- 23 Şubat 2010
- 2.388
- 17
oraletçim ben çok şükür bomba gibiyimya :))) maşallah diyeyim ağrım vardı sabahları kalkarken o da geçti. ameliyat izleri de düzeldi az pembelik var o da geçince dümdüz bir çizgi kalacak. sadece az bi yerde hissizlik var ve göğüs ucumun tekinde aşırı hassasiyet var. geçerse iyi olur geçmezse canım sağolsun. sporcu sütyenimi hiç çıkarmıyorum. göğüslerimden tekinin alt çizgisini aşağı almıştı doktor. asimetri vardı epey. hala fark var. onun düzelmesi gerek. düzelirse ne ala. düzelmezse yine canım sağolsun :))) ben böyle gayet mutluyum. aman maşallah diyeyim nazar değmesin :)))
Süper çok sevindim :)) Asimetri sorunu bende de vardı. Sol göğsümün yanlarında hissizlik değil uyuşukluk gibi bi tembellik hissi hani sağ iyiydi sol geriden iyileşiyordu. Sonra bu 1.ayıma gelmeden düzeldi. En çabuk iyileşen hasta unvanına sahibim ben (Barış Bey Mumu02'ye söylemiş ) 2-3.ayda geçmesi muhtemel ki geçecektir :))
Göğüs ucum hassasiyeti Mumu02'de ilk aylar vardı sanıyorum 2.ayında geçti sayfasına yazmış olabilir. Şimdi şikayeti kalmadı :)
Hepsi geçer gider normal sürecinde oluşan durumlar :) Mutlusun keyfini çıkar :))