Mesajları okudukça nasıl hevesleniyorum bir bilseniz.. Ama benim durumum biraz farklı, benimkiler biraz büyük ve dolayısıyla sarkık gibiBarış bey küçültme ve dikleştirme konusunda iyi midir ki?
Barış beyin gayet başarılı küçültme ve dikleştirme ameliyatları yaptığını duymuş ve kendi gözlerimle de -daha 3 gün önceki hafta sonunda - resimlerini görmüştüm..
bir ı pad'in içerisinde bu güne değin yaptığı burun meme büyütme- küçültme vs.. ameliyatların öncesi sonrası resimleri mevcut ve hepsini görüyorsunuz.. orada da çok büyük göğüslülerin ve sarkık , nasıl normal ebatlara döndüğünü Oralet ile beraber gördük..
istersen Gözdeem, bir ara fırsat yaratabilirsen randevu alıp kendin de bir inceleyebilirsin, ya da şehir dışındaysan barış beye bir e mail atıp bir kaç meme dikleştime ve küçültme ameliyatı yapılmış resimlerden rica edebilirsin, sanırım kırmayıp gönderecektir..
gitgide göğüslerimin daha çok beğenildiğini düşünmeye başladım demek ki Oralet'in söylediği doğru,zamanla daha güzel oluyorlar, bu keratalar :))
ben eminim ki 2 doktordan birisi kesinlikle ve kesinlikle sana güven verecek ve bu gerçeği buradan hepimiz göreceğiz..
hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun
sevgili poisa ve oralet.. meme estetiğiyle ilgili internette araştırma yaparken denk geldiğim bu forumda , yardımseverliğiniz, bilgili ve sıcakkanlılığınızla tüm sorularımı samimiyetle cevaplandırdınız.. pekte aklımda yokken benim cesaretimi de kazandırdınız, sayenizde 18 mayısa gün aldım.. kas zarı altının tüm güzelliği ve doğallığını sizlerde gördüğümden bende(elbette doktorun kararı öncelikliydi) o yönde tercihimi yaptım.. artık gün sayıyorum.günlerim bittiğinde umarım mutluluğumu tekrar sizlerle paylaşırım..teşekkürler..
sımdıden gecms olsun ınsallah sız de sonuctan cok memnun kalırsınız ve burda mutlulugunuzu paylasırız:)
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
canım resmen ben de aynı durumdayım, buradaki mesajları okudukça kararım neredeyse kesinleşti. şimdi ben de yıllık iznimin belli olmasını bekliyorum sıradaki adımı atmak için :) bakalım 18 mayısa kadar nasıl sabredeceksin
sevgili poisa ve oralet.. meme estetiğiyle ilgili internette araştırma yaparken denk geldiğim bu forumda , yardımseverliğiniz, bilgili ve sıcakkanlılığınızla tüm sorularımı samimiyetle cevaplandırdınız.. pekte aklımda yokken benim cesaretimi de kazandırdınız, sayenizde 18 mayısa gün aldım.. kas zarı altının tüm güzelliği ve doğallığını sizlerde gördüğümden bende(elbette doktorun kararı öncelikliydi) o yönde tercihimi yaptım.. artık gün sayıyorum.günlerim bittiğinde umarım mutluluğumu tekrar sizlerle paylaşırım..teşekkürler..
canııım beniiim çook teşekkür ediyoruuumm sanaadediğin gbi bu 2 doktordan birine karar kılarıım inşallaahh
Hasan beyi sewdim ama yöntemleri biraz kafamı karıştrdı. yeni bir konu açıyorum uzun uzun yazdım ,inşallh site yöneticisi kabul eder de o başlıktan dewam ederim. :92::92:
özelden msj attım sana bitanemm öpüoorum çoookk
canım resmen ben de aynı durumdayım, buradaki mesajları okudukça kararım neredeyse kesinleşti. şimdi ben de yıllık iznimin belli olmasını bekliyorum sıradaki adımı atmak için :) bakalım 18 mayısa kadar nasıl sabredeceksin
:) yıllık iznin desene hayatına damgasını vuracak.. :)
Umarım senin de umduğundan daha güzel göğüslerin olur, isteyen herkesin darısı başınaaaa
Sonuçları gördükten sonra, beklemekte insana ayrı bir haz veriyor.(kavuşulması beklenen sevgiliyi bekler gibi:)) . umarım hepimiz istediğimiz göğüslere kavuşur mutlu oluruz(sayfasında yer aldığımız arkadaşımız poisa gibi)..
ne mutluluk verici bir şey insanları bu şekilde olumlu etkilemek ve onların mutlu olmasını sağlamak...
ben de internette araştırma yaparken bu siteyle karşılaşmış ve 1-2 günlük araştırmadan sonra Doğal yollardan çıkıp Meme estetiği bölümüne geçiş yapmıştım ve ORALET :)
canım Oraletimle karşılaşmıştım..
hep diyorum bugün bu kadar övgüye mazhar olan resimlerin sahibiysem Oralet ve tabii ki KK sayesindedir.
eminim günler şu aralar sana biraz yavaş geçecektir ama sabırla beklediğin bu günlerin meyvesi inan harika olacak... :)
ne mutluluk verici bir şey insanları bu şekilde olumlu etkilemek ve onların mutlu olmasını sağlamak...
ben de internette araştırma yaparken bu siteyle karşılaşmış ve 1-2 günlük araştırmadan sonra Doğal yollardan çıkıp Meme estetiği bölümüne geçiş yapmıştım ve ORALET :)
canım Oraletimle karşılaşmıştım..
hep diyorum bugün bu kadar övgüye mazhar olan resimlerin sahibiysem Oralet ve tabii ki KK sayesindedir.
eminim günler şu aralar sana biraz yavaş geçecektir ama sabırla beklediğin bu günlerin meyvesi inan harika olacak... :)
kesinlikle katılıyorum...
hele ki herşey ama herşey bittikten, o ameliyat masasında gözlerini açıp ellerini göğsüne götürdüğünde o bandajların altında koca tümsekleri hissetikten sonraki dönem :)
işte günbegün bekleyiş ondan sonra başlıyor... her yeni günle daha da bir güzelleşmesi daha da keyifli bir hal alıyor ve iyi ki yaptırmışım yahu, ne güzel şeymiş göğüslü bir hatun olmak diyorsun..
bunu düşünmek de dilinle söylemek de ayrı bir keyif..
Olmayan ve isteyen herkese bu keyfi can-ı gönülden diliyorum..
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 20 gün sonra yıllık iznim var o yüzden hemen bi doktorda karar kılmam gerekiyor. ben şuana kadar 2 doktorla görüştüm.ikisinden de nedense tam güven alamadım "işte benim doktorum bu" diyemedim. o yüzden araştırmaya devam ediyorum. barış bey de aklımda en kısa zamanda onunla da görüşcem. görüştüğüm doktorların biri kas altı olur dedi diğeri kas üstü olur dedi. insanın kafası karışıyo :18: