:)))
Ballim, ben sana ne desem az.. bi kere sen olmasaydın o bakıp da bayıldığın göğüsler hayatta var olamazlardı.. o sebeple o bayılmaların ve esas iltifatların baş kahramanı kesinlikle sensin bunu bir kenara yaz..
Süreç konusunda ben de sana katılıyorum, her ne kadar ilk 2 ve 3. ayımda biraz hor kullanmış olsamda göğüslerimi, artık daha dikkatliyim.. ilk 3 aydan sonra hemen sporcu sütyenimi bırakmıştım ama artık son 1 aydır her eve girişimde hemen onu giyiyorum artık, çünkü sol göğsümde o bahsettiiğim hareketlilik devam ettiği için biraz daha özen göstermem gerektiğini hissettim. ve artık daha çok gözüm bakıyorum onlara
hele ki 19 mayısta gittiğim tatilden sonra tüm bakışları çeşit çeşit bikinilerle üzerimde topladıktan sonra artık çok daha iyi bakmam gerektiğine olan inancım tam, çünkü ben değil 1 sene 10 sene bunlarla hava atsam ,yıllarımın ezikliği geçmeyecek, ezik memelerle geçirdiğim yıllarımın hıncını ancak bu şekilde alıyorum artık ama inan çok zevkli, sen de yaşıyorsun ve biliyorsun ki ..
hani ne giysek yakışıyor ya artık, Allahım ne hoş duygu nasıl bir haz anlatamam.
okulda,bayan hocalarla bir aradayken, son günlerde giydiğim atlet bodyler ile arasıra kazara verdiğim frikiklerle - ooooo maşallah maşallah- gibi sesleri duyup kafamı kaldırınca seslerin bana söylendiğini görmek, tarifi imkansız bir duygu..
nerde geçen yıl ki elini sürekli göğsüne kapatan ben nerde şimdi ıslık çalınacak kıvama gelmiş ben..
bir göğüs bir kadında bu kadar mı elzem,hiç fark etmemişim yıllarca, o sebeple diyorum ki iyi ki karşıma çıktın da beni de güzel , dolgun memeli hatunlar kervanına kattın..
SS :)