poisa Meme Estetiği Ameliyatı

GSD, gerçekten çok şaibeli bir konu bu, kişiden kişiye bakış açısından bakış açısına da değişir gibi geliyor bana, şöyle ki; kimisi var amannn umurumda değil, gittiği yere kadar gider, 50 yaşımda da göğsümü açıp dekolte vermiycem ya, kalsın gitsin ölürüm onlarla nolcak ,diyor.. kimisi ve bu sitedeki pek çok kişi bekarken çocuğu yokken yaptırıyor ya da bekarken ve diyor ki çocuk olur da bikaç sene sonrasında da emzirmeden kaynaklı çok bir deforme olursa para benim değil mi vücut benim değil mi değiştirtirim hem de dikleştirme de olurum aynı zamanda ,diyor..
açıkçası, bende arada gidip geliyorum, ama Barış Beyin protezin ömrü ile çok bir sıkıntı yaşanmayacağını yeni nesil protezlerin herkesin 2. kez ameliyat olmaya gücü yetmeyebilir düşüncesiyle uzun ömürlü şekilde yapılmaya çalışıldığını ,söylediğini hatırlıyorum ilk kontrole gittiğimde, o sebeple,çok düşünmüyorum ben ne yalan söyliyim, eğer ki 2. kez ameliyat olursam bu yalnızca ve yalnızca çocuk doğurduktan ve emzirdikten sonraki yıllarda göğüslerimde inanılmaz bir deformasyon olursa bu sebepten olur, yoksa zararlı filan diye düşünmekten değil..

bana gençliğimde mutluluk versin de, özgüvenime özgüven katsın ,bikinimi güzelce doldursun her giydiğim özellikle gece kıyafetlerime zarafet katsın da varsın yaşlanınca ,paramızda olursa, 2. yi taktırırız :))

Ama siz Haziran'dan önce görüşüp fiyat aldığınız için bence o fiyattan olmalısınız

ne zaman görüşürseniz görüşün , ameliyatınız ne zamansa, fiyat o günün fiyatı üzerinden oluyor.. önceki görüşmeler fiyatı bağlamıyor maalesef.. yani şu ana kadar hep öyle oldu:/

bugün, yıllardır yanlarına değil yaklaşmak ,kenarından gördüğümde bile yüzümü buruşturduğum, sadece kumaştan ibaret, üçgen bikinlerle tanıştım.. çok sevdim kendilerini ve hemen 2-3 tane aldım.. bi de ucuzluğa girmişlerdi ki amanın..

çok zevkli bir işmiş insanın her beğendiği bikiniyi eline takıp kabine güle oynaya gitmesi..
bunun içi dolar mı acaba (( diye düşünmeden
hey heyyyyyyy

yani yine yeni yeniden mutluyum

allah mutlluğunu daim etsin arkadaşım!!!bikiniler de alınmış,yaza bomba gibi hazırsın...süper!!darısı başıma işh. ben denize havuza girmek için bi süre beklicem ama olsun kıyıda takılırımm bende

Şimdi küçük olduğu için rahat rahat giyiyorum ama yaptırımda esim izin vermez herhalde o zaman da güzelim seyleri kapatmak zorunda kalacak gibime geliyor Poisa ucgenli resimlerini bekliyoruz

Canım aşırı deformasyon olursa eşit durmaz şekil bozuk durur vs.vs.

Ben de denk geliyorum okuyorum değiştiririz yeniletiriz şu bu diyorlar. Ben bu kişilerin mevcut sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Kendilerini hazırlıyorlar bir taraftan yazarken bence..

Ben ikinci bir ameliyatı aklımın ucundan dahi geçiremiyorum. Olumsuzluk yaşama ihtimalimi de geçirmiyorum. Hayat bu olur mu olur. Ama ben pozitif bakıyorum :) Sonuçlarımda hep pozitif çok şükür :))

:)) Mağazanın kapanmasına 10 dk kala çıktım ve görevli çocuk geldi bana teşekkür etti. Geciktiğim için şaka yapıyor sanmıştım. Mağazamızdaki tüm ürünleri denediniz Ve bir çoğunu aldınız. Sizi yine görmek isteriz dedi Bende bir dahaki gelişimde yere kırmızı halı istiyorum podyum gibi olsun yürüyeyim dedim Bir alışveriş ancak bu kadar keyifli olabilir. 2009 yazına girişimi hatırlıyorum. Ağlayarak mağaza mağaza dolaşmıştım. Görecek güzel günlerim bitmemiş meğer. :) Hey gidi günler heyy..

Sadece kumaştan ibaret yeni sezon bikinilerimle yaza damga vurmaya hazırım bende :13:

hem üçgen hem de yeni aldığım enfes tatlı bir iç çamaşırı var onların hepsini koyucam bugun yarın..

ay çok güzel olmuşum walla ince kıyafetlerim üstüme geçtikçe daha iyi fark ettim hihihi :))

Şimdi küçük olduğu için rahat rahat giyiyorum ama yaptırımda esim izin vermez herhalde o zaman da güzelim seyleri kapatmak zorunda kalacak gibime geliyor Poisa ucgenli resimlerini bekliyoruz

:)) yahu ne bu karamsarlık.. ne biliyorsun belki adamcağızın fikri değişir bir gün.. karamsarlık yok, mutlu bakış açısı ,mesut bakış açısı, pozitif karmalık ve sonsuz gülücük dolu cümleler var... ne düşünürsen onu yaşarsın, bunu unutmamak lazım, ister materyalistçi ol, ister kaderci bu böyle.. olaya şöyle yaklaşırsam ; Allah kulunun kalbini günde 40 kere yoklarmış, kulum ne düşünyor benden ne istiyor ,dermiş, o sebeple sen istediğin şeyi düşün ki -hep olumlu düşün ki -olumlu sonuçlar alalım, öyle değil mi..

bak nerden nereye geldi konu

sen inşallah bir güzel istediğin gibi güzel göğüslere kavuş sonrasında da eşin de beğensin ve güzel güzel bikinileri alman için seni teşvik etsin..

hadi bakalım, ben umutluyum senden

üçgen bikinler ile bugün resim çekilemedim.

ama diğer dün aldığım sütyen atlet beyaz bir çamaşır var ki ölmüş bitmiş durumdayım çok tatlı bir çamaşır, onunla ve başka bir fantezi çamaşır vardı onunla çekildiğim resimleri koydum..

ben kesinlikle C cup'ım, B bana küçük geliyor bir kere daha bu beyaz atletten anladım..

bakalım beğenecek misiniz? ben beğendim gerçi de

merhaba poisa, aşağı yukarı beden ölçülerimiz aynıymış. geçen gün dr.a gittim ve bana 280 cc High profile DAMLA protezi (Kas Zarı ALTINDAN ) kullanabileceğini söyledi. seninde sanırım aynı. bir sakıncası yoksa fikir olması açısından fotoğraflarını görebilir miyim? bir de şuan tam olarak kaç numara sutyen kullanıyorsun?

fotolarımı görmüşsün zaten ve beğenmişsin de , tşk ederim..
darısı başına olmalı o zaman en kısa zamanda :))

şu an C cup giyiyorum ve halimden gayet memnunum..
göğüs altı ölçüm 72 cm o sebeple bazen markaya göre 75- 70 beden giyiyorum 75C en ideali ölçü oluyor ama Avrupa markalarda..

fotolar harika ya...

:) tşk ederim.. gittikçe güzelleiştikleri bir gerçek evet fakat şu son günlerde nedense böyle bir ağır hissediyorum göğüslerimi.. ya bana öyle geliyor ya da eşimin de dediği gibi masaj yapmadığım için artık öyle oldular..
ama ben her gün uyanmadan evvel yüzüstü uyanıyorum onun da bir masaj görevi görmesi gerekmez mi? extradan masaj yapmama gerek kalmıyordur diye düşünsem de yazın bir fırsat yakalayıp Barış beye görünmek istiyorum en iyi bilgiyi sanırım o verecektir..

ve bu aralar etrafımda çok fazla annesi göğüs kanserine yakalanan arkadaşım var.. hepsi de yaşça benden büyük hanımlar ,onların anneleri oluyor ama yine de biraz endişelendim, eğer ki öyle bir şey olsa göğüslerimi elleyip kendi kendimi muayene etsem de acaba hissedebilir miyim ki, erken müdahale şansım olur mu ??

yine ameliyat olmadan önceki psikolojiye büründüm ://

kötüüüüü

Eger etrafında bu hastalığa yakalanmış insanlar varsa büyük ihtimalle psikolojik olarak etkileniyor ve bu şekilde hissediyor olmalısın...Aklına kötü şeyler getirme...Tabi ki hepimiz kontrolumuzu olucaz hepimiz risk altındayız, ama bunu kafana çok takarsan kendini sıkıntıya sokarsın, yok yere kötü hissedersin..
İstersen rahatlamak için bu aralar bir kontrole git, sonra da sil at bu düşünceleri kafandan..
Nacizane tavsiyem

herkese slm.. baya bir zamadır giremiyordum bazı teknik sebeplerden ötürü..
ilk başka yerde fırsatını bulduğum anda girdim ki bu haberi hemen vermeliydim..

aylar beklediğim yaz sezonu ve bikini açılışı benim için geçen hafta gerçekleşti..
:)

sonç mükemmel.. herkesler o incecik bedende bunca dolu dolu göğüs nasıııı yanii 0) bakışıyla süzdü durdu beni..
çok güzel bir duyguydu anltılmaz kesinlikle yaşanır.. göğüsü olmayan ve bu duyguyu yaşamayı düşünen herkse şiddetle tavsiye ediyorum..

yıllarca bunun ezikliğini yaşamış biri olarak tüm bakışları üzerimde toplamak süper bir duyguydu ve eşim de fitil olduuuuuuuuuuuuuuuu hihihihihihi :)

tekrar bir ara anlatacağım şimdilik özet olarak böyle.. bkinili resimlerimden en yakın zamanda koyacağım inşallah..

hiç utanma canım süper olmuş darısı başıma cok doğal durmuşşş vucuduna yakısmıs .evet insan hep genç kalmak istiyor ama hayat ama her yasın ayrı güzelliği var şimdiden onu düşünmeye gerek yokk

hele şükür kavuştum tekrar bilgisayarıma ve işte yine kendi sayfamda kendi konumdayım:)

hiç yeni yazılanları okuyamadım onca gündür KKya adım dahi atamamıştım, nyse kaldığım yerden devam edeceğim artık..

yaz sezonunun yaklaşması ile sanıyorum ki baya bir hızlandı trafik sitede, herkes birer birer yattı masalara galiba, umarım sonuçlar gayet iç açıcı ve dolu doludur

slm hanımlar, MAries nickli bir arkadaşımız benim bir resmime yorumda bulunmuş fakat ne demek istediğini anlayamadım, kendisi bunu okursa benim sayfamda lütfen bana bir cvp yazsın, iyi mi bir şey diyor kötü mü anlayamadım açıkçası :/

" tam bunun neresi küçük la dicektim ki nicki gördüm..."

şimdi aslında büyükler ama nicki gördüm baktım POISA , aa poisanınkiler küçüktü.. mü demek istiyor anlamadım ://

Maries lütfen cvp ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…