşamaları en rahat atlatan sizler olmuşsunuz..
ben işim gereği bütün gün boyunca araba kullanıyorum..acaba ameliyat sonrası işe dönebilmem için kaç gün geçmesi gerekir? bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim..
İyi tatiller poisam:)Gez bakalım en seksi en güzel güven dolu hallerinle...Oh valla:)Poisam bende ameliyatımı oldum, bana da geçmiş olsun:):):)