poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Mesajları okudukça nasıl hevesleniyorum bir bilseniz.. Ama benim durumum biraz farklı, benimkiler biraz büyük ve dolayısıyla sarkık gibi :KK43: Barış bey küçültme ve dikleştirme konusunda iyi midir ki?

Mesajları okudukça nasıl hevesleniyorum bir bilseniz.. Ama benim durumum biraz farklı, benimkiler biraz büyük ve dolayısıyla sarkık gibi :KK43: Barış bey küçültme ve dikleştirme konusunda iyi midir ki?

Barış beyin gayet başarılı küçültme ve dikleştirme ameliyatları yaptığını duymuş ve kendi gözlerimle de -daha 3 gün önceki hafta sonunda - resimlerini görmüştüm..
bir ı pad'in içerisinde bu güne değin yaptığı burun meme büyütme- küçültme vs.. ameliyatların öncesi sonrası resimleri mevcut ve hepsini görüyorsunuz.. orada da çok büyük göğüslülerin ve sarkık , nasıl normal ebatlara döndüğünü Oralet ile beraber gördük..
istersen Gözdeem, bir ara fırsat yaratabilirsen randevu alıp kendin de bir inceleyebilirsin, ya da şehir dışındaysan barış beye bir e mail atıp bir kaç meme dikleştime ve küçültme ameliyatı yapılmış resimlerden rica edebilirsin, sanırım kırmayıp gönderecektir..

Barış beyin gayet başarılı küçültme ve dikleştirme ameliyatları yaptığını duymuş ve kendi gözlerimle de -daha 3 gün önceki hafta sonunda - resimlerini görmüştüm..
bir ı pad'in içerisinde bu güne değin yaptığı burun meme büyütme- küçültme vs.. ameliyatların öncesi sonrası resimleri mevcut ve hepsini görüyorsunuz.. orada da çok büyük göğüslülerin ve sarkık , nasıl normal ebatlara döndüğünü Oralet ile beraber gördük..
istersen Gözdeem, bir ara fırsat yaratabilirsen randevu alıp kendin de bir inceleyebilirsin, ya da şehir dışındaysan barış beye bir e mail atıp bir kaç meme dikleştime ve küçültme ameliyatı yapılmış resimlerden rica edebilirsin, sanırım kırmayıp gönderecektir..

Teşekkür ederim Poisa, gerçekten umutlandım şimdi :KK1: İnternette gördüğüm örnekler pek iç açıcı değildi ve ümitsizliğe kapılıyorum onları gördükçe. Başarılı diye gösterilen örnekler bile yapay ve orantısız görünüyordu... Sanırım araştırmak ve kendimi hazır hissetmem için biraz daha zamana ihtiyacım var ama yolum düşerse mutlaka uğramayı düşünüyorum.

sevgili poisa ve oralet.. meme estetiğiyle ilgili internette araştırma yaparken denk geldiğim bu forumda , yardımseverliğiniz, bilgili ve sıcakkanlılığınızla tüm sorularımı samimiyetle cevaplandırdınız.. pekte aklımda yokken benim cesaretimi de kazandırdınız, sayenizde 18 mayısa gün aldım.. kas zarı altının tüm güzelliği ve doğallığını sizlerde gördüğümden bende(elbette doktorun kararı öncelikliydi) o yönde tercihimi yaptım.. artık gün sayıyorum.günlerim bittiğinde umarım mutluluğumu tekrar sizlerle paylaşırım..teşekkürler..

sımdıden gecms olsun ınsallah sız de sonuctan cok memnun kalırsınız ve burda mutlulugunuzu paylasırız:)

QUOTE=yasoden;18439504]sevgili poisa ve oralet.. meme estetiğiyle ilgili internette araştırma yaparken denk geldiğim bu forumda , yardımseverliğiniz, bilgili ve sıcakkanlılığınızla tüm sorularımı samimiyetle cevaplandırdınız.. pekte aklımda yokken benim cesaretimi de kazandırdınız, sayenizde 18 mayısa gün aldım.. kas zarı altının tüm güzelliği ve doğallığını sizlerde gördüğümden bende(elbette doktorun kararı öncelikliydi) o yönde tercihimi yaptım.. artık gün sayıyorum.günlerim bittiğinde umarım mutluluğumu tekrar sizlerle paylaşırım..teşekkürler..[/QUOTE]

gitgide göğüslerimin daha çok beğenildiğini düşünmeye başladım demek ki Oralet'in söylediği doğru,zamanla daha güzel oluyorlar, bu keratalar :))

ben eminim ki 2 doktordan birisi kesinlikle ve kesinlikle sana güven verecek ve bu gerçeği buradan hepimiz göreceğiz..
hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun :KK66:

canııım beniiim çook teşekkür ediyoruuumm sanaa:KK16::KK16::KK16: dediğin gbi bu 2 doktordan birine karar kılarıım inşallaahh:21::21:

Hasan beyi sewdim ama yöntemleri biraz kafamı karıştrdı. yeni bir konu açıyorum uzun uzun yazdım ,inşallh site yöneticisi kabul eder de o başlıktan dewam ederim. :92::92:

özelden msj attım sana bitanemm öpüoorum çoookk:KK54::KK54:

sevgili poisa ve oralet.. meme estetiğiyle ilgili internette araştırma yaparken denk geldiğim bu forumda , yardımseverliğiniz, bilgili ve sıcakkanlılığınızla tüm sorularımı samimiyetle cevaplandırdınız.. pekte aklımda yokken benim cesaretimi de kazandırdınız, sayenizde 18 mayısa gün aldım.. kas zarı altının tüm güzelliği ve doğallığını sizlerde gördüğümden bende(elbette doktorun kararı öncelikliydi) o yönde tercihimi yaptım.. artık gün sayıyorum.günlerim bittiğinde umarım mutluluğumu tekrar sizlerle paylaşırım..teşekkürler..

canım resmen ben de aynı durumdayım, buradaki mesajları okudukça kararım neredeyse kesinleşti. şimdi ben de yıllık iznimin belli olmasını bekliyorum sıradaki adımı atmak için :) bakalım 18 mayısa kadar nasıl sabredeceksin :KK70:

canım resmen ben de aynı durumdayım, buradaki mesajları okudukça kararım neredeyse kesinleşti. şimdi ben de yıllık iznimin belli olmasını bekliyorum sıradaki adımı atmak için :) bakalım 18 mayısa kadar nasıl sabredeceksin :KK70:

Sonuçları gördükten sonra, beklemekte insana ayrı bir haz veriyor.(kavuşulması beklenen sevgiliyi bekler gibi:)) . umarım hepimiz istediğimiz göğüslere kavuşur mutlu oluruz(sayfasında yer aldığımız arkadaşımız poisa gibi)..

ne mutluluk verici bir şey insanları bu şekilde olumlu etkilemek ve onların mutlu olmasını sağlamak...
ben de internette araştırma yaparken bu siteyle karşılaşmış ve 1-2 günlük araştırmadan sonra Doğal yollardan çıkıp Meme estetiği bölümüne geçiş yapmıştım ve ORALET :)
canım Oraletimle karşılaşmıştım..
hep diyorum bugün bu kadar övgüye mazhar olan resimlerin sahibiysem Oralet ve tabii ki KK sayesindedir.

eminim günler şu aralar sana biraz yavaş geçecektir ama sabırla beklediğin bu günlerin meyvesi inan harika olacak... :)

canııım beniiim çook teşekkür ediyoruuumm sanaa:KK16::KK16::KK16: dediğin gbi bu 2 doktordan birine karar kılarıım inşallaahh:21::21:

Hasan beyi sewdim ama yöntemleri biraz kafamı karıştrdı. yeni bir konu açıyorum uzun uzun yazdım ,inşallh site yöneticisi kabul eder de o başlıktan dewam ederim. :92::92:

özelden msj attım sana bitanemm öpüoorum çoookk:KK54::KK54:

Barış beyle de görüştükten sonra fikirlerini paylaşırsın , merakla bekliyorum seni burda..
Herşey güzel olacak inan :KK66:
Bomba gibi göğüslerin olacak ve iyi ki de yaptırmışım diyeceksin..

:) yıllık iznin desene hayatına damgasını vuracak.. :)
Umarım senin de umduğundan daha güzel göğüslerin olur, isteyen herkesin darısı başınaaaa :-)

:) yıllık iznin desene hayatına damgasını vuracak.. :)
Umarım senin de umduğundan daha güzel göğüslerin olur, isteyen herkesin darısı başınaaaa :-)

poisacım merhaba acaba bana ozelden mail adresını yazma şansın var mı?

Sonuçları gördükten sonra, beklemekte insana ayrı bir haz veriyor.(kavuşulması beklenen sevgiliyi bekler gibi:)) . umarım hepimiz istediğimiz göğüslere kavuşur mutlu oluruz(sayfasında yer aldığımız arkadaşımız poisa gibi)..

kesinlikle katılıyorum...
hele ki herşey ama herşey bittikten, o ameliyat masasında gözlerini açıp ellerini göğsüne götürdüğünde o bandajların altında koca tümsekleri hissetikten sonraki dönem :)
işte günbegün bekleyiş ondan sonra başlıyor... her yeni günle daha da bir güzelleşmesi daha da keyifli bir hal alıyor ve iyi ki yaptırmışım yahu, ne güzel şeymiş göğüslü bir hatun olmak diyorsun..
bunu düşünmek de dilinle söylemek de ayrı bir keyif..
Olmayan ve isteyen herkese bu keyfi can-ı gönülden diliyorum..

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 20 gün sonra yıllık iznim var o yüzden hemen bi doktorda karar kılmam gerekiyor. ben şuana kadar 2 doktorla görüştüm.ikisinden de nedense tam güven alamadım "işte benim doktorum bu" diyemedim. o yüzden araştırmaya devam ediyorum. barış bey de aklımda en kısa zamanda onunla da görüşcem. görüştüğüm doktorların biri kas altı olur dedi diğeri kas üstü olur dedi. insanın kafası karışıyo :18:

ne mutluluk verici bir şey insanları bu şekilde olumlu etkilemek ve onların mutlu olmasını sağlamak...
ben de internette araştırma yaparken bu siteyle karşılaşmış ve 1-2 günlük araştırmadan sonra Doğal yollardan çıkıp Meme estetiği bölümüne geçiş yapmıştım ve ORALET :)
hep diyorum bugün bu kadar övgüye mazhar olan resimlerin sahibiysem Oralet ve tabii ki KK sayesindedir.

eminim günler şu aralar sana biraz yavaş geçecektir ama sabırla beklediğin bu günlerin meyvesi inan harika olacak... :)

Ben mutluluğumu paylaşırken sen okumuşsun poisacım şimdi ne güzel bende senin mutluluğunu okuyorum :)) Teşekkür ederim güzellik :)) :KK54: :KK69:

evet oralet gerçekten bir yardım meleği:)
umarım poisa, sizler kadar mutlu vede güzel olurum:))

kesinlikle katılıyorum...
hele ki herşey ama herşey bittikten, o ameliyat masasında gözlerini açıp ellerini göğsüne götürdüğünde o bandajların altında koca tümsekleri hissetikten sonraki dönem :)
işte günbegün bekleyiş ondan sonra başlıyor... her yeni günle daha da bir güzelleşmesi daha da keyifli bir hal alıyor ve iyi ki yaptırmışım yahu, ne güzel şeymiş göğüslü bir hatun olmak diyorsun..
bunu düşünmek de dilinle söylemek de ayrı bir keyif..
Olmayan ve isteyen herkese bu keyfi can-ı gönülden diliyorum..

en son genel anesteziyi doğumumda almıştım. uyandığımda karnımı ellemiş, boşluğu hissedince bebeğime kavuştuğumdan hem mutlu olmuş hemde üzülmüştüm( insan 9 ay karnında bişey olmasına o kadar alışıyo ki:)) bu ameliyatımdan sonra uyandığımda ise dediğin gibi "koca tümsekleri " hissetmek heralde beni de çok ama çok mutlu edecek poisa.. verdiğin moral ve ümit dolu sözler için tekrar teşekkürler.. sevgilerimle..

poisacım yazdıklarını okumak çok hoşuma gitti... benimde boyum uzun ve doğal dursun diye büyük istemiyorum... senin mutlu olman beni çok mutlu etti öpüyorum bebiş :KK54:

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 20 gün sonra yıllık iznim var o yüzden hemen bi doktorda karar kılmam gerekiyor. ben şuana kadar 2 doktorla görüştüm.ikisinden de nedense tam güven alamadım "işte benim doktorum bu" diyemedim. o yüzden araştırmaya devam ediyorum. barış bey de aklımda en kısa zamanda onunla da görüşcem. görüştüğüm doktorların biri kas altı olur dedi diğeri kas üstü olur dedi. insanın kafası karışıyo :18:

şimdi bi de Barış bey ile görüşürsün o da Kas Zarı Altı der iyice allak bullak olursun ama sonrasında verdiği güven duygusu ile bir bakmışsın ameliyat tarihini almış odasından çıkmışsın :)
sen yine de aklına yatan her Dr.la görüş de sonrasında içinde aklında bir tereddüt kalmasın..
gerçi bence yöntemin ve ameliyat sonrasındaki çekeceğin ağrının sızının da önemi var.. yani nasıl bir kesi yöntemin olmasını istiyorsun buna karar ver önce de sonrasında yavaştan işler yoluna giriyor..

ya sonuçta ben Barış beye ameliyat olduğum için o bana göre " işte benim doktorum". ama herkesin doktoru kendine güzeldir.. ben şimdi kendi sayfamda da tutup başka bir doktor için ne diyeyim di mi yanii,bi de aldığım övgüler var onları da geçmeyeyim lütfeeen.. :)

hadi hayırlısı diyelim senin için , en yakın zamanda zihnin berraklığa kavuşsun ve seni de aramızda görelim en güzel en sağlıklı göğüslerle.. :KK66:

X