poisa Meme Estetiği Ameliyatı

çok çok güzel hayırlı uğurlu olsun darısı başıma fotoğraflarınıza baktım çok çok güzellll çok doğall güle güle kullanın

çok çok güzel hayırlı uğurlu olsun darısı başıma fotoğraflarınıza baktım çok çok güzellll çok doğall güle güle kullanın

:)) böye yazılınca da utanmıyorum desem yalan olur

çok teşekkür ederim, ben de ne yalan söyleyeyim beğeniyorum göğüslerimi.. bu halleriyle kalmalarını da çok istiyorum keşke zaman hep bu şekilde kalsa ben hiç yaşlanmasam ve çocuk doğurmak gibi bir durumum olmasa hayat böyle sürüüüüp gitse ama ...
ama işte :/

darısı gerçekten çok daha güzelleriyle başınıza olsun

evet ben artık dün itibarıyla 3.ayımı dolu dolu bitirmiş durumdayım.

hafta sonu sevgili doktoruma 3. ay kontrolü için görüşmeye gideceğim yine taaa buralardan Konyalardan..
3.ay resimlerimle beraber ilk günkü sıfır halim 15 günlük halim ve 3 aylık halim ile aradaki gelişmeyi gayet net bir şekilde göreceğiz..
ben gidişattan çok ama çok memnunum , ne bir ağrı ne bir sızı ne bir evliliğimi etkliyecek durum oldu kötü yönde, o günden bu yana ne yaşadıysam hepsi de mutluluk ile doğru orantılı bir şekilde katlandı durdu, baharın gelmesi ile beraber daha hafif giysiler giyilmeye başlandı ve ben artık dolgusuz sütyenlerim olmadan dışarıya çıkabilmenin ne büyük bir lütuf olduğunu daha iyi anlamaya başladım ve triko veya merserize kazaklarla kendi normal sütyenlerimin ne kadar hoş durduğunu gözlerimi aynalardan alamamamdan fark ettim :)

Tekrar tekrar ve bıkmadan isteyen herkesin Darısı Başına ,diyorum..

yüzündeki gülümsemeyi gördüm sanki hep böyle mutlu ol canım tabiki darısı başıma
bu arada haftasonu için hayırlı yolculuklar diliyorum sana

yüzündeki gülümsemeyi gördüm sanki hep böyle mutlu ol canım tabiki darısı başıma
bu arada haftasonu için hayırlı yolculuklar diliyorum sana

teşekkürler... gerçekten de gülümseme var .. hani öle çok kendine güvensiz biri değildim zaten önceden de ama bu bambaşka bişeymiş yaww :)

sizin adınıza cok sevindim arkadasım.mutlulugunz daim olsun

poisa senin damla silikon muydu yuvarlak mı??

Sady'cim benimkiler damla.. ve baya baya da indiler aşağıya, ya da bana öyle geliyorlar, gerçi eminim ki daha çok zamanım vardır ama şimdiden bile hale yola girmeye başladılar

poisa merhaba , bende göğüs ameliyatı düşünüyorum , vakit buldukça bol bol araştırıyorum.. Bende nagor ve Barış Bey de karar kıldım. yorumların hepsini okudum, bahsedilen o muhteşem göğüsleri görmeden bile o kadar çok imrendim ki :)) Güle güle kullan poisa'cım. fakat ben resimleri göremiyorum. .. rica etsem bende görebilir miyim çok merak ediyorum

resimlerimi görmen için ekledim seni.. 25 msjı geçince görebileceksin resimleri ancak bilgin olsun..
herkesin resimlerini görmeye çalış, fikir olsun, umarım daha güzelleriyle karşımıza sen de çıkarsın, görüşmek üzere..

fotograflrı gördüm inanamadım protez olduklarına.. gerçekten harika o kadar doğal duruyorlar ki ... çok güzeller Poisa : ) söyleyecek birşey bulamıyorum Barış Bey bu konuda işinin ehli.. Ben böyle doğal protez görmedim daha önce.. kesinlikle Barış Çakır diyorum.. Güle güle kullan poisa cım

ooooooooo :)) bugüne kadar yazılmış en samimi iltifat buydu sanıyorum..
Çok Tşk Ederim :) Barış Beyin işinin ehli olduğunu ben her fırsatta Kendi sayfamda söylüyorum, bu hakkı kendimde görmemin sebebi de ,bu ameliyatı bu derece ağrısız (sadece 1.yoğun gün ) geçirmekte ve kasımın kesilmemesinde görüyorum..

yine üzerine alınacak arkadaşlar olacaksa, hemen yazayım, ben korkumdan kasımı kestiremezdim,başka bir doktor olacağı için değil, lütfen kimse üstüne alıp cvp vermeye kalkmasın..

2. ve 3. gün sürekli yattıysam da 4. gün ayaklanıp alışveriş merkezi gezecek kadar iyiydim, evet hareketlerim sınırlıydı kollarımı dirseklerimden çok açmak istemiyordum , yavaş yavaş yürüyordum ama o kadar da olsundu, 7.günde iş başıydım, okulumda 6 saat derse girdim.. sonrası hızla gelişti ve 15.günden sonra masajlar jel sürmeler başladı ve artık süreç gayet mutluluk verici..

ee tabii insanlardan da böyle güzel övgüler aldıkça doğal duruşuna dair, daha da bir hoşuma gidiyor açıkçası doktor seçimim.. insan önce doktoruna karar vermeli, onun ne yapacağını iyi bilmeli, sanıyorum ki sonrası gayet sorunsuz ilerliyor..

Darısı başına diyorum..ve senin de istediğin gibi En Kısa Zamanda..
Tekrar tşk ederim

poisacıımm, ben de senin cicişlerine bayılanlardanıııımmmm bayan doktorlar beni korkutmaya başladı :18::18: bugün hasan beye we barış beye randewu aldım. ama barış beye taaa haftaya gün verdiler doluymuş. bakalım inşallah bu 2 doktordan birine güwenirm we sonucundada asla pişman olmamm inşallahhh:84::84:

poisacım, o odadakilerden biri olarak eminimki asla o manzarayı unutmayacağım:)) sizi tanımakla çok mutlu olmuş olmakla birlikte, o günden beri kendimle ve göğüslerimle ilgili mutsuzluğumda bir kat daha artmış durumda, bu kdr güzel ve doğal göğüsler ortaya çıkabiliyorsa eğer bir ameliyatla neden benimkiler yamuk eğri büğrü ve tekrar ameliyat olmak zorundayım diye kafayı yemek üzereyim, neden ankaradaki doktorları araştırdımda istanbula hiç bakmadım diye hayıflanmaktan kafayı yiyeceğim yakında, her akşam rüyamda memişlerimle uğraşıyorum son 4 gündür,dünde barış beyi gördüm rüyamda, o kdr üzgünümki, keşke ilk seferde bende istediğim göğüslere sahip olabilseydim sizler gibi, malesef ben değil 3 ameliyat 5 ameliyat daha olsam o şekilde olmayacak çünkü sizde duydunuz, başka gittiğim doktorlarda söyledi, bana yapılan hata malesef telafisi mümkün olan ancak sizinkiler gibi süper hale getirebilecek bişiy olamyacak sdc belli yönleriyle daha iyi belli yönleriyle (iz vs) daha kötü bişi çıkacak ortaya, o yüzden hala kararsızım olmakla olmamak arasında

ticari doktorlara prim vermeyin kızlar, iyi araştırın doktorunuzu, bnm hatalı ameliyatımı gören doktorlar beni teselli etmek için, kendilerine göğüslerini düzelttirmek için gelen birçok mağdur kişinin resimlerini gösterdi bana, inananamadım gerçekten neler vardı bir bilseniz halime şükrettim aslında bnmki yine iyiymiş dedim yani

son olarak hem oralete hemde sana teşekkürlerimi iletmek istiyorum burdan yardımlarınız ve paylaşımlarınız için, beni kırmadığınız ve zahmet ettiğiniz için, çok saolun gerçekten, ikinizide öpüyorum

Poisacim özel msj atamıyorum çok gıcık biseyattığın msj için teşekkür ederim gogus estetigi konusunda hicbirsey bilmezken oraletcve senin sayende çok şey öğrendim doktora cogu şeyi bilerek gidicem ben de ihsallah ağustos ayında olmayı düşünüyorum öğretmenim bu sıralar olmak isterim ama mümkün değil,yaz icinde planlarım var Ramazan ayında zaten evde olacağım için benim acımdan en uygun tarih Ağustos hakkımda hayırlısı bakalım ben de sizin gibi seksi memislere sahip olabilecekmiyim

gitgide göğüslerimin daha çok beğenildiğini düşünmeye başladım demek ki Oralet'in söylediği doğru,zamanla daha güzel oluyorlar, bu keratalar :))

ben eminim ki 2 doktordan birisi kesinlikle ve kesinlikle sana güven verecek ve bu gerçeği buradan hepimiz göreceğiz..
hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun

göğüs ameliyatı olmayı düşünen herkese örnek teşkil etmeli.. Şu sebeple; badehan da - kendisiyle de tanıştık, gayet eğitimli, aklı başında , fizik itibarıyla gayet hoş bir bayan- eminim ki kendi düşünceleri ölçüsünde araştırıp edip de bu ameliyatı oldu, ama gelin görün ki ameliyat sonucundaki durum onu hiç bir şekilde tatmin etmemiş, görüntü olarak olumsuz bir şekil bozukluğu meydana gelmiş. oysa o da bu ameliyatı para vererek yaptırdı,umut bağladı narkoz aldı sedyeye yattı kendini güvendiği doktoruna emanet etti ama sonuç ..
sonuç onun beklediği sonuç değil, üstüne üstlük doktor hatasını telafi etmek için herhangi bir girişimde de şu an için bulunmuyor..

her zaman belirttiğimiz bir nokta var, bu ameliyatı olmak için araştıran arkadaşlar, evimin yanı olsun, yürüyerek gidiyim geleyim mantığı ile ya da şehrimin yanı olsun 1 saat sürsün gibi bir mantıkla hareket ederlerse sonuç Badehanınki gibi hüsranla sonuçlanabilir..

Önce doktorunuza karar verin kızlar, şehrinize,semtinize değil ! doktorunuzun yaptığı işler sizi her açıdan tatmin ediyorsa kafanıza yatıyorsa kesi yöntemi kullanılacak malzeme içinize sindiyse ondan sonra bakın bakalım o doktor hangi şehirde..

hep söylüyorum, belki okumaktan sıkıldınız ama yeri geldi söyliycem, ben konyadan kalkıp da gidiyorum istanbula.. ameliyata da gittm 3 gün mecburen hastanede de kaldım o kadar paralar bayıldım ,kalacak yerim yoktu çünkü istanbulda , 15.günde de gittim 3. ayda da , değdi mi istanbula gitmelerime, Barış çakır a ameliyat olmama, evet değdi.. resimlerimi görüyorsunuz ,değdi her bakımdan..

Son düzenleme:
Badehancım, bende o günden beri kendime soruyorum, eğer badehanın yerinde olsaydım tekrar olur muydum,diye, niyeyse tekrar narkoz almak çok işime gelmiyor,ama bilemiyorum, bikini ile sütyen ile çok çok asimetrik mi görüntü, eğer öyle ise de olurdum sanırım tekrardan..

sana en yakın zamanda o kötü kabusların yerine, güzel rüyalar diliyor,içine ferahlıklar gelmesini ümit ediyorum..

tanıştığımıza da çok memnun oldum,tekrar

meslektaşım, gel etme eyleme ağustosu bekleme, en kısa sürede ol ameliyatını..

bak ben yaptım planı..:)

19 mayıs perşembe günü zaten tatil olduğundan sen perşembe günü ameliyatını bir güzel ol,pazartesiden cumaya bir 5 günlük rapor al, 4. veya 5. gün bir güzel direnlerin çıkarılsın, teee 30 mayıs pazartesi 11.gün iş başı yap ki ohoooooooo 11.güne kadar çoktan herşey normale dönmüş olur..
yaza da of offf offf bir güzel havanı atarsın herşey çoktan rüya gibi geride kalır, olmaz mı:))

olur olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…