slm hanımlar, MAries nickli bir arkadaşımız benim bir resmime yorumda bulunmuş fakat ne demek istediğini anlayamadım, kendisi bunu okursa benim sayfamda lütfen bana bir cvp yazsın, iyi mi bir şey diyor kötü mü anlayamadım açıkçası :/
" tam bunun neresi küçük la dicektim ki nicki gördüm..."
şimdi aslında büyükler ama nicki gördüm baktım POISA , aa poisanınkiler küçüktü.. mü demek istiyor anlamadım ://
Maries lütfen cvp ?
slm hanımlar, MAries nickli bir arkadaşımız benim bir resmime yorumda bulunmuş fakat ne demek istediğini anlayamadım, kendisi bunu okursa benim sayfamda lütfen bana bir cvp yazsın, iyi mi bir şey diyor kötü mü anlayamadım açıkçası :/
" tam bunun neresi küçük la dicektim ki nicki gördüm..."
şimdi aslında büyükler ama nicki gördüm baktım POISA , aa poisanınkiler küçüktü.. mü demek istiyor anlamadım ://
Maries lütfen cvp ?
:)) Buna gülünürevet maries bir yorum yapsın neymiş işin aslı astarı. İnsanlar şu an sadece sayıya takmış durumda aynaya bakınca sayı değil güzel bir şey görmek ister insan. Bu dediğimde sağa sola çekiştirilip yanlış bir anlam çıkarılmasın. Yüksek cc'li ama güzel göğüslerde gördüm (örnek: pembefrezya) düşük cc'li güzel göğüslerde gördüm (örnek 200 cc'li nickini hatırlamadığım sayfama yazan kız. )
Önemli olan yakışması. Yakıştıktan sonra kim nederse boş arkadaş ki senin öncesinde düz değil zaten belli bir dokun vardı. Her neyse güzel göğüslü hatun yaz geliyor açtın mı sezonu ??
ayyy bana irkek gibi geldii.. kızlarrr irkek mi yoksa?şaka bir yana hakikaten kaba olmuş...
düşük cc li güzel göğüs ben net olarak deathless cim de gördüm... gayette koccaman ve güzel olmuşlar...
bu nasıl bir yorum böyle ne kadar kaba
:)) Buna gülünürevet maries bir yorum yapsın neymiş işin aslı astarı. İnsanlar şu an sadece sayıya takmış durumda aynaya bakınca sayı değil güzel bir şey görmek ister insan. Bu dediğimde sağa sola çekiştirilip yanlış bir anlam çıkarılmasın. Yüksek cc'li ama güzel göğüslerde gördüm (örnek: pembefrezya) düşük cc'li güzel göğüslerde gördüm (örnek 200 cc'li nickini hatırlamadığım sayfama yazan kız. )
Önemli olan yakışması. Yakıştıktan sonra kim nederse boş arkadaş ki senin öncesinde düz değil zaten belli bir dokun vardı. Her neyse güzel göğüslü hatun yaz geliyor açtın mı sezonu ??
ayyy bana irkek gibi geldii.. kızlarrr irkek mi yoksa?şaka bir yana hakikaten kaba olmuş...
düşük cc li güzel göğüs ben net olarak deathless cim de gördüm... gayette koccaman ve güzel olmuşlar...
mukumukumukcuğumm :)) sen napıyosun bakim :) o kadar çok kız ameliyat olmuş ki sende katıldın mı naptın
:) boşver aramızda kalsın
sen gayet iyisin cnm kıskananlar çatlasın
oraletimmm, ben önce bebiş sonra memiş yaptıracaktım ya tatlım... ben beklemek zorundayım..
ama kızları takip ediyorum. çok çok mutlu oluyorum. oraletim girdi bir kere bu düşünce eninde sonunda yaptırıcam..
güya yazı yazıcam ama tv ye bakmaktan seçimi takip etmekten yazı bile yazamıyorum kii çok heyecanlıı :)
canım mailini yeni gördüm.özelden mesaj atamıyorum ben sana.ilgine cok teşekkür ederim.bugün aldığım en güzel haber senin mailin:) ameliet günü için doktordan haber bekliyorum.numune hastanesi hakan cepni doktorum.o kadar mutlu ettin ki beni ne desm az sana canımmm..
canım mailini yeni gördüm.özelden mesaj atamıyorum ben sana.ilgine cok teşekkür ederim.bugün aldığım en güzel haber senin mailin:) ameliet günü için doktordan haber bekliyorum.numune hastanesi hakan cepni doktorum.o kadar mutlu ettin ki beni ne desm az sana canımmm..
Bugün ilk defa evde ,çeyiz niyetine kayınvalidemin düğün bohçasına aldığı içi FULL destekli dolgulu, sütyenimi denedim..
Annecim o da ne ... 0)
gözlerim yerlerinden çıktı :)
çünkü neredeyse ağzıma gireceklerdi.. yok dedim yok bu kadarı da fazla yani, insanın gözünü çıkarır gibi:)) ayrıca artık yürürken hoplayıp zıplayan göğüslerim olduğunu yazmıştım ,evet hala zıpzıp moddan gidiyorum ben, çok hoş bir duygu gerçekten de.. ama desteklileri saklayıp da kullanmak sanırım bana göre değil artık zaten ihtiyaç yok -ama hani dursun lazım olursa- bile denmez. e bari vereyim ben onları tahta olan bir arakadaşıma, nasıl olsa hiç kullanmamıştım, öyle duruyordu bi köşelerde..
ey silikon sen nelere kadirsin yahuuuu..
kim derdi bir gün gözümden destekli sütyenler düşecek.. hey yavrum heyyy
Canım resimlerini yeni gördümağzım bi karış açık olarak, göğüste zamanla oturması belli bir kıvama ulaması için bir dönem gerekiyor. Senin çok güzel olmuş bu hali -ki daha sürecin tamamlanmadı :92: Silikonum diye bağırmayan GÖZ ALICI, insanın baktıkça bakası gelen şaheser bir başyapıt olmuş bunlar :)) Maşallah diyorum 41 bin kez !! :92::92: Yorumdan sonra dönüp yine bakacağım yani aklım fikrim senin resimlerde kaldı son beyazlı olanlara ayrıca bayıldım bittim. Güle güle kullan mutlu günlerde sağlıkla :)
:)))
Ballim, ben sana ne desem az.. bi kere sen olmasaydın o bakıp da bayıldığın göğüsler hayatta var olamazlardı.. o sebeple o bayılmaların ve esas iltifatların baş kahramanı kesinlikle sensin bunu bir kenara yaz..
Süreç konusunda ben de sana katılıyorum, her ne kadar ilk 2 ve 3. ayımda biraz hor kullanmış olsamda göğüslerimi, artık daha dikkatliyim.. ilk 3 aydan sonra hemen sporcu sütyenimi bırakmıştım ama artık son 1 aydır her eve girişimde hemen onu giyiyorum artık, çünkü sol göğsümde o bahsettiiğim hareketlilik devam ettiği için biraz daha özen göstermem gerektiğini hissettim. ve artık daha çok gözüm bakıyorum onlara
hele ki 19 mayısta gittiğim tatilden sonra tüm bakışları çeşit çeşit bikinilerle üzerimde topladıktan sonra artık çok daha iyi bakmam gerektiğine olan inancım tam, çünkü ben değil 1 sene 10 sene bunlarla hava atsam ,yıllarımın ezikliği geçmeyecek, ezik memelerle geçirdiğim yıllarımın hıncını ancak bu şekilde alıyorum artık ama inan çok zevkli, sen de yaşıyorsun ve biliyorsun ki ..
hani ne giysek yakışıyor ya artık, Allahım ne hoş duygu nasıl bir haz anlatamam.
okulda,bayan hocalarla bir aradayken, son günlerde giydiğim atlet bodyler ile arasıra kazara verdiğim frikiklerle - ooooo maşallah maşallah- gibi sesleri duyup kafamı kaldırınca seslerin bana söylendiğini görmek, tarifi imkansız bir duygu..
nerde geçen yıl ki elini sürekli göğsüne kapatan ben nerde şimdi ıslık çalınacak kıvama gelmiş ben..
bir göğüs bir kadında bu kadar mı elzem,hiç fark etmemişim yıllarca, o sebeple diyorum ki iyi ki karşıma çıktın da beni de güzel , dolgun memeli hatunlar kervanına kattın..
SS :)