poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Yasodenciğim senin mesaj sayın 23 görünüyo yoksa sen daha benim -bizim resimlerimizi görmedin mi (
nasıl yani (

bu defa ameliyat olduktan sonra üzüntü namına hiç birşey kalmayacak ki :) senin bebişin de olmuş, ohhh bundan sonrası senin için sürekli ve safi mutluluk, ne güzel..:) çok sevindim senin adına :)
ve benden de sana kucak dolusu sevgiler

poisacım yazdıklarını okumak çok hoşuma gitti... benimde boyum uzun ve doğal dursun diye büyük istemiyorum... senin mutlu olman beni çok mutlu etti öpüyorum bebiş

Silvart tşk ederim :)
bence sen bir an önce resimlerimizi gör ki sürecin hızlansın :) boyun da uzunsa eminim ki sana da inanılmaz yakışacaktır şöyle dolu dolu göğüslü olmak..
çünkü insan uzunsa - şöyle bir karşıdan bakılınca örneğin bikiniliyken - insan ister istemez şöyle güzel de bir göğüs ebatı bekliyor o kızda.. ama bir bakıyorsun fısss kızda hiç bişey yoksa, ne biliyim bu benim şahsi fikrim, ben biraz dumura uğruyorum.. hem boylu hem dolgun göğüslü kızlar benim görüntü olarak açıkçası çok hoşuma gidiyor.
kısaca kadına göğüs yakışıyor, Allah bilmiş de yaratmış di mi,kadın dediğin göğüslü olur :)

ohhh be iyi ki göğüslüyüm.. artık :)

ben yeni ,akıllara zarar rengiyle ,3 liralık sütyenimle pembelendim:)) 80 B olmasına rağmen küçük gelen ve bu noktada beni şaşırtan bu yeni sütyenimle yeniden karşınızdayım..

deli miyim neyim bilmem ki

hemmenn bakıyorumm

Resimlerin çok isabetli olmuş hem ilk zamanlardan sonra oturmuş hallerini görmüş oldum hemde çamaşırını koymuşsun süper olmuş. Bende bunu yapacağım bol keseden konuşanlara kapak olsun
:))) Özetle mutlu muyuz ? Mutluyuz ee sorun yok o zaman :))
Bu arada farkettiysen zamanla geçtikçe daha güzel görünüyor

poisa göğüsler tam yerine oturmuş gibi söylemesen kesinlikle ameliyat olduğun anlaşılmaz
pembe tenine çok yakışmış

ya Oraletçiğim hem de nasıl ya. Mutluluk ki tartışılmaz.. Mutluluk ki bulaşıcı.. Yüzüm gülüyor canım daha ne olsun.. Resimlerime baktıkça bu ben miyim diyorum.. Benim için bundan daha güzel bişey yok ki:))
Sen de koy bence de, çekemeyen kıskananlara dediğin gibi kanıt olur işte :)

evet fark ettim hep dediğin ve yinelediğin gibi kesinlikle zamanla daha da bi hacimleniyorlar, hani volum kazandı diyorlar ya walla öyle yani.. ( gerçi volume hacim aynı şey ama olsun )

poisa göğüsler tam yerine oturmuş gibi söylemesen kesinlikle ameliyat olduğun anlaşılmaz
pembe tenine çok yakışmış

yok canım ,kimseye ameliyat olduklarını söylemiyorum zaten hiç merak etme :))

pembenin tenime yakışması ise evet bende pembeyi çok seviyorum zaten, sağolsun o da beni kırmayıp bana yakıştırıyor kendisini :)) heeheh

yok tatlım elbette gördüm resimlerinizi, ben eski bir üyeyim , eskiden böyle mesaj sınırı falan olmadığından görebilmiştim resimlerini..ama kısıtlama olunca o hakkım alındı elimden.laf olsun torba dolsun , mesaj sayım artsın diyede mesaj atmadığımdan kaldı öyle mesaj sayım. ama o gördüklerimi unutmam söz konusu değil.. muhteşem olmuştun.:)

poisa sana maıl attım musaıt oldugunda bakalbılır mısın tatlım tekrar tesekkurler:)

poisacım beni arki olarak eklediğin için çok sağ ol... mesaj sayım az olduğu için resmin büyüğüne bakamadım ama küçük hali bile harikaydı... 80 B ha harikaymış ... ben 75 o da süngerli dolgulu tam destekli :85:

merhaba poisa,

ben de oralet ve senin resimlerine bakıp barış bey e ameliyat olanlardanım..:) henüz 1 ay oldu..
balenli sütyen giymeye kaçıncı ay başladınız? yoksa balenleri çıkarıp mı giyiyorsunuz?
çok güzel sütyenler deniyorum,daha çok erken diye henüz almıyorum,ama çok sabırsızlanıyorum :)

tatlım pembişler çok yakışmış valla

mutluluğun hepimize bulaştı şekerim hiç merak etme

rüyalarımda hep ameliyat olduğumu sütyen denediğimi görüyorum şaşkın oldum artık

hep böyle mutlu güzel mesajlar bekliyorum senden malum yaz geldi.gülen yüzün hiç solmasın çiçeğim

aa al kız al ben birinci haftadan başladım almaya, evde yer kalmadı. evde dener dener eğlenirsin işte daha üç hafta oldu, başlamadım giymeye de hevesimi alıyorum. sonra çıkarıp babanne sütyenimi takıp oturuyorum

poisacim baris beyi gercekten merak etmeye basladim 2 gun sonrasina randevu alcam umarim dolu degildir. bide herkes fotograf goruyo birbirini ekliyo ben basaramiyorum butun bunlari :))bu ayin 20sinde ameliyat olmam lazim baska uygun vaktim yok :)) ayy 10 gun kalmis cok heyecanlii

papatyacim cok dogal duruyo gercekten. sen de baris beye mi ameliyat oldun. degilse kime :))kac cc takildi bir de sana? seninle gogus yapilarimiz ayni gibi duruyo sanirim ameliyattan snraki halim senin resmine benzicek :))

papatyacim cok dogal duruyo gercekten. sen de baris beye mi ameliyat oldun. degilse kime :))kac cc takildi bir de sana? seninle gogus yapilarimiz ayni gibi duruyo sanirim ameliyattan snraki halim senin resmine benzicek :))

aynen papatyacım ya harika görünüyorlar ... ve evet ya biraz daha bilgi ver lütfen kaç cc takıldı falan ...

:
Canım şekil şemal açısından balenli 2-3 ay kadar kullanmak yasak. Hatta zaman zaman 6 ay bile diyebiliyor. Kendisine sor bence. 1.ayındasın şu an sporcuya devam et derim. Bana 15.günden sonra istediğini kullanabilirsin demişti ama ben 4 ay yine sporcu kullandım arada sırada sütyene geçiş yaptım. Hatta sütyenimin tellerini çıkarıp kullanmıştım :)
Mayıs bitene kadar benim önerim geçiş yapmaman olur. Hani al ama uzun süre takma dene hevesini al Yazın rahat rahat giyersin hepsini :))) Yaza kadar daha da hacimleneceği için şu anki haliyle aylar sonra göreceğin hali arasında dağlar kadar fark olacak. :)

:))) Ben hala babanne sütyenimle yatıyorum çok rahat bu sütyeni benden başka seven olmadı galiba

Sen deneyip eğlenmeye devam et bunu yapmak hakkın :)) Sporcuya geçişi aynen uygulamaya devam et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…