poisa Meme Estetiği Ameliyatı

:))) Ben hala babanne sütyenimle yatıyorum çok rahat bu sütyeni benden başka seven olmadı galiba

Sen deneyip eğlenmeye devam et bunu yapmak hakkın :)) Sporcuya geçişi aynen uygulamaya devam et canım

hehe kendi sayfamda yazdım az önce aynı şeyi babanne sütyenine ben de bayılıyorum, çok rahatt. dün keşek doktor iki tane verseydi diye düşünürken yakaladım kendimi. ömürlük kullanıcam ya, yıkayıp hemen kurutması zor oluyor

papatyacim cok dogal duruyo gercekten. sen de baris beye mi ameliyat oldun. degilse kime :))kac cc takildi bir de sana? seninle gogus yapilarimiz ayni gibi duruyo sanirim ameliyattan snraki halim senin resmine benzicek :))

teşekkürler canım ben izmir de çağhan baytekin' e ameliyat oldum canım. 270 cc, kas üstü, göğüs altı kesisi. ayrıntılı bilgi için bakınız benim sayfam

aynen papatyacım ya harika görünüyorlar ... ve evet ya biraz daha bilgi ver lütfen kaç cc takıldı falan ...

teşekkürler canım, çok tatlısınız yukarıya yazdım azıcık

aa bak şaşırdım şimdi oraletçim yaa. doktorum ikinci hafta kontrolünde iki hafta daha bekle balenli için demişti. ben de onu bekliyordum :44: arada, gece bir yere falan gidersen tak birkaç saat ama sonra sporcunu tak demişti. pööff neyse acele etmeyeyim bari, söylediklerin çok mantıklı. bişi sorucam o zaman kom' un ya da ayyıldız' ın galiba sporcu sütyenine bakmıştım. balenli ile sporcu arası ama telsiz birşeydi. nasıl olsa az takıcam diye almamıştım, pahalıydı biraz. onları biliyor musun oralet? onlardan mı taksam aciba. göğüs uçlarım çok belli oluyor yaa, ayna gibi ortadalar. meme ucu kapatıcı silikon takıyorum genelde sporcu sütyeninin içine. ama uçlarım çok hassas o da zarar verirse diye korkuyorum :KK:

Son düzenleme:
babane sutyenindenkastınız nedir kızlar... balenli kullanılması için çok mu zaman gecmeli...:26:

babane sutyenindenkastınız nedir kızlar... balenli kullanılması için çok mu zaman gecmeli...:26:

cnm ben tahmin ediyorum emzirirken okadar büyümüştiki göğüslerim bende evde onlardan kullandım 6 ay hakkaten çok rahatlar valla ben ondan şikayet edicemi sanmıorum ama eşimin görmemesi için kırk takla atıcam onu biliyorum :78: alıştım süslü püslü şeyler takmaya o açıdan biraz sıkıntı olur ama hiç önemli değil ben olim bitsin varsın babaane sütyeni takim

bende aynı şeyi düşündüm benım de çoçuğum var penye emzirme sütyenlerinden mi acaba diyordum kendi kendime..tahmınım doğruymuş..aynen bendekendi açımdan sorun yasaam da eşim konusunda sıkıntı olbilir... küçük de olsa hep süslü iç çamaırlarıyla göz doldurdum bu güne kadar...tam büyüdü derken penye sütyenleri görünce ne düşünür acaba..kıyamam

kuzum siyahın asaletini kullanırsın. siyah penye sütyende bile güzel duruyor, bir de içi dolu olunca bu ne böyle danteli yok diyecek değil

oraleett sence ?

oraleett sence ?

:)) Doktorun kadar net cevap veremem ama fikrimi soruyorsun madem söyleyeyim :))

Hiç değilse iki ay daha sporcu sütyeni kullanmaya devam etmeni öneririm. Hatta 6.aya kadarda gündüz balenli taksanda gece yine sporcu sütyeni giymeye devam et. Bu hem ameliyat izlerin için hemde göğüslerinin şekil alma dönemi olduğu için senin avantajına olur.
Benim üç tane sporcu sütyenim var bende kullanmam diyordum ama rahatlığına alışınca çabuk bırakamıyor insan :)

yarın hepinize teker teker cvp vereceğim kızlar..
pembe 3liralık sütyenimin gördüğü rağbet ağzımı bu gecelik açık bırakacak ve çok mutlu oldum bu kadar paylaşımcı olmanıza..
ve ben yokken beni burda yalnız bırakmamış olmanıza ve Oralet'e.. sorulara ben yokken cvp verip arkadaşların meraklarını giderdiği için..
yarın görüşmek üzere, tekrar beğendiğiniz ve samimi iltfatlarınız için tşk ederim :))

teşekkürler canım. baktım hemen balenliye geçilecek gibi değil, dün iki sütyen daha aldım. bir atlet gibi olanlardan, biri de kom' un yarım sporcu atlet şeklinde göğüs yerinde ince süngerleri olan. göğüs altında atlet devam ediyor biraz ve bitiyor. çok beğendim. göğüs ucu belirgin olma derdim kalmadı. gerçi azıcık büyük geldi large almak zorunda kaldım. stoklarda kalmamış. tek vardı. fiyatı 29.50.

ne demek Silvart rica ederim. inan bana resimlerimizi görmeye başladıkça fikrin kat be kat değişecek. Çünkü duruştan ziyade yapay olma ihtimalinin olmadığını düşünmek şaşırtacak seni.. o kadar sahici o kadar benim zannedeceksin, düşün gerisini.. :) inan bana ameliyattan sonra o dolgulu süngerliler en samimi Eski arkadaşların olarak tarihteki yerlerini alacaklar.. zaten bu kadar iyi doktor varken,onlara da bu yakışır, tarihe geçmek :)

June'cum wallahi inan dün akşamdan beri senin sorunla beraber ben de bunu düşünüyorum ne zaman giymeye başladım diye ,eğer balenli demek altı tel demirli sütyen demekse ki galiba öyleydi, ben galiba 5haftadan sonra gündüzleri başlamıştım giymeye ve şu anda da hala devam ediyorum giymeye.. aslında hep okuyorum ilk 6 ay önerilmiyor ama nedense ben bu noktayı ve her nasılsa es geçmişim.. ?!?!?!
neden geçtiğimi sorarsan :/// hiç bilmiyorum.. dün akşamdan sonra da dank etti ve bugün tekrar anane sütyenime geri döneyim dedim ama zannetmiyorum ki kötü birşey olsun yani inşallah olmaz..
çünkü hep diyorum ya 1 aydan sonra ben tamamen ameliyat olduğumu unuttum,o kadar herşey normale dönmüştü.. yine de ilk 6 ay daha hassas davranmak ve değerlerini arttırmak adına bari 3 ay balenli için beklemeli diyorum..

pembeler ahh o pembeler.... ben bir pembe ,gece yani yatak giysisi mi diyim ne diyim bişey aldım bu hafta sonu ve aman allahım inanılmaz tatlı birşey, siyah pembe bir renk eşim seçti bir resim ekleyeyim diyorum ama.....
sonra kızlar arasında infial yaratır korkusuyla:)) vazgeçiyorum.. Anlayacağın şimdilik beklemedeyim
ama şunu söylemeliyim ki hep yatak için fantezi giysiler ya da geceliklere bakar iç geçirirdim önceden, ben bunu alsam ne olacak içini dolduracak göğüs mü var sanki, pehhh, der durur ve almaktan da vazgeçerdim haliyle burnumdan soluyarak mağazalardan çıkarken..
şimdi diyorum ki oy oy oyyyyyyyyyyyy :) Allahım bu ne güzellik kıyafete ruhunu veren göğüs işte budur diyorum.. çok mutluyum çok Allah nazardan saklasın.. iyi bişeymiş göğüslü olmak iyiii :)

Bana kalırsa Barış bey gerçekten merak uyandıracak niteliklere sahip bir plastik cerrah.. kişiliğiyle olsun özgün doktor değerleri ile olsun, ben seviyorum doktorumu çıkardığı işlerle de sağ olsun herkesi baya bi mutlu etmişliği var.. umarım istediğin gibi göğüslere kavuşman için Barış bey ile anlaşırsın ,o olmazsa da eminim ki birisi mutlaka isteklerini karşılayacak ve sende 20 Nisandan sonra aramıza katılacaksın

Hadi bakalım haberlerini merakla bekliyoruz

Ayni beni anlatmissin sanki :)) benimde aklimda hic yoktu dogal seyler bakarken oluverdi birden hayali vardi gecen kista ama baharda gercege dokuorum :)) yanliz cnm fotolarina oldum bittim bayildimmmm ama damlaymis senin meger ben yuvarlak sanidm yaaa bana yuvarlak yapilcakkkk ama ben sen gibi dursun istiommmm yaaaaa :))) nolcak simdiiii

canım yaaa bayıldım fotolarına çok güzel duruyorlar valla benimde en büyük hayalim aynen dediğin gibi şu gecelikleri dantelli güzel iç çamaşırlarını giymekçok istiyorum çoook!eşimle 2-3 gün önce konuştum ilk önceleri sıcak bakmıyordu en sonunda ben beğeniyorum göğüslerini şikayetim yok ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle yaptır dedi fakat dün akşam yine acaba pişman olurmuyuz yapay birşey dedi çok canımı sıktı beni de ürkütüyor birşeyler ters giderse diye endişeleniyorum :26:sanki takma meme taktırıcam yaaaa sinir oldum bugün doktora gidicektim izir yağmurdan göçtü şansıma! çevremdekinlerin verdiği 2 doktor ismi var beraber giriyorlar özcan ülgenle ruhi çankaya ben izmirde olduğum için burada araştırdım fakat onlarda kk da geçmemiş isimleri fakat daha akşam bile bir arkadaşım onları tavsiye etti sana şunu sorucam eşinin tepkisi ne oldu? :26:

Yavsa'cım, tşk ederim fotolarıma ölüp bitmene ama ölme de bitme de çünkü ben eminim ki seninkiler de en az benmkiler kadar hatta daha bile fazla güzel olacaklardır.. Yuvarlak yapılacaksa bilemiyorum İSTEDİĞİN aynı görüntüyü verir mi çünkü yuvarlağında hem bir sürü resimlerini gördüm hem de canlı canlı bir arkadaşta da gördüm Bade82'de, üstleri biraz boş gibiydi o da damlaya hayran kaldı bizimkileri görünce (Oraletin ve benimkileri) ama belki ameliyat yöntemin ile aynı görüntüye ulaşır doktorun..

Sen sıkma canını eminim ki benimki gibi duracaktır bi şekilde, yeter ki sağsalim ameliyatını ve iyileşme sürecini atlat sen en kısa sürede..

Gezgincik Slm..
Sana hemen şunu söylemeliyim , benim KK ile tanışma sürecim en başta yazdığım gibi oldu ama sonrasında Meme estetiğine karar vermem Oralet sayesindedir, onun da bu kadar etkili olmasında en büyük sebep özelden bana resimlerini göndermesi ve hiç bir surette benim ameliyat olmamı düşünmeyen Eşimi ,Oralet'in resimleri aracılığı ile ikna etmemdir.
Eşim aynı ama aynı senin eşinin kurduğu cümleyi kurmuş "ben seni böyle zaten beğeniyorum bence göğüslerini yaptırmana gerek yok"demiş arkasından da " eğer çok istiyor ve öyle mutlu olacaksan yaptır ne diyim ,yanındayım" diyerek destek olmuştu ama gel gör ki hem bende hem de onda doğal olrak hep acaba bir yapaylık söz konusu olur mu düşüncesi hep vardı bunu da ben KK da gördüğüm her resmi onunla da paylaşarak ve en çok da Barış Çakır'a yaptıracağım için Oralet'in resim ve videolarına bakarak yumuşaklığına ikna olduk..
yani sadece ben değil resim ve videoları eşim de izledi hep çünkü ne de olsa evlisin ve 1.dereceden etkilenecek biri varsa o da insanın kendi eşidir haliyle..

Eşim şu an kesinlikle çok memnun, hem de 15.günden beri..
gerçekten de hiç hissedilmiyor yahu,sözleriyle beni de bu konuda hep bilmeden rahatlatmıştır sağ olsun ama daha da günler geçip göğüslerim oturdukça ve vucudumda şeklini yumuşaklığını buldukça deyim yerindeyse hoplayıp zıplamaya başladıkça yapaylığa dair aklımdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmıştır protezlerim..
Keşke daha önce yaptırsaymışsın, demişliği bile var bu arada eşimin, bunu da es geçmek istemedim:)
yani hülasa; eşimin tepkisi gayet olumlu çünkü hem benim mutluluğumu ve gecelikleri giydiğimdeki güvenimi görüyor hem de kendisi görüntü itibarıyla daha seksi bir eşe sahip, ee daha ne olsun canım.. bundan iyisi ...

:)) hiç merak etme o takma meme düşüncesi ameliyata girene kadar benimde hep ama hep aklımda kaldı ne olsa yabancı bir madde öfff , diye diye girdim ameliyata ama boşuna kuruntu yaptığımla kalmışım,herşey umduğumdan çok daha güzel sonuçlandı..
Darısı isteyen herkese olsun,gerçekten önemli bir unsur bir kadın için..

Son düzenleme:

canım Allah sizlerden razı olsun valla çok rahatlıyorum cidden güç kuvvet alıyorum sizlerden bende ilaç yada doğal yolla birşey olurmu düşüncesiyle girdim 1 kaç günde geldiğim hale inanamıyorum boşa vakit geçirmek istemiyorum çünkü yaşım 33 oralet bana çok moral verdi sağolsun papatyada sende sizlerin desteği ile benimde 20 li yaşlarda göğüslerim olcek herhal:90::90::90:

o nasıl söz, Allah herkesten razı olsun.. :) yaptığımız bişey yok sadece yardım ki o da doktorların yaptığının yanında devede kulak kalır :)

İstediğin sonuca ulaş , gerisi teferruattan ibaret olacak.. Desteğimiz daimdir,biz her zaman burdayız,ne zaman yardıma ihtiyaç duyarsan.
Görüşmek üzere tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…