poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Süper çok sevindim :)) Asimetri sorunu bende de vardı. Sol göğsümün yanlarında hissizlik değil uyuşukluk gibi bi tembellik hissi hani sağ iyiydi sol geriden iyileşiyordu. Sonra bu 1.ayıma gelmeden düzeldi. En çabuk iyileşen hasta unvanına sahibim ben (Barış Bey Mumu02'ye söylemiş ) 2-3.ayda geçmesi muhtemel ki geçecektir :))
Göğüs ucum hassasiyeti Mumu02'de ilk aylar vardı sanıyorum 2.ayında geçti sayfasına yazmış olabilir. Şimdi şikayeti kalmadı :)
Hepsi geçer gider normal sürecinde oluşan durumlar :) Mutlusun keyfini çıkar :))

Aslında ilk 15 gün aşırı şiş halini görüyoruz ben resimlerimi yan yana koyup karşılaştırdığımda dönemler itibarı ile daha oturmuş daha hacimli daha dolgun göğüsler görüyorum :) Tabi protez damla ise bu şekilde oluyor oturma süreci, göğüs katlantı çizgisi oluştuğunda çok daha muazzam oluyor. :)
Ben ilk 15 günümdeyken doktoruma bunlar böyle kalsın hep ne yapabiliriz şişlikleri kalsın demiştim :))
Tamamen şeklini alması 6-12 ay arasında değişir. Sen bu süreçleri tamamladığında bu halini beğenmeyeceksin bile demişti. Ben bu ameliyatları yaparken açıldığı anki görüntüyü değil 1 hatta 10 sene sonraki halini de düşünerek yapıyorum demişti.. Bir de eğer protez damla ve yumuşaksa + yüksek profilse çok şık duruyor :)

hep üstü dolgun duran göğüsleri severdim. ve hatta 15. gunlu goruntumde ben de hep boyle kalsalar asagı ınmeseler demiştim. ama simdi bir gogsum daha cabuk yumusuyor daha cabuk şekil almaya basladı ve dıgerıyle kıyaslayabılıyorum . bunu soyleyecegıme hıc ınanmazdım ama kesinlikle normal meme kavisine sahıp gogsum gozume daha guzel gorunuyor.

iyiki yuvarlak olmamış dedim bu farkı ustumde gorunce

evet ya mumu epey bir süre uyuşukluk var demişti sonra geçti mi bilmiyorum. geçer herhalde ama çok da dert değil ya. küçük göğüslüyken his vardı da bir işe mi yarıyordu sanki. varsın birazını da hissetmeyeyim. hissettiğim epeeeey bir geniş alan var zaten :)))

benim de sağ taraf daha yumuşak. sol biraz daha sert. ama artık silikonu neredeyse hiç hissetmiyorum. geçen arkadaşımın eli göğsüme çarptı, ay elim sert bir şeye değdi göğsünmüş meğer dedi :)) sütyen sandı ama. bilse sporcu sütyeni olduğunu şaşırırdı niye sert diye :)))

mumudaki his kaybı gecmemiş altıncım. bende de var his kaybı. arastırıstım 6 aya kadar surebılırmıs gecmesi. bazen kalıcı da olabilirmiş. geçer inşaallah, panik yok :)

Çok tatlısın sen ya :)) Teşekkür ederim :))

Önemli olan parayı basıp ameliyat olmak değil istediğimiz sonuca ulaşabilmek. :)
Ameliyat ile ilgili öncesi-sonrası soracağın bir şey olursa biz buradayız :92: :)

mumudaki his kaybı gecmemiş altıncım. bende de var his kaybı. arastırıstım 6 aya kadar surebılırmıs gecmesi. bazen kalıcı da olabilirmiş. geçer inşaallah, panik yok :)

O halde aşırı hassasiyet durumu geçti.. :)

evet ya ben çok takmıyorum. sen de takma güzelim. keyfini çıkar :)))

al benden de o kadar.. benim hiç aklıma bile gelmiyor oram hissiz mi buram şöyle mi filan. hissizlik sadece ameliyat kesilerimde var o da- bir ara size yazmıştım ya bu sayfada 1 ay önce filandı sanırım o zamandan- daha az hissiz artık, onu fark ettim, artık kendim sürüyorum jelimi ve kesi yerinin üzerinde elimi gezdirdikçe parmağımın gezdiğini hissettiğimi fark ettim..
zaten ne zaman geçer diye bi merakım yoktu ama demek ki herşey de olduğu gibi burda da zaman herşeyin ilacı..

ve sana kesinlikle katılıyorum Altıncım, küçükken his doluydu da nooooldu sanki..

ESRAdmrts bence sen de bizdennn biri olmalısın. . . :)) bu kadar iyi niyetli ve doğal birisi bunu hakediyor :)
çok tatlısın

aylardır doktor araştırıyorum.her sayfayı okuyorum.yorumları okuyorum.ama bir türlü doktor konusunda ikna olamamıştım.bugün en son haber sitesinde vardı bir doktor ismi ona baktım.canıma tak etti çünkü artık ameliyatımı olmak istiyorum.

neyse girdim kk ya, o doktorun ismini ararken senin yazdıklarını okudum.belki inanmazsın ama ilk mesajını okuyunca çok duygulandım gözlerim yaşardı.sanki senin yerine ben ameliyat olmuş gibi sevindim.Mutlu olmana da çok sevindim canım.canım diyorum kusura bakmazsan çünkü yakın hissettim seni kendime...aynı duyguları yaşamış benimle ve amacına ulaşmış dedim.senin için çok mutlu oldum.

resimlerini göremedim ve çok merak ediyorum.Sakıncası yoksa görebilir miyim?umarım yakında bende senin gibi sevinç naraları atarım burada:))darısı benim başıma inşallah:))

Son düzenleme:

teşekkür ederim canıııım :))) darısı başına inşallah.

hihiii :)) inan bende senin yazını okuyunca çok mutlu oldum ve iyi ki yazmış paylaşmışım tüm bu sayfalar dolusu yazıyı,dedim. çünkü zaman zaman pek çok insan çekemediği için mutluluğumuzu, hep bir karalama hep bir kötüleme bazen canına tak ediyor insanın, onca şeyi dürüst bir şekilde paylaşıyorum ne çıkarım var ne bir payım -tüm isteğimiz herkes bizim kadar mutlu olsun yıllarca eksikliğini hissettiği güzel göğüslere kavuşsun,bunun o kadar da gözde büyütülecek bir şey olmadığını anlasın, istediği Dr.a gitsin bir güzel ameliyatını gönül rahatlığıyla olsun.. tüm amaç bu- ama gel gör ki başıma gelene bak,diyorsun insanların olumsuz tavırlarını görünce..

Sakıncası yok tabii, madem canına bu kadar tak etti ve az çok da bir isim belirmiş kafanda, gör bakalım nasıl bir iş çıkarmış Barış bey.. bu sitede daha pek çok kişi var Barış beye ameliyat olan ve daha pek çok başka dr.a da.. onların da resimlerini gör derim, belki kafana başka bir isim yatmaya başlar, yeter ki içine sinen bir Dr. ve yöntem olsun..

Çok sevinirim-z eğer ki sana biraz yol gösterebilirsek,umarım aradığın Dr.u bir an önce bulur ve en kısa sürede seni de aramızda bizim gibi görürüz :))
Şimdiden Hoşgeldin

Hoşbulduk canım.

o kadar doğal olmuş ki gözlerime inanamadım.

omuzların bile dikleşmiş.kendine güvenin gelmiş.bende aynaya güvenle bakmak istiyorum.eşimi de ikna ettim.görevim dolayısıyla 8 aydır uzağız birbirimizdenancak 2 ayda 1 görüşebiliyoruz.daha da önümde 3 ayım var ve ben hazır ondan izin koparmışken ameliyat olmak istiyorum.birazda sürpriz olmasını istiyorum aslında:)) gerçi ona mı bana mı sürpriz olacak o ayrı da :))

senin resimlerini de görünce can dostumu aradım.galiba doktorumu buldum dedim.oda daha dün izine ayrıldı.şaşırdı şok oldu.ama yanımda olacağına söz verdi.refakatçim olacak kısmetse.

tekrar teşekkür ederim.ayrıca yaşadıklarını bu kadar canı gönülden anlattığın içinde teşekkür ederim.herşey gönlünce olsun.muhteşem bir yaz sezonu senin,benim ve bizim gibilerin olsun:))

Eşini ikna etmiş olman çok iyi bir şey, çünkü psikolojik süreçte insanın en sevdiğinin fikren bile yanında olduğunu bilmesi inanılmaz bir huzur ve güven duygusu yaratıyor..
Resimlerimi beğenmene sevindim,tşk derim..
Doktorunu buldun demek
E, şimdi ben daha ne diyim ki :) Yine de iyi düşün araştır ama ben ŞAHSEN kendi adıma Doktorumla ilgili en ufak kötü bir yorum ne duydum ne okudum o sebeple gönül rahatlığıyla kendini teslim edecek bir Dr. bulmuşsun, sana yakışan en güzel olanı yapacağına olan inancın tam olsun,derim..

Rüya gibi bir süreç başlıyor, haberin olsun.. kemerlerini de iyi bağla,uçuşa geçiyorsun :))

ay yine sabahın köründe okumaya başladım.macera filmi gibi valla çok sürükleyici:))

resmi tatillere bakıyorum bi yandan ,öndende izin alırım en azından rahatça dinlenirim diyorum.şu an izin verseler gidip olacağım ameliyatımı o derece heyecanlıyım.Barış Beyi aramamak için zor tutuyorum kendimi.

cc moduna girmiş bulunmaktayım tutmayın beni:))

poisa canım süper olmuş.ben de tatillere bakmaya başladım valla.kesin niyetlendim güzel örneklerini görünce

teşekkür ederim canım ..emin ol soracağım onlarca şey olur .şimdiden sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…