poisa Meme Estetiği Ameliyatı

aaahhhh poisacıım ahhhhhh....... barış beyi çook sewdim ben amaa malesef bana uygun gördğü kas altı yöntemini yapmıyor :84::84::84:

keşkee kas zarı altına uygun olsaydım yaaaaaaaaaa:84::84::84: kas altı olmam lazım istedğim sonucu alabilmem için we bu yüzden gidemicem barış beye

( hiç bişey anlamadım ben ( Nasıl yani??
Barış bey kas altı mı uygun gördü sana? ve madem uygun gördü neden yapmıyor??
Anlamadımmmm
Kas zarı altı neden olmuyormuş? kafam karıştı ://

çok teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için.. ben de sporcu takmaya devam edicem.. ama dayanamadım aldım birkaç tane güzel sütyenlerden :)

çok teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için.. ben de sporcu takmaya devam edicem.. ama dayanamadım aldım birkaç tane güzel sütyenlerden :)

Sporcu sütyen ilk 6 aylık dönem için gerçekten ideal bir ürün..
Ama yılların özlemini çeken biz göğüssüz bayanlar için de süslü püslü cicili bicili sütyenleri takmaya başlamak da başlı başına bir keyif.

Ufaktan takmaya başlamak sanıyorum bir sıkıntı yaratmaz ama yine de geceleri sporcumuza dönmek şartıyla..
Ben öyle yapıyorum en azından..
Bu arada ben de şakamaka 4. aya girmek üzereyim :) wayy be..

canım benim kafam karıştı kas altı ile kas zarı altı farklı mı bana kas altı veya kas zarı altı dedi bende aynı sandığım için dikkat etmedim hangisi olduğuna sanki kas altı gibiydi yüksek profili beğendik orada taktı sütyen altına 300- 350cc dedi birde 2 marka söyledi biri mentor diğeri McGhan markası arasında 50 euro fark var McGhan daha pahallı ama birşey geğil yani bende kendisine bıraktım yanlız kesi konusunda kararsızım göğüs altı mı?göğüs ucu mu?göğüs ucu izi belli olmuyormuş göğüs altı izi silikte olsa olacak dedi fakat göğüs ucunda %5-10 hissizlik olma ihtimali var dedi ne yapsam birde 1 hafta var sigara içmesen daha iyi dedi iyileşmen için sen kullanıyormusun

Ben sigara kullanmıyorum hayır, sanırım ki bu süreçte en çabuk atlatmamıza yarayan şey de bu oldu sigarasızlık..
Sende hemen bırak o zaman hemenn bırak kendin için sürecin için ve daha güzel göğüslerinin olması için

Kas zarı altından Kas kesilmeden protez kas ile kasın arasına yerleştiriliyor.. Kas altındaysa kas kesilerek kasın altına protez yerleştiriliyor..
Okurken de anlaşıldığı üzere kas kesildiği için kolların hareketinin normale dönmesi açısından kasın kesilmediği bir yönteme göre daha ağrılı ve sancılı.. :/
O sebeple umuyorum yöntemin kas ZARI altıdır,bu temennim de ağrıların daha çabuk geçsin diye,başka bişeyden değil..

Teker teker herkes sıraya girdi ameliyat olacak ve bu durumdan çok memnunum herkes istediği görüntüye kavuşup aynalara daha güvenle ve güler yüzle bakacak çünkü..
Dİyorum ya bu yaz çok ateşli geçecek çokkkkkkkkk :)

Sevgili poisa,boyuna göre forumda okudaklarıma göre nispeten daha küçük protez tercih etmiş olmanız doktorunuzla birlikte ve kas altı olması nedeniyle,ben kas üstü ve 290 (160 boya) sarkık ve kocaman gelen memelerimi yeniden ve hangi yonteme karar verememiş bir mağdur olarak resimlerini görmek isterimsakıncası yoksa beni arkadaş olarak ekler misin?sevgiler

Zeynep merhaba..
Forumda okuduklarınla karşılaştırdığında nicelik açısından en küçük protezlerden biri olsamda vücudumdaki niteliği açısından oldukça büyüklerden bir tanesiyim..
Fiziğim uyarınca gayet yanlardan taşan göğüslerim var benim,bakma rakamın küçük olduğuna yani.. bundan daha büyüğü bende inanılmaz çirkin ve yapay durur beni çok yaşlı gösterirdi kesin..
O sebeple resimlerimi gördüğünde sende benimle aynı fikirde mutabık olacak, 280den yukarısının bana yakışmayacağını söyleyeceksin..

ayrıca bir düzeltme; kas altı değilim Kas ZARI altıyım.. kaslarımda herhangi bir kesilme yapılmadı yani,o kadar ağrıya katlanmak istemezdim açıkçası..
Umarım 2. ameliyatına karar verirdiğinde çok daha güzel içine sinen bir sonuçla buluşur,mutlu olursun..
Sevgiler. .:)

Yepyeni bir durum:

Doktora gittiğimde muayene olurken doktor göğsümü açıp da steteskopu göğsüme koyduğunda çizgilerimi gördüğü için utanıyorum,kasılıyorum bir tuhaf oluyorum..

Bu güne kadar silikon ameliyatı olmak ile ilgili tek sıkıntım sanırım bu.. (

hehehehe..canım ben de ameliyatın üzerinden 6-7 ay geçmişti şiddetli bir grip oldum ve akciğer filmi çektiler yaaa.... teknisyen babama sormuş bi operasyon geçirdi mi diye babam da söylemiş,ne yapsın adam,ayy çok utanç verici.. sonra filmi doktora gösterdim,neyse ki doktor anlamadı ,bana çok mu sigara içip içmediğimi sordu bende doktorun suratına saf saf baktım... kısacası akciğer röntgeninde de gözüküyo olsun bu mutluluğa değer hepsi

Çok Geçmişler Olsun Kalem ve Poisa fakat bunda utanılacak ne varki hem görünmezki ayrıca görünse bile doktor buna bakmaz baksada uatanacak bir durum yok kimi ne ilgindirir kime ne kimden utanacaksınız

Arkadaşlar merhaba,

Yoğun araştırmalar sonucu hala hangi yönteme karar vereceğimi bilemedim. Doktor kararından önce hangi yöntemin doğru olduğunu bilmek gerekiyor zira bu kafa karıştırıyor. Çünkü her doktorun yöntemi farklı ve her doktor kendi yolunu doğru kabül ediyor...kafam bir hayli karıştı!

1.Kas altı yaptırmaktı kesinlikle kararım ancak kas altının en kötü sonucunun ne olduğunu öğrendim. Zaman içersinde çift meme görüntüsü oluyormuş. Kasın altında sabitlenen protez yerinde kalıyor. Meme dokusu zamanla aşağı iniyor ve sonuç fena....bu durum beni bu yöntemden uzaklaştırdı ki çok doktorun doğrusu bu yöntem..en iyi doktorların bile. Ayrıca öne doğru eğilince de aynı durum oluyor ki bunun için zamana gerek yok. Kendi mememiz aşağıya sarkarken (eskisi gibi) protez üstte sabit kaldığı için yine kötü bir görüntü oluşuyor. (Tabi sarkmış içi boşalmış göğüsler için)

2.Kas zarı altında emin olamadım. Bunun da olabilecek sakıncalarından biri protezin ellendiğinde hissedilmesi olabilir..ki bu yöntemde ameliyat olmuş arkadaşlara sormak istiyorum. Protez hissediliyor mu..nihayetinde kasın altında olmadığı için gizli değil..hissedilmesi de çok normal..ama bu da kötü birşey! İnanılmaz aklım karıştı..hiç bir şekilde karar veremiyorum. Ayrıca bu yöntem hafif sarkmış göğüsü daha da sarkıtmıyormu..protezin ağırlığıyla?

3. Dual plan..bu planla ilgili çok bilgim yok. Bir kısmı kas altında bir kısmı aşağıya doğru kas üstü oluyor tek bildiğim bu..bu yöntemde de diğer yötemlerin eksilerini görebiliriz tabiii bu durumda?

Görüldüğü gibi kafam fena karışık..Önerilerinizi bekliyorum...

pufffff cidden kafan çok feci karışmış... ama bence yapman gereken önce doktoruna karar vermen güven duyman ve doktorun ile birlikte yönteme karar vermen,ne kadar araştırırsan araştır ulaşacağın tek şey kafa karışıklığı olur. o yüzden yöntemlere bence çok takılma.. bana gelince protez ben de kas zarı altına yerleştirildi,öyle ele gelme veya sarkam gibi bir durum yok bu temmuzda 2 sene olacak ve şekil veya görüntü ile ilgili bir değişim meydana gelmedi. ablam daha çok yeni o da dual plan ile oldu ve onun da sonuçları çok güzel. Bence yöntemden çok içinize sinen doktora karar vermeniz önemli,yönteme,protezin profiline bırakın doktorunuz karar versin,onlar yüzlerce ameliyat yapıyorlar ve neyin bize yakışacağına daha iyi karar verebilirler bence

Bana sorarsanız kafanızın karışması na gerek yok çünkü öncelikle hangi yönteme uygun olduğunuzu Doktorunuz karar verecek 2 ci olarak protez büyüdükçe cc olarak hissedilme şansı okadar fazla nedenine gelince Hiç meme Dokunuz Yoksa Doktor Silikonu nereye Saklayacak mutlaka ellendiğinde bulursunuz Kas zarı altı uygulanan bir çok kadın memenun en azından benim tanıdıklarım meme altına uygulananlarda memenun yine benim çevremde obakımdan burada tercih sizin değil malesefki size hangi yöntem uygunsa buna doğru karar vermek önemli herşeyden önce buda işinde iyi ve eski bir doktor karar verebilir şansınız bol olsun..

meme dokusu hiç olmadığı için mi kas zarı altını uygun görmedi acaba barış bey :18:

poisa cım sende mem dokusu var mıydı ameliyat öncesi az da olsa???

Frezyacım, ne kadar Barış bey "yahu poisa sende de hiç yokmuş yahu önceden " diyip beni kızdırsa da :) vardı biraz meme dokum, şurdan vardı diyorum 75 A sıvı silikonlu sütyenlerden taktığımda baya bildiğin göğüslü oluyordum, dekolte yapabiliyordum yani, o bakımdan diyorum :))

gerçi şimdiki dekolte ile karşılaştırırsam ona dekolteden ziyade YOKolte demem lazım ama neyse geçmişe mazi ,diyip çok karıştırmamak lazım :))

anladım poisacım :) Barış bey de hastaları da neden bu kadar sevimli accebaaaa :90: bu arada fotolarına bakmıştım daha öncede cicişlerin şimdi çok güzeller maşallah

ben de Barış beye olmak istiyorum ama ben de hakkaten hiç yok, görüşmede sana kas zarı altı olmaz derse çok üzülücem

o halde umalım da demesin öyle bişey.. ama şunu akılda tutmak gerek ki; hangisi sana en güzel en uygun olacaksa mutlaka o uygulanmak istenecektir sana, sana yakışanı en iyi, seçeceğin doktor bilecek.. Gönlünce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…