oraletçim ben çok şükür bomba gibiyimya :))) maşallah diyeyim ağrım vardı sabahları kalkarken o da geçti. ameliyat izleri de düzeldi az pembelik var o da geçince dümdüz bir çizgi kalacak. sadece az bi yerde hissizlik var ve göğüs ucumun tekinde aşırı hassasiyet var. geçerse iyi olur geçmezse canım sağolsun. sporcu sütyenimi hiç çıkarmıyorum. göğüslerimden tekinin alt çizgisini aşağı almıştı doktor. asimetri vardı epey. hala fark var. onun düzelmesi gerek. düzelirse ne ala. düzelmezse yine canım sağolsun :))) ben böyle gayet mutluyum. aman maşallah diyeyim nazar değmesin :)))
pek çok kişiden okuduğumuz bir cümle bu aslında..
bence de ilk 15 gün daha seksi daha dolu doluydu ama Oraletçiğimle yaptığımız istişarelerden sonra ben de ona katılıyorum ve aşağıya inip kavisini almaya başlayan ve alt tarafları doluca üstleri daha incelmiş daha doğal görünen göğüslerimi artık daha fazla beğeniyorum.. :))
Süper çok sevindim :)) Asimetri sorunu bende de vardı. Sol göğsümün yanlarında hissizlik değil uyuşukluk gibi bi tembellik hissi hani sağ iyiydi sol geriden iyileşiyordu. Sonra bu 1.ayıma gelmeden düzeldi. En çabuk iyileşen hasta unvanına sahibim ben (Barış Bey Mumu02'ye söylemiş) 2-3.ayda geçmesi muhtemel ki geçecektir :))
Göğüs ucum hassasiyeti Mumu02'de ilk aylar vardı sanıyorum 2.ayında geçti sayfasına yazmış olabilir. Şimdi şikayeti kalmadı :)
Hepsi geçer gider normal sürecinde oluşan durumlar :)Mutlusun keyfini çıkar :))
hep üstü dolgun duran göğüsleri severdim. ve hatta 15. gunlu goruntumde ben de hep boyle kalsalar asagı ınmeseler demiştim. ama simdi bir gogsum daha cabuk yumusuyor daha cabuk şekil almaya basladı ve dıgerıyle kıyaslayabılıyorum . bunu soyleyecegıme hıc ınanmazdım ama kesinlikle normal meme kavisine sahıp gogsum gozume daha guzel gorunuyor.
iyiki yuvarlak olmamış dedim bu farkı ustumde gorunce
yazdıklarınızı okuyorum hala .sıkı bi takipçisiyim sayfanızın .hepiniz çok şekersiniz okurken bile keyif alıyorum ..tecrübelerinizi dinlemek olası ameliyat günlerine hazırlıyor beni.altın cım ağrılarının geçmesine çok sevindim arkadaşım .oralet ,poisa artık onlar sizin söylesenizde inanmazlar zaten silikon olduklarına .aman nazarlara gelmeyindebunuda takıp ben izninizi istiyim .öpüyorum sizi kızlar .
mumudaki his kaybı gecmemiş altıncım. bende de var his kaybı. arastırıstım 6 aya kadar surebılırmıs gecmesi. bazen kalıcı da olabilirmiş. geçer inşaallah, panik yok :)
mumudaki his kaybı gecmemiş altıncım. bende de var his kaybı. arastırıstım 6 aya kadar surebılırmıs gecmesi. bazen kalıcı da olabilirmiş. geçer inşaallah, panik yok :)
evet canım o gecmiş. bende de vardı asırı hassasiyet , sanki daha iyi gibi şimdi . eskisi gibi değilO halde aşırı hassasiyet durumu geçti.. :)
evet ya mumu epey bir süre uyuşukluk var demişti sonra geçti mi bilmiyorum. geçer herhalde ama çok da dert değil ya. küçük göğüslüyken his vardı da bir işe mi yarıyordu sanki. varsın birazını da hissetmeyeyim. hissettiğim epeeeey bir geniş alan var zaten :)))
yazdıklarınızı okuyorum hala .sıkı bi takipçisiyim sayfanızın .hepiniz çok şekersiniz okurken bile keyif alıyorum ..tecrübelerinizi dinlemek olası ameliyat günlerine hazırlıyor beni.altın cım ağrılarının geçmesine çok sevindim arkadaşım .oralet ,poisa artık onlar sizin söylesenizde inanmazlar zaten silikon olduklarına .aman nazarlara gelmeyindebunuda takıp ben izninizi istiyim .öpüyorum sizi kızlar .
aylardır doktor araştırıyorum.her sayfayı okuyorum.yorumları okuyorum.ama bir türlü doktor konusunda ikna olamamıştım.bugün en son haber sitesinde vardı bir doktor ismi ona baktım.canıma tak etti çünkü artık ameliyatımı olmak istiyorum.
neyse girdim kk ya, o doktorun ismini ararken senin yazdıklarını okudum.belki inanmazsın ama ilk mesajını okuyunca çok duygulandım gözlerim yaşardı.sanki senin yerine ben ameliyat olmuş gibi sevindim.Mutlu olmana da çok sevindim canım.canım diyorum kusura bakmazsan çünkü yakın hissettim seni kendime...aynı duyguları yaşamış benimle ve amacına ulaşmış dedim.senin için çok mutlu oldum.
resimlerini göremedim ve çok merak ediyorum.Sakıncası yoksa görebilir miyim?umarım yakında bende senin gibi sevinç naraları atarım burada:))darısı benim başıma inşallah:))
Hoşbulduk canım.
o kadar doğal olmuş ki gözlerime inanamadım.
omuzların bile dikleşmiş.kendine güvenin gelmiş.bende aynaya güvenle bakmak istiyorum.eşimi de ikna ettim.görevim dolayısıyla 8 aydır uzağız birbirimizdenancak 2 ayda 1 görüşebiliyoruz.daha da önümde 3 ayım var ve ben hazır ondan izin koparmışken ameliyat olmak istiyorum.birazda sürpriz olmasını istiyorum aslında:)) gerçi ona mı bana mı sürpriz olacak o ayrı da :))
senin resimlerini de görünce can dostumu aradım.galiba doktorumu buldum dedim.oda daha dün izine ayrıldı.şaşırdı şok oldu.ama yanımda olacağına söz verdi.refakatçim olacak kısmetse.
tekrar teşekkür ederim.ayrıca yaşadıklarını bu kadar canı gönülden anlattığın içinde teşekkür ederim.herşey gönlünce olsun.muhteşem bir yaz sezonu senin,benim ve bizim gibilerin olsun:))
Çok tatlısın sen ya :)) Teşekkür ederim :))
Önemli olan parayı basıp ameliyat olmak değil istediğimiz sonuca ulaşabilmek. :)
Ameliyat ile ilgili öncesi-sonrası soracağın bir şey olursa biz buradayız :92: :)