poisa Meme Estetiği Ameliyatı

arkadaşlar ne kadar süre sonra yan yatmaya başladınız?ben bir kaç gündür yan yatmayı deniyorum ama erken mi bir şey olur mu diye endişelenmedende duramıyorum.benim 11 gün oldu.

Birçok marka protez çeşidi var Barış beyin özellikle tercih ettiği marka var mı?Ameliyat olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim

Fiyatlar konusunda hiçbir kolaylık sağlamıyorlar mı?Bunlar son rakamlar mı acaba?

biliğim kadarıyla fiyatla ilgili bir pazarlık söz konusu değil ama yine de asistanı ile bir konuşmak lazım, olur ya belki sağlayacağı tutar ama ben taksit yapılıyor mu diye sorduğumda çok net ve kesin bir ses tonu ile- hayır! tamamı nakit ve elden bana veriliyor- deyişi de hala kulaklarımdadır yani. . :/

Merhaba

Bu başlıktaki konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

arkadaşlar ne kadar süre sonra yan yatmaya başladınız?ben bir kaç gündür yan yatmayı deniyorum ama erken mi bir şey olur mu diye endişelenmedende duramıyorum.benim 11 gün oldu.

11.gün kendimle kıyaslarsam yan yatmaya başlamak için ideal bir gün artık.. 7.gün yan yatmaya yavaş yavaş kendimi döndürerek de kalkmaya başlamıştım..

çok fazla yana dönerek göğsün şeklinde bir deformasyon oluşturmadıkça bir sakıncası olmayacağı kanaatindeyim.

Geçmiş olsun :KK66:

poisa, maalesef özel mesaj gönderemiyorum. beni eklediğinde gönderebilirim sanmıştım. fotoğraf göndermeni rica edecektim sakıncası yoksa...

meğer fotoğrafları görmek için 25 kere yazmış olmak gerekiyormuş:KK43:

aaa evet Bella, bu yeni gelen bir uygulama bikaç günlük daha.. kötü niyetten korumak ve korunmak adına.. ne de olsa farklı niyetlerle arkadaş olmak isteyen çok.. o sebeple keşke yapabilceğim birşey olsa .
vaktin varsa şayet hemen 10küsürat msj daha yaz da resimleri gör bence.. :)

Sweet brave bu kadar beğendiğine göre diyorum ki en kısa zamanda da senin resimlerini görürüz inşallah.. teşekkür ederim iltifatlar için :KK66: Darısı başına tekrar..

Poisa seni ekledim ama siteye yeni katıldığım için özelden mail atamıyorum:KK43:bende silikon ameliyatı olmak istiyorum en kısa zamanda.mail adresini bana yollayabilirmisin özelden? bir kaç sorum olacak yardımcı olursan çok sevinirim.sevgile:KK61::KK3:r..

X