poisa Meme Estetiği Ameliyatı

maşallah canıım yaa ewettt darısı başımızaaa ben çook heyecanlandıım yaaaa randewu almam lazıııımmmm =)))))))

peki bişey sorcam canım, boğaz içi tıp merkezi hakkında bilginiz war mı? oraya da gidip görüşen warmı aranızda kızzlaaarrr???

Valla canım hiç bilgim yok ama gidenler vardır bak diğer sayfalara hatta başlıklara bulursun mutlaka )

ben gıtmıştım canım tugba hocayla goruşmuştum orda ama hıc ıcıme sınmedı bırde butun doktorlar en az 6000 tl fıyat verırken bogazıcı tıp merkezı 3000tl fıyat verdı. yarı yaroya fark olmsı kafmda soru ısaretlaerı olusturdu

Halen randevu alamadım, 3 tane doktor vardı kafamda Barış çakır çok yakışıklı eledim onu Cenk Tokat ve Hasan Fındık var elde bakalım... Yokmu şöyle orta yaş üstü tecrübeli bi doktor

Halen randevu alamadım, 3 tane doktor vardı kafamda Barış çakır çok yakışıklı eledim onu Cenk Tokat ve Hasan Fındık var elde bakalım... Yokmu şöyle orta yaş üstü tecrübeli bi doktor

:)) Alemsin yahu yakışıklı diye doktor mu elenir :))

ekşi sözlük Barış Çakır için ; "75 doğumlu olmasına rağmen, yaşını aşan bir başarısı ve hastalarına yaydığı muazzam bir enerjisi vardır. güleryüzlü, ilgili ve sempatik bir hekimdir. İnsanın kendisini gözü kapalı emanet edebileceği bir doktormuş efendim.." diyor :)) Yani tecrübeli bir doktor. Tecrübemle sabit bir burun bir göğüs bir dudak bir botox yaptırdım :)

yaa ben boğaziçi tıp merkezine mail attım ortalama fiyatlarınız nedir diye? bana 3500tl ortalama dediler. hatta kopyalıyorumk buraya:

Merkezimizde SİLİKONLA GÖĞÜS BÜYÜTME ücreti 3500 civarındadır. Fiyatlarımıza ameliyat öncesi tetkikler, hastaneden kullanılan her türlü ilaç,malzeme, SİLİKON ve doktor ücreti dahildir.Göğüs büyültme ameliyatlarımız dünyanın en önemli ve güvenilir 2 markası olan Mentol ve Nagor marka silikon kullanılmaktadır.
Göğüs estetiği ameliyatı olduğunuz günün gecesinde merkezimizde kalmanız gerekebilir.Bunun için ayrıca bir ücret ödemeniz gerekmez.Ertesi gün taburcu işleminiz yapılır.

Ameliyat öncesi,ameliyat sırası ve ameliyat sonrası tüm işlemlerin kurumumuz içinde ve sadece kurumumuzda görev yapan sağlık personeli ve Plastik Cerrahlar tarafından gerçekleştirilmesi ve kurumumuzun estetik cerrahi ağırlıklı bir merkez olması sebebiyle, ücretlerimiz bizimle emsal yüksek kalitede hizmet veren sağlık kuruluşlarından daha uygundur.

Merkezimizde deneyimli,yetkin ve ameliyat sonuçları hastalar tarafından memnuniyetle karşılanan 5 plastik cerrahi uzmanı görev yapmaktadır.Bunlar Op.Dr.Tuba Demiray , Op.Dr.İrfan Aydın, Op.Dr.Ercan Demiray, Op. Dr.İsmail Bayram ve Op.Dr.Veli Arslan’dır.

Kurumumuz bünyesinde Bayan Plastik Cerrah, Bayan Anestezi Doktoru , Bayan Ameliyathane hemşire ve teknisyeni mevcut olup,talebiniz halinde göğüs ameliyatınızın ekibi tamamen bayanlardan oluşturulabilir.

işte bu kısım çok hoşuma gitti açıkçası. ameliyat ekibinin tamamen bayanlardan oluşması=)

Amaaa, tabiki konusunda gerçekten uzmanlar mı bilemiyorum. we neden buranın fiyatı dha düşük??

Cuburcuğum senin içine sinmeyen neydi?? Boğaz içini niçin beğenmedin???

Açıkçası bu doktorları bilmioyorum yapılan hiç ameliyat sonucu görmedim. Şu da bir gerçek ki her doktor bu ameliyatı aynı yöntemi ve malzemeyi kullansa bile aynı daha değişik yapıyor. Araştır bakalım umarım gönlüne göre içine sinen bir doktor ve yöntem bulursun :)

Allah razı olsun oraletcimm.... ewt araştrmam lazım baya, içime sinen doktoru buldunmuu bombalanıcam inşallahh yaa senin barış beye de gitmek istiyorum istemiyorumdaa :26::26:

needenn adını duyurmuş kaliteli bi bayan doktor yok yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

cuburcum özelden attığın msjı okudum canım benim Allah razı olsun bilgilendirdiğin için... ben özelden msj atamıyorum yaa( yeteri kadar forumda yazı yazmamışım püüffff...

peki hangi doktorlara gittin isimlerini bana yazarmısn canım benim? istersen özelime de yazablirsin. şimdiden çok teşekkür ederim canıımmmm

75 doğumlu mu bak ben bunu atlamışım, yaa aşık oldum ben bu adama çok yakışıklı, çok karizma , zeki ve sempatik :17
İşin şakası neyse, bende göğüslerle açılışı yapabilsem sonrasında 2 tane sezeryanla doğum yapan biri olarak karından yağ aldırmak istiyorum.

canım izin verirsen bende görebilirmiyim merka ediyorum bende düşünüyorum doktorumla görüştüm ama bi büyüklükte karar vermedik

şu an 5 gün sonrası için 3. ay bitti diyeceğim inşallah ve haftaya da 3. ay kontrole gidiyorum, kendimi artık tamamen normal hissediyorum, hastanedeki bir anestezist bana- bu bir ameliyat en az 6 ay boyunca bir şekilde o yara size kendini hissetirecek, bu hapşırırken olabilir,bir yere uzanırken çok zorlanınca olabilir- demişti.. şu an neredeyse o bile yok, -tamamen yok gibi- daha değişik bir şekilde ifade edemiyorum yani :))
diğer yönden his ise; mükemmel.. sabah bazen apar topar üstümü giyinip işe gidiyorum geç kalınca , sonra dersteyken ayyyyy diye bir an için elimi göğsüme atıyorum, sütyen takmayı unuttum diye, sonra ameliyat olduğum aklıma geliyor :)) bi bakıyorum göğüslerim bomba gibi yerinde.. ohhhh çekiyorum hakikaten ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yani :))

slm, yazdıklarımı okuduğuna göre Barış Çakır'ın kesinlikle boyun posunla orantılı olarak CC takmadığını anlamışsındır.. eğer ki dar göğüs yapısındaysan benim gibi -ki ben bile bunu Barış Çakır ile tanıştıktan sonra öğrendim, yoksa dışardan öyle üstü dar altı geniş biri değilim -kesinlikle 350lerde takmaz diye düşünüyorum yine de son kararı o verecektir.. illa da ben büyük isterim dersen , gelecekteki deformasyon ya da oluşabilecek kötü bir görüntüyle ilgili asla mesuliyet kabul etmeyecektir..

umuyorum yaza istediğin güzelliklere sahip olarak girersin, ne de olsa yokluğu başa bela varlığı mutluluk ki koskoca :))

parası evet sanki normal şartlara göre biraz yüksek gibi ama değiyor be arkadaş wallahi de tallahi de değiyor :)

dalga mı geçiyorsunuz açıkçası ben tam anlayamadım ya da bi kaç gün sayfamdan ayrı kaldığım için konuya vakıf olamadım ama yahu Barış bey'in yakışıklılığı ile konunun ne alakası var kızlar..
doktor doktordur, erkeği kadını olmaz, onlar olaya bizim baktığımız gibi bakmıyorlar ayrıca da yakışıklı çirkin ne fark eder adam zaten günde kaç tane görüyor ohoooo :)) bizim tahtalar filan pehhhh:) kaç tanesini görüyor onlar ne çirkinlerini ne güzellerini,ayrıca bakıp gördüğü 10 saniye.. sonrasında gördüğünde zaten ameliyat için çizim yapıyor oluyor :)) o aşamaya geldiğinizdeyse midenizde pembe Xanax ve içinizde müthiş rahatlama duygusu ... havalarda uçuyor olacaksınız D

Kesinlikle Katılıyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…