Poisa son günlerde arastirirken bazı drlarin sitelerinde silikonlarin omurluk olmadıgını 3 5 senede değiştirilmeleri gerektiğini falan okuyorum burda da bazı arkadaşlar dogumdan sonra yeniletirim diyolar ya ben ılerde ikinci dogumu düşünüyorum silikonu da şimdi taktirmak istiyorum ikinci ameliyatı da göze alamam acaba değiştirilmesi gerekir mi
Ama siz Haziran'dan önce görüşüp fiyat aldığınız için bence o fiyattan olmalısınız
yani yine yeni yeniden mutluyum
Poisa son günlerde arastirirken bazı drlarin sitelerinde silikonlarin omurluk olmadıgını 3 5 senede değiştirilmeleri gerektiğini falan okuyorum burda da bazı arkadaşlar dogumdan sonra yeniletirim diyolar ya ben ılerde ikinci dogumu düşünüyorum silikonu da şimdi taktirmak istiyorum ikinci ameliyatı da göze alamam acaba değiştirilmesi gerekir mi
bugün, yıllardır yanlarına değil yaklaşmak ,kenarından gördüğümde bile yüzümü buruşturduğum, sadece kumaştan ibaret, üçgen bikinlerle tanıştım.. çok sevdim kendilerini ve hemen 2-3 tane aldım.. bi de ucuzluğa girmişlerdi ki amanın..
çok zevkli bir işmiş insanın her beğendiği bikiniyi eline takıp kabine güle oynaya gitmesi..
bunun içi dolar mı acaba(( diye düşünmeden
hey heyyyyyyy
allah mutlluğunu daim etsin arkadaşım!!!bikiniler de alınmış,yaza bomba gibi hazırsın...süper!!darısı başıma işh. ben denize havuza girmek için bi süre beklicem ama olsun kıyıda takılırımm bende
Şimdi küçük olduğu için rahat rahat giyiyorum ama yaptırımda esim izin vermez herhalde o zaman da güzelim seyleri kapatmak zorunda kalacak gibime geliyor Poisa ucgenli resimlerini bekliyoruz
merhaba poisa, aşağı yukarı beden ölçülerimiz aynıymış. geçen gün dr.a gittim ve bana 280 cc High profile DAMLA protezi (Kas Zarı ALTINDAN ) kullanabileceğini söyledi. seninde sanırım aynı. bir sakıncası yoksa fikir olması açısından fotoğraflarını görebilir miyim? bir de şuan tam olarak kaç numara sutyen kullanıyorsun?
fotolar harika ya...
:) tşk ederim.. gittikçe güzelleiştikleri bir gerçek evet fakat şu son günlerde nedense böyle bir ağır hissediyorum göğüslerimi.. ya bana öyle geliyor ya da eşimin de dediği gibi masaj yapmadığım için artık öyle oldular..
ama ben her gün uyanmadan evvel yüzüstü uyanıyorum onun da bir masaj görevi görmesi gerekmez mi? extradan masaj yapmama gerek kalmıyordur diye düşünsem de yazın bir fırsat yakalayıp Barış beye görünmek istiyorum en iyi bilgiyi sanırım o verecektir..
ve bu aralar etrafımda çok fazla annesi göğüs kanserine yakalanan arkadaşım var.. hepsi de yaşça benden büyük hanımlar ,onların anneleri oluyor ama yine de biraz endişelendim, eğer ki öyle bir şey olsa göğüslerimi elleyip kendi kendimi muayene etsem de acaba hissedebilir miyim ki, erken müdahale şansım olur mu ??
yine ameliyat olmadan önceki psikolojiye büründüm ://
kötüüüüü
:)) böye yazılınca da utanmıyorum desem yalan olur
çok teşekkür ederim, ben de ne yalan söyleyeyim beğeniyorum göğüslerimi.. bu halleriyle kalmalarını da çok istiyorum keşke zaman hep bu şekilde kalsa ben hiç yaşlanmasam ve çocuk doğurmak gibi bir durumum olmasa hayat böyle sürüüüüp gitse ama ...
ama işte :/
darısı gerçekten çok daha güzelleriyle başınıza olsun